Böyle basıldılar! Erkeklere cinsel ilişki teklifinde bulunan 155 kadın...
Böyle basıldılar! Erkeklere cinsel ilişki teklifinde bulunan 155 kadın... Trabzon’da, polis ekiplerince son 3 ayda düzenlenen fuhuş operasyonlarında, 67’si yabancı 231 kadın hakkında işlem yapıldı. Bu kişiler arasında, cadde ve sokaklarda erkeklere cinsel ilişki teklifinde bulunup, çevreye rahatsızlık verdiği belirlenen 155 kadına 31 bin 620 TL ceza uygulandı. Kadınlardan 3’ünde ise cinsel yolla bulaşan hastalıklardan frengi tespit edildi.
11.10.2021 Gündem
İki yıldır geçemiyordu ‘çekicisin, ikna et’ dedi
İki yıldır geçemiyordu ‘çekicisin, ikna et’ dedi Mersin Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencisi S.D. öğretim görevlisi hocası İ.K.’nın dersini geçmek için cinsel ilişki teklifinde bulunduğunu ve tacize uğradığını iddia etti
5.06.2017 Yaşam
Üniversiteyi karıştıran taciz! 'Beni nasıl kandıracağını sen bulacaksın'
Üniversiteyi karıştıran taciz! 'Beni nasıl kandıracağını sen bulacaksın' Geçen hafta Marmara Üniversitesi öğrencilerinrin gündeme taşıdığı taciz iddiasının ardından bu kez de Mersin Üniversitesi'nden bir taciz haberi geldi. Üniversitenin Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencisi S.D. öğretim görevlisi hocası İ.K'nın dersinden geçmesi için cinsel ilişki teklifinde bulunduğunu ve tacize uğradığını belirterek şikayetçi oldu. İ.K'nın, "Sen akıllı kızsın, beni nasıl kandıracağını sen bulacaksın, iyi düşün dersini nasıl geçebileceğini biliyorsun" dediğini iddia eden genç kızın şikayeti üzerine harekete geçen Rektörlük, iddiaları araştırmak için soruşturma başlattı.
29.09.2021 Gündem