Çin Ligi

Çin Ligi

Son dakika çin ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çin ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çin ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çin Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çin ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 920 çin ligi haberi bulunmuştur. Tüm çin ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig ekibi, Josef de Souza transferini duyurdu
Süper Lig ekibi, Josef de Souza transferini duyurdu Süper Lig ekibi Başakşehir, ülkemizde Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de forma giyen Josef de Souza'yı renklerine bağladı.
1.01.2024 Başakşehir
Suudi Arabistan transferde futbol piyasasını karıştırdı!
Suudi Arabistan transferde futbol piyasasını karıştırdı! Bir dönem Çin kulüpleriyle başı dertte olan Avrupa futbolu, transferde bu kez Suudi Arabistan'ın yoğun parasal saldırısı altında direnmeye çalışıyor.
8.07.2023 Şampiy10
Beşiktaş'ta 1 transfer 1 ayrılık!
Beşiktaş'ta 1 transfer 1 ayrılık! Beşiktaş Brezilyalı orta saha Josef de Souza ile yollarını ayırırken, Siyah Beyazlı ekip deprem faciasından dolayı Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'nın tecrübeli futbolcusu Maxim'le anlaşmaya vardı.
15.02.2023 Beşiktaş
Anderson Talisca bombası! Menajeri Süper Lig devini takibe aldı
Anderson Talisca bombası! Menajeri Süper Lig devini takibe aldı Arabistan'da mutsuz olduğu ve Al Nassr'dan ayrılacağı iddia edilen Talisca'nın sezon sonunda Süper Lig'e geri döneceği öğrenildi.
7.03.2022 Fenerbahçe
Alex Teixeira Beşiktaş'tan ayrılıyor! İşte Brezilyalı futbolcun yeni adresi
Alex Teixeira Beşiktaş'tan ayrılıyor! İşte Brezilyalı futbolcun yeni adresi Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira'ya Çin'den teklif geldiği ortaya çıktı.
18.02.2022 Beşiktaş
İtalya'da şampiyonluğa oynayan dev kulüp İstanbul'a geliyor
İtalya'da şampiyonluğa oynayan dev kulüp İstanbul'a geliyor İtalya Serie A'da İnter'le 1-1 berabere kalan ve şampiyonluk iddiasını sürdüren Napoli, Kim Min Jae için İstanbul'a gelmeye karar verdi.
14.02.2022 Fenerbahçe
Trabzonspor'un ilk transferi yolda
Trabzonspor'un ilk transferi yolda Bordo mavililerin anlaşmaya vardığı Jean Evrard Kouassi Trabzon'a gelmek için yola çıktı. Çin takımı WH Zall'da forma giyen kanat forvet 13 maçta 5 gol atmıştı.
6.12.2021 Trabzonspor
Fenerbahçe'den Cedric Bakambu bombası
Fenerbahçe'den Cedric Bakambu bombası Fenerbahçe Beijing Guoan forması giyen Cedric Bakambu için girişimlere başladı.
29.10.2021 Fenerbahçe
İlk açıklama! 'Canavar' lakabından dolayı...
İlk açıklama! 'Canavar' lakabından dolayı... Fenerbahçe'nin Güney Koreli defansı Kim-Min-Jae "'Canavar' lakabından dolayı mutluyum." dedi.
23.08.2021 Fenerbahçe
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
15.07.2021 İddaa
Salomon Rondon bombası! Beşiktaş...
Salomon Rondon bombası! Beşiktaş... Forvet hattında eksiklik yaşayan Beşiktaş, Venezuelalı forvet Salomon Rondon ile masaya oturacak.
14.07.2021 Beşiktaş
'Uygun bir ücretle Bakambu'yu bitirebiliriz'
'Uygun bir ücretle Bakambu'yu bitirebiliriz' Bir dönem Bursaspor'da da forma giyen yıldız golcü Cedric Bakambu için Fenerbahçe iddiası ortaya atıldı.
25.06.2021 Fenerbahçe
Paulinho bombası! Galatasaray harekete geçti
Paulinho bombası! Galatasaray harekete geçti Galatasaray dünyaca ünlü Brezilyalı orta saha Paulinho için harekete geçti.
22.06.2021 Galatasaray
Demba Ba sürprizi! Beşiktaş'a geri...
Demba Ba sürprizi! Beşiktaş'a geri... Başakşehir ile yollarını ayıran Demba Ba'nın sosyal medyadaki 'Beşiktