Cinsel Güç

Cinsel Güç

Son dakika cinsel güç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel güç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel güç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel Güç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel güç gelişmeleri de dahil olmak üzere 384 cinsel güç haberi bulunmuştur. Tüm cinsel güç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Resmen altın değerinde: Kilosu 5 bin TL! Gram gram satılıyor, libidoyu zıplatıyor
Resmen altın değerinde: Kilosu 5 bin TL! Gram gram satılıyor, libidoyu zıplatıyor Doğal afrodizyak olarak olarak biliniyor. Çin ve Kore’de yüksek kesimlerde doğada kendiliğinden yetişiyor. Ülkemizde de bir hayli bu besini tüketiyor. Mucizevi etkileri bunuyor.
26.11.2023 Yaşam
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar...
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar... ABD'nin New York eyaletinde korkunç bir olay yaşandı! Syracuse'de kurduğu 'zindan' ile çok sayıda kadına dehşeti yaşatan yaşlı adam ile ilgili kan donduran gerçekler 15 yıl sonra ortaya çıktı. 14 yaşında kızları kaçıran ve akılalmaz işkencelere maruz bırakan 'Syracuse Zindan Efendisi'nin bodrum katındaki yeri polisleri şoke etti.
14.12.2022 Dünya
Cinsel fonksiyonları destekleyen tedavi yöntemi
Cinsel fonksiyonları destekleyen tedavi yöntemi Cinsel fonksiyonları destekleyen tedavilerden P-Shot tedavisi hakkında bilgi veren Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat ”PRP tedavisi (Platelet rich plasma veya trombositten zengin kan sıvısı) son dönemde cinsel güç ve performans açısından kullanılan tedavilerden biridir. P Shot cinsel bölgeyi gençleştirerek fonksiyonları destekliyor. Ayrıca cinsel bölge büyütme ihtiyacı içinde olan erkeklerde de çok başarılı sonuçlar veriyor” dedi.
31.05.2021 Sağlık
Kısırlığa karşı brokoli ve lahana tavsiyesi
Kısırlığa karşı brokoli ve lahana tavsiyesi Doğru beslenmenin kısırlıktan korunmada etkili olduğunu vurgulayan Diyetisyen Bahtınur Yılmaz, "Folik asit, progesteron seviyesini düzenler ve düzenli yumurtlama için önemlidir. Bu nedenle folik asit içeren yeşil yapraklı sebzeler, baklagiller, yumurta, kuşkonmaz, brokoli, lahana, Brüksel lahanası, muz, avokado gibi besinlerin anne adayları tarafından tüketilmesi önerilir. Yeşil yapraklı sebzelerde bulunan demir, magnezyum, çinko ve kalsiyumun da gebe kalma sürecine olumlu etkileri saptanmıştır" dedi.
5.11.2020 Sağlık
Mahkemede ‘cinsel güç’ sorusuna şoke eden cevap!
Mahkemede ‘cinsel güç’ sorusuna şoke eden cevap! Adnan Oktar ve grubuna yönelik 76'sı tutuklu 226 sanık hakkında açılan davaya devam edildi.
12.10.2020 Gündem
Vasektomi nedir? Vasektomi cinsel gücü etkiler mi?
Vasektomi nedir? Vasektomi cinsel gücü etkiler mi? Vasektomi erkek doğum kontrol yöntemlerinden biri. Çocuk sahibi olmak istemeyen ve korunmak isteyen çiftlerin başvurabildikleri yöntemlerden olan Vasektomi uygulandıktan sonra erkek artık gebe bırakamıyor. Peki, Vasektomi nedir? Erkeklerde vazektomi neden yapılır? Vasektomi cinsel gücü etkiler mi? İşte vasektomi ile ilgili merak edilenler...
23.08.2020 Sağlık
“Cinsel güç kaybı kalp hastalığının belirtisi olabilir”
“Cinsel güç kaybı kalp hastalığının belirtisi olabilir” Son yapılan araştırmaların özellikle 30-50 yaş arasında cinsel güç kaybı yaşayan erkeklerin kalp damar sorunu açısından risk altında olduğunu gösterdiğine dikkat çeken Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Cinsel bölgeye giden damarları etkileyecek herhangi bir sorun (şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kolesterol problemi, plak oluşumu, sigara kullanımı, aşırı alkol tüketimi, hareketsiz bir yaşam) kalbe giden damarlarda da hasar yaratıyor” dedi.
31.07.2020 Sağlık
Cinsel fonksiyon bozukluğunda yeni tedavi yöntemi
Cinsel fonksiyon bozukluğunda yeni tedavi yöntemi Cinsel fonksiyon bozukluğu ilerleyen yaşlarda erkeklerde sıkça görülürken, medikal estetik, kireçlenme gibi birçok alanda kullanılmaya başlayan PRP (Platelet rich plasma) yönteminin bu sorun için de çözüm olabiliyor. Üroandroloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, kişinin kendi hücreleri kullanılarak yapılan PRP yöntemi ile cinsel performansı arttırmanın mümkün olduğunu söyledi.
18.01.2020 Sağlık
Flovonoid cinsel gücü arttırıyor!
Flovonoid cinsel gücü arttırıyor! Tükettiğiniz gıdalarda birtakım değişiklikler yaparak cinsel hayatınızı canlandırabileceğinizi biliyor muydunuz? Meyve ve sebzelerin içeriğindeki aromatik pigment bileşikleri erkekler üzerindeki iktidarsızlık riskini azaltıyor.
9.12.2019 Sağlık
Güç arttırıcı haplar hakkında önemli bilgi!
Güç arttırıcı haplar hakkında önemli bilgi! Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, sertleşme sorunu yaşama korkusuyla kullanılan “hafta sonu hapları” olarak adlandırılan cinsel gücü artırıcı hapların işe yaramama ihtimali olduğunu hatırlatarak, "Uzmana başvurmadan hapları arkadaşların birbirine önermesi yanlış. Kendi kendinize kullandığınızda bu haplar kurtarıcı olmayabilir." dedi
29.11.2019 Sağlık
'Stres erken andropoza neden olabilir'
'Stres erken andropoza neden olabilir' Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, stres durumunda insan vücudunun kortisol-adrenalin gibi hormonları salgıladığını bunun da birçok rahatsızlığa neden olduğunu söyledi. Prof. Dr. Hattat, stresin erkeklerdeki olumsuz etkisi için de “Yoğun stres altında, huzursuz, endişeli, mutsuz, depresif erkeklerde testosteron daha az üretilip andropozun daha erken başlamasına neden olabiliyor” dedi.
30.10.2019 Sağlık
Ankara'da kaçakçılık operasyonu!
Ankara'da kaçakçılık operasyonu! Ankara'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda çok sayıda cinsel güç artırıcı ve satışı yasak olan sahte ürün ele geçirildi.
20.08.2019 Gündem
‘Gıda takviyesi’ne zehir katıyorlar!
‘Gıda takviyesi’ne zehir katıyorlar! İstanbul’da denetlenen bitkisel macun, bitkisel kahve, cinsel güç artırıcı çikolatalarda ölümcül kimyasallar tespit edildi. 102 bin işletmeden 36’sı hakkında suç duyurusunda bulunulurken, bu kimyasalların ölüme yol açabileceği konusunda uzmanlar uyardı.
8.08.2019 Gündem
Kür ile erken boşalma önlenebilir
Kür ile erken boşalma önlenebilir Erken boşalma sorunu 40 yaş altı erkeklerde en sık görülen cinsel sağlık sorunlarının başında geldiğine dikkat çeken Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, "Bunu yaşayan 3 erkekten biri depresyonda. Uygulanan yeni tedavi yöntemi Cinsel Anti-Aging kür ile erken boşalma önlenebilir" dedi.
12.12.2018 Sağlık
Zeytinyağı, cinsel gücü artırıcı ilaçlardan daha etkili!
Zeytinyağı, cinsel gücü artırıcı ilaçlardan daha etkili! Zeytinyağının erkeklerin cinsel yaşamını olumlu yönde etkilediği ortaya çıktı.
8.11.2018 Sağlık
Balıkesir'de eş değiştirme skandalı
Balıkesir'de eş değiştirme skandalı Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Bürosu polisleri, aylardır takibe aldıkları fuhuş çetesini çökertti. Zanlılarla sosyal medya üzerinden pazarlık yapan polisler, takibe aldıkları eş değiştirme ve eskort çetesini filmleri aratmayan bir operasyonla yakaladı.
19.10.2018 Yaşam
Cinsiyetinize özel afrodizyak besinler
Cinsiyetinize özel afrodizyak besinler Hollandalı bilim adamları araştırdı, cinsiyete göre afrodizyak etkisi yapan besinler belli oldu.
17.10.2018 Sağlık
Telefonunuza bu mesaj gelirse dikkat!
Telefonunuza bu mesaj gelirse dikkat! “Cobra” ve "Galaxy J7" yerine şebeke suyu gönderen dolandırıcıların, merkezi kargo ofisi çıktı. Depoda 350 bin liralık sahte ve kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirildi.
4.04.2018 Yaşam
Hepsi ele geçirildi! Cinsel güç artırıcı hap ve enerji...
Hepsi ele geçirildi! Cinsel güç artırıcı hap ve enerji... Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Avcılar’da bulunan bir imalathanede kaçak olarak üretilen ve piyasa değeri 1 milyonu bulan kaçak cinsel kuvvet arttırıcı hap ve enerji içeceğini düzenlediği operasyonla ele geçirdi.
16.03.2018 Gündem
Musluk suyunu 'cinsel güç arttırıcı' diye satıyorlardı
Musluk suyunu 'cinsel güç arttırıcı' diye satıyorlardı Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri internet sitelerinde çeşitli sahte ürünler satan bir şebekeyle bu sabah operasyon düzenledi.
22.03.2017 Yaşam
Mersin'de fuhuş operasyonu
Mersin'de fuhuş operasyonu Anamur ilçesinde 17 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda biri Gürcistan uyruklu 15 şüpheli gözaltına alındı
27.12.2016 Yaşam
Saadet öğretmenin ağlatan zaferi
Saadet öğretmenin ağlatan zaferi Yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 kız öğrenciye istismar suçundan yargılanan emekli öğretmen müdür Adil Ş. tutuklandı. Dava kapanmak üzereyken BİMER’e şikayetle dosyayı yeniden gündeme getiren öğretmen Saadet Özcan karar üzerine sevinç gözyaşları döktü.
28.06.2016 Yaşam
Cinsel enerjiyi arttıran ve azaltan besinler
Cinsel enerjiyi arttıran ve azaltan besinler Bazı besinlerin libidonuzu arttırırken diğerlerinin azaltabileceğini biliyor muydunuz?
7.04.2016 Sağlık
RTÜK'ten 100'ün üzerinde kanala kapatma kararı
RTÜK'ten 100'ün üzerinde kanala kapatma kararı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Prof...
15.02.2016 Televizyon
‘Kocasını küvette öldürüp intihar süsü verdi’
‘Kocasını küvette öldürüp intihar süsü verdi’ Küvette bilekleri ve boynu kesilmiş olarak bulunan Yunus K.’nın intihar etmediği cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Öldürülmeden önce ilaçla bayıltıldığı belirlenen Yunus K.’nın katil zanlısı olarak ilişki yaşadığı sevgilisi tutuklandı.
6.11.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Güç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel güç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.