Cinsiyet Değişikliği

Cinsiyet Değişikliği

Son dakika cinsiyet değişikliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsiyet değişikliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsiyet değişikliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsiyet Değişikliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsiyet değişikliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 cinsiyet değişikliği haberi bulunmuştur. Tüm cinsiyet değişikliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mika Raun nerede? Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı?
Mika Raun nerede? Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı? Mika Can Raun son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Mika Raun birkaç gündür paylaşım yapmıyor. En son gizemli sevgilisiyle Tayland'a gitmişti. Paylaşım yapmamasının ardından Mika Raun hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Peki, Mika Raun nerede? Mika Raun öldü mü, Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı?
15.01.2024 Gündem
Rusya’da cinsiyet değiştirmek yasaklandı
Rusya’da cinsiyet değiştirmek yasaklandı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da cinsiyet değişikliği için ameliyat uygulamalarını yasaklayan kararnameyi onayladı.
24.07.2023 Dünya
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den cesur paylaşım!
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den cesur paylaşım! İşte Benim Stilim yarışmasında adını duyuran Neslihan Doğrusöz 2019 yılında cinsiyet değişikliği için ameliyat masasına yatmıştı. Cinsiyet değişiminin ardından ismini de Doruk olarak güncellemişti. Şimdi ise yaptığı son paylaşımıyla gündeme geldi.
22.01.2023 Magazin
Erken emekli olabilmek için cinsiyet değiştirip kadın oldu
Erken emekli olabilmek için cinsiyet değiştirip kadın oldu İsviçre’de bir adam, 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe giren cinsiyet değiştirme yasasındaki boşluktan faydalanarak, erken emekli olmak için cinsiyet değiştirdi. Kağıt üzerinde cinsiyetini değiştirerek kadın olan adam, bir yıl erken emekliliğe hak kazanmış oldu.
1.02.2022 Dünya
İsim değişikliğiyle ilgili flaş karar! Trans birey...
İsim değişikliğiyle ilgili flaş karar! Trans birey... Yerel mahkemenin bir trans bireyin “cinsiyet değişikliği ameliyatı” olmadığı için isim değişikliği talebini reddetmesini AYM hak ihlali saydı ve yeniden yargılama istedi.
23.09.2021 Gündem
Ses bozukluğu ses estetiğiyle tedavi ediliyor
Ses bozukluğu ses estetiğiyle tedavi ediliyor Sesimiz iletişimimizdeki en önemli enstrümanımızdır. Aynı zamanda toplum içerisindeki pozisyonumuzu belirlemede rol oynayan en önemli faktörlerden biridir. Kişinin sesinin cinsiyeti, yaşı ve fiziksel görünümü ile uyumlu olması gerekir. Aksi durumlar ki bireyin toplum içindeki algısında sıkıntılar yaratabilir. Ses estetiğiyle sesin özellikle incelik ve kalınlık algısına yönelik işlemler yapıldığını söyleyen Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Hakan Birkent ses estetiğiyle ilgili merak edilenleri anlattı.
3.07.2021 Sağlık
Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonu oldu
Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonu oldu İstanbul Kadıköy'de özel bir hastanede cinsiyet değiştirme ameliyatı olan 28 yaşındaki B.Y., ameliyat sonrası fenalaştı ve yoğun bakımda hayatını kaybetti. Doktor ve ekibi yargılanıyor.
18.06.2021 Yaşam
5 bin dolar bulursa ameliyatla erkek olacak
5 bin dolar bulursa ameliyatla erkek olacak Konya'da çocukluktan itibaren kendisini erkek gibi hisseden N.P. (27), mahkeme kararıyla temmuz ayında ameliyat olup rahim ve yumurtalıklarını aldırdı. Göğüslerini de aldıracak olan N.P., ameliyatla protez penise sahip olmak istiyor. Ücretin Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanmadığını belirten N.P. bunun için 5 bin dolar gerektiğini söyledi
19.09.2018 Yaşam
Birden fazla cinsel organı vardı!
Birden fazla cinsel organı vardı! Musbahu* hem erkek hem de kadın anatomisine sahip, yani interseks. Bu da Musbahu'nun biyolojik anlamda erkek ya da kadın olarak tanımlanmasını güçleştiriyor. Özellikle de Nijerya'nın kuzeyinde büyüyen bir insan için bu zor bir süreç.
13.06.2018 Dünya
Kadınlara müjde! Erkekler de hamile kalabilecek...
Kadınlara müjde! Erkekler de hamile kalabilecek... Amerikan Üreme Tıbbı Derneği Başkanı Dr. Richard Paulson, yakın gelecekte erkeklerin de hamile kalabileceğini iddia etti. Rahim nakli sayesinde cinsiyet değişikliği için ameliyat olan erkekler de rahim nakliyle bebeklerini taşıyabilecek.
6.11.2017 Sağlık
Yunanistan, cinsiyet değiştirme hakkını tanıdı
Yunanistan, cinsiyet değiştirme hakkını tanıdı Yunanistan Parlamentosu, 15 yaş üstündekilere cinsiyet değiştirme hakkı tanıyan ve Batı Trakya'da yaşayan Müslüman Türklerin dernek kurmasına yeşil ışık yakan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararlarına 'şartlı olarak' saygı duyulmasını öngören yasal düzenlemeleri kabul etti
10.10.2017 Dünya
Yeni hayat
Yeni hayat Bradley Manning hapiste cinsiyet değiştirdikten sonra Chelsea adını almıştı.
19.05.2017 Dünya
28 yıl erken çıktı
28 yıl erken çıktı ABD ordusunda görevliyken yüzbinlerce gizli dosyayı sızıntı sitesi Wikileaks’e verdiği için hapse atılan eski asker Chelsea Manning, dün tahliye oldu.
17.05.2017 Dünya
90 yaşında cinsiyet değiştirdi!
90 yaşında cinsiyet değiştirdi! İngiliz Ordusu'nda askerlik yapan 90 yaşındaki Peter Davies, cinsiyet değiştirdi
1.04.2017 Dünya
Yemin töreninde polis kamerası yok
Yemin töreninde polis kamerası yok Washington polisinin, müstakbel Başkan Trump’ın yemin töreni sırasında memurların vücut kameralarını kapatma kararı tartışmalara neden oldu
17.06.2021 Dünya
Akademisyen izin aldı! Kadın oldu
Akademisyen izin aldı! Kadın oldu Kendini 3 yaşından bu yana erkek gibi hisseden 30 yaşındaki akademisyen B...
29.06.2016 Yaşam
‘Ameliyatsız pembe cüzdan’ Anayasa Mahkemesi’nde
‘Ameliyatsız pembe cüzdan’ Anayasa Mahkemesi’nde Cinsiyet değişikliği ameliyatı olmadığı için nüfus cüzdanı değiştirilmeyen eşcinselin yaptığı başvuru, Anayasa Mahkemesinin gündemine geldi...
14.09.2015 Yaşam
Cinsiyetini yeni değiştirmişti!
Cinsiyetini yeni değiştirmişti! ANTALYA’daki özel bir hastanede cinsiyet değişikliği ameliyatı olan transseksüel 33 yaşındaki Doğa Asi Çevik, ameliyat sonrası girdiği komada solunum yetmezliği ve enfeksiyon yüzünden öldü...
22.01.2015 Yaşam
Ölümü sosyal medyayı salladı
Ölümü sosyal medyayı salladı ANTALYA’daki özel bir hastanede cinsiyet değişikliği ameliyatı olan transeksüel 33 yaşındaki Doğa Asi Çevik, ameliyat sonrası girdiği komada solunum yetmezliği ve enfeksiyon yüzünden öldü...
22.01.2015 Yaşam
Cezaevinde cinsiyet değişikliği!
Cezaevinde cinsiyet değişikliği! CİNSEL kimliğine ilişkin sorun yaşayan çeşitli suçlardan hükümlü Y...
20.01.2015 Yaşam
Cezaevinde cinsiyet değiştirdi
Cezaevinde cinsiyet değiştirdi Çeşitli suçlardan cezaevinde yatan transseksüel Yunus A...
20.01.2015 Yaşam
İngiliz ordusunda ilk transseksüel subay
İngiliz ordusunda ilk transseksüel subay İngiliz basını, Kraliyet ordusunda görev yapan ilk transseksüel subay Hannah Winterbourne'u konuşuyor...
19.01.2015 Dünya
Erkek çift lezbiyen olarak evleniyor
Erkek çift lezbiyen olarak evleniyor Parma Bertoli ile Stephanie Nickles, geçtiğimiz yıl Parma'ya tedavi edilemez beyin tümör tanısı konulduktan sonra evlenebilmek için bağış toplamaya başladılar. Birbirine aşık olan iki adam, cinsiyet değişikliği operasyonu geçerek kadın oldular.
7.01.2015 Dünya
Rüzgar Erkoçlar'a askerlik celbi!
Rüzgar Erkoçlar'a askerlik celbi! Bir süre önce cinsiyet değişikliği ameliyatı geçiren ve erkek olan dizi yıldızı Rüzgar Erkoçlar, T24 sitesine yazdığı blog yazısında, ameliyat sonrasında askere alma celbi geldiğini ve bunun zaten zor olan süreci daha da zorlaştırdığını yazdı...
28.07.2014 Magazin
Soyunmayan bir tek o kaldı!
Soyunmayan bir tek o kaldı! Ünlü Kardashian ailesinin annesi Kris Jenner Playboy'a neden soyunmayacağını açıkladı.
14.04.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cinsiyet Değişikliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsiyet değişikliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.