Çin Malı

Çin Malı

Son dakika çin malı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çin malı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çin malı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çin Malı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çin malı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.280 çin malı haberi bulunmuştur. Tüm çin malı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlıktan kestane hamlesi! Resmen değişti, artık zorunlu olacak
Bakanlıktan kestane hamlesi! Resmen değişti, artık zorunlu olacak Son dönemde, hayvan yemi olarak kullanılan Çin kestanesi, normal kestane adı altında satılıyordu. Uygun fiyatla pazarlarda satılan Çin kestanesi vatandaşların sağlığını birçok yönden tehdit ediyor. Ticaret Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçerek önemli bir karara imza attı. İşte detaylar...
24.01.2024 Ekonomi
Mide balonları ölüm saçıyor!
Mide balonları ölüm saçıyor! Zayıf bir vücut için her geçen gün artan ‘mide balonu taktırma’ ameliyatları konusunda uzmanlar uyardı. Ölümle sonuçlanan vakalar yaşandığına dikkati çeken Prof. Dr. Ali Kağan Gökakın, özellikle ucuz ‘Çin malı’ balonlardaki tehlikeyi işaret etti.
2.06.2023 Gündem
Rus pilotlar birer birer kaçıyor! İran modeli gündemde
Rus pilotlar birer birer kaçıyor! İran modeli gündemde 30’dan fazla ülkenin Rus uçaklarına hava sahasını kapatmasının ardından Rusya, sivil filolarda uçan kiralık uçakları kendi tesciline geçirdi ve dış hat uçuşlarını Rusya üretimi uçaklarla yapmaya karar verdi. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) son aldığı kararla bu durumun önüne geçmeye çalışıyor. Rus yetkililer ise yaptıkları açıklamada İran modelini örnek alacaklarını belirtti. Uzmanlar, kararın etkilerine dikkat çekti.
29.03.2022 Dünya
İzmir'de operasyon! İlçe belediye başkanı da gözaltında
İzmir'de operasyon! İlçe belediye başkanı da gözaltında CHP Genel Merkezi tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilince partisinden istifa eden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve aralarında yardımcılarının da bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.
20.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan yerli sanayi açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan yerli sanayi açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada "Yerli sanayimizi ithalat baskısına karşı tüm politikalarımızla korumaya kararlıyız" dedi.
3.06.2020 Ekonomi
Antikor testleri başladı
Antikor testleri başladı Hastalığa karşı bağışıklık kazanıldığının göstergesi olan antikor testleri özellikle toplu alanlardaki insanlara yapılacak, bu sayede gizli taşıyıcılar da belirlenecek. Testler normalleşme sürecinde de bir fırsat oluşturacak
31.05.2020 Gündem
Rusya ile Belarus arasına kovid-19 testi girdi! "Canı cehenneme!"
Rusya ile Belarus arasına kovid-19 testi girdi! "Canı cehenneme!" Rusya'nın geliştirdiği ve Belarus'a da yardım olarak yolladığı corona virüs testlerine Belarus liderinden eleştiri geldi. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, testlerin yeterince başarılı olamadığını savunarak, Rus test kitleri için "Canı cehenneme" dedi.
19.04.2020 Dünya
Corona virüs sonrası 3 boyutlu yazıcı stokları tükendi
Corona virüs sonrası 3 boyutlu yazıcı stokları tükendi Corona virüsle mücadele sürecinde sağlık çalışanlarına siperli maske üretiminde kullanılan 3 boyutlu yazıcılar, kurumlardan ve bağışçılardan yoğun talep görüyor.
6.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Corona virüs sonrası 3 boyutlu yazıcı stokları tükendi
Corona virüs sonrası 3 boyutlu yazıcı stokları tükendi Corona virüsle mücadele sürecinde sağlık çalışanlarına siperli maske üretiminde kullanılan 3 boyutlu yazıcılar, kurumlardan ve bağışçılardan yoğun talep görüyor.
5.04.2020 Bilim ve Teknoloji
İspanya'da corona virüs tanı kiti skandalı!
İspanya'da corona virüs tanı kiti skandalı! Corona virüse bağlı ölümlerin en çok yaşandığı ülkelerden biri olan İspanya'da test kiti skandalı yaşandı. Sağlık Bakanlığı'nın aldığı Çin malı yeni tip corona virüs hızlı tanı kitleri lisanssız çıktı.
28.03.2020 Corona Virüsü
Facebook'un yaptırım kararı sonrası Google'dan Trump'a flaş uyarı
Facebook'un yaptırım kararı sonrası Google'dan Trump'a flaş uyarı ABD merkezli sosyal medya devi Facebook, yeni Huawei telefonlara Facebook, WhatsApp ve Instagram uygulamalarının yüklenmeyeceğini açıkladı. Bu gelişmenin ardından teknoloji devi Google'dan Trump yönetimine flaş bir uyarı geldi. Edinilen bilgilere göre Google, Huawei ürünlerinin ABD’de satışıyla ilgili sınırlamalara devam etmesi halinde, ABD’nin ulusal güvenliğini tehlikeye atabileceği gerekçesiyle Trump ve yönetimini uyardı.
7.06.2019 Ekonomi
Çinli Huawei teknolojisi ile ABD'yi sallıyor
Çinli Huawei teknolojisi ile ABD'yi sallıyor Huawei’nin küresel akıllı telefon pazarındaki payı hızla yükselirken, 5G teknolojisinde ABD'yi geçerek yarışın en ön sıralarında yer alması ABD'de gözlerin Huawei'ye çevrilmesine neden oldu.
17.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Trump'tan Çin hamlesi! Yürürlüğe girdi...
