Cinsel sıkıntılara sebep oluyor! Flaş uyarı
Cinsel sıkıntılara sebep oluyor! Flaş uyarı Cinsel sorunlara yol açıyor. Flaş uyarı geldi. Prof. Dr. Mete Kilciler, diyabetin cinsel sıkıntılara sebebiyet verdiğini söyledi.
4.02.2022 Sağlık
Cinsel terapiler yüzde 95 oranında olumlu sonuçlanıyor!
Cinsel terapiler yüzde 95 oranında olumlu sonuçlanıyor! Cinsel sorunlar konusunda eğitim almış psikiyatristler ve klinik psikologlar tarafından uygulanan cinsel terapilerde ağırlıklı olarak ‘vajinismus’ ve ‘erken boşalma’ sorunları tedavi ediliyor. Her iki cinsel işlev bozukluğunun tedavisinde yüzde 90-95 oranlarına kadar olumlu sonuçlar alınabildiğini belirten uzmanlar, birkaç farklı cinsel sorun olması durumunda bile üstesinden gelinebildiğini ifade ediyor. Uzmanlar, mutlaka muayehanede veya hastanede uygulanması gereken terapilere partnerlerin birlikte katılmasını tavsiye ediyor.
3.09.2021 Sağlık
'Cinsel içerikli yazışma sağlık sorunlarına neden oluyor'
'Cinsel içerikli yazışma sağlık sorunlarına neden oluyor' Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, sürekli internetten cinsel içerikli yazışma yapanlarda uyku sorunları, sosyal hayattan uzaklaşma, ruh hali değişimleri, cinsel isteksizlik, yalnızlık gibi sorunlar ortaya çıktığını söyledi.
27.08.2020 Sağlık
Cinsellikte yarı yol bakımı 35’inde olmalı
Cinsellikte yarı yol bakımı 35’inde olmalı Yazarımız ürolog Prof. Dr. Halim Hattat’a bu defa biz, cinsellik konusunda merak edilenleri sorduk. Hattat, büyük bir keyif ve içtenlikle sorularımızı yanıtladı. Okuyun...
3.02.2018 Arşiv