Trump'tan Çin hamlesi! Yürürlüğe girdi... ABD Başkanı Donald Trump`ın 200 milyar dolar tutarında Çin malı için tarifeleri yükseltme kararı yürürlüğe girdi.
10.05.2019 Dünya
MHP Lideri Bahçeli: İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir
MHP Lideri Bahçeli: İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’daki İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumunda konuştu. Bahçeli, "İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir." dedi.
21.04.2019 Siyaset
Yerli imkanlarla yapay deri ürettiler
Yerli imkanlarla yapay deri ürettiler İnönü Üniversitesi Malatya Teknopark'ta, tıp eğitiminde kullanılan ve uzun yıllardır ithal edilen yapay deri yerli imkanlarla yüzde 90 daha ucuza üretildi.
21.01.2019 Sağlık
Savaş sesleri
Savaş sesleri ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşı yeniden alevleniyor. ABD, 50 milyar dolarlık Çin malı teknolojik ürüne % 25 ek vergi getirdi. Çin ‘Karşılığını misliyle veririz’ resti çekti.
15.06.2018 Ekonomi
Zayıflamak isterken  ölebilirsiniz!
Zayıflamak isterken ölebilirsiniz! 2007’de Türkiye’de yasaklanan Çin malı zayıflama hapı Lida hâlâ ölüm saçmaya devam ediyor. İçeriğinde kanserojen madde olan hap internette satılıyor. Sağlık Bakanlığı tüm illerde teyakkuza geçti
12.06.2018 Gündem
'Çin ile ABD arasındaki ticaret savaşının galibi Türkiye olabilir'
'Çin ile ABD arasındaki ticaret savaşının galibi Türkiye olabilir' Türk - Çin İş Geliştirme ve Dostluk Derneği Başkanı Adnan Akfırat, Çin ile ABD arasındaki ticaret savaşlarının Çin`e daha fazla ihracat yapabilmek açısından Türkiye için bir fırsat olabileceğini belirtti. Akfırat, "ABD ürünleriyle kıyaslanabilecek ürünler üreten en önemli ülke, Türkiye. Dolayısıyla Türkiye`nin bu avantajı kullanarak Çin pazarına bütün gücüyle girmesi lazım. Bu savaş Çin ile ABD arasında ama kazanan biz de olabiliriz." dedi.
16.04.2018 Ekonomi
Hazırlıklar başladı! Amerika'da Türk lobisi...
Hazırlıklar başladı! Amerika'da Türk lobisi... Türk Amerikan İş Adamları Derneği (TABA-AmCham) Başkanı Ali Osman Akat, "Amerika'da Türk lobisini oluşturmak için planlarımız başladı. Biz Türkiye'den yeni Amerika'ya gidecek olan üreticilerle birlikte Amerikan pazarında bunu oluşturmak için çaba sarf ediyoruz." dedi.
12.03.2018 Ekonomi
Zimbabve, Çin malı prezervatiflere isyan etti: Küçük geliyor
Zimbabve, Çin malı prezervatiflere isyan etti: Küçük geliyor Çok yüksek orandaki HIV/AIDS'le mücadele eden Zimbabve, Çin malı prezervatiflere bağımlı kalmaktan şikayetçi. Sağlık Bakanı, konuyla ilgili açıklamasında, "Çin'den ithal ediyoruz, ama bu kez de bazıları, prezervatifler çok küçük diye yakınıyor" dedi.
2.03.2018 Dünya
Doğal saçın 100 gramı 3 bin lira
Doğal saçın 100 gramı 3 bin lira Türk tipi saça dünyadan artan talebe Afrikalıların da ilgisi eklenince doğal saçın 100 gramı 3 bin liraya satışa çıktı.
8.02.2018 Ekonomi
Bombalı PKK drone’u
Bombalı PKK drone’u PKK, DEAŞ’ın Suriye ve Irak’taki ‘havadan terör’ taktiğini örnek aldı. Ağrı Doğubayazıt kırsalında dün ilk kez bomba yüklü PKK drone’u ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Pes dedirtti! Evlere botoks servisi...
Pes dedirtti! Evlere botoks servisi... Kendini estetisyen olarak tanıtan İranlı Murad A., elinde çantasıyla evlere ve kuaför salonlarına dolgu, botoks yapmaya gidiyor. Yüzünde enfeksiyon oluşan hastasının şikâyeti üzerine seyyar estetisyeni derneğe bildiren Doktor Ayşe Pınarbaşı “Antalya’da çoğu kadın bu kişiye dolgu ve botoks yaptırıyor” dedi.
26.10.2017 Yaşam
Sigaraya zam gelecek mi? Bakan'dan o iddiaya yanıt!
Sigaraya zam gelecek mi? Bakan'dan o iddiaya yanıt! Maliye Bakanı Naci Ağbal sigaraya yeni zam gelecek iddialarına yanıt verdi. Ağbal, Şu anda sigarayla ilgili yeni bir vergi getirmek şeklinde yeni bir çalışmamız ve planımız yok. Biliyorsunuz, sigara üzerinde yaklaşık olarak yüzde 83 oranında bir vergi yükü var" dedi.
18.09.2017 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı 'öldüren zayıflama hapı'nı takibe aldı!
Sağlık Bakanlığı 'öldüren zayıflama hapı'nı takibe aldı! Adana’da internetten aldığı zayıflama ilacını kullanan 29 yaşındaki Mustafa Yiğit'in yaşamını yitirdiği iddiaları üzerine Sağlık Bakanlığı, söz konusu ürünü takibe aldı.
22.08.2017 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Çin Malı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çin malı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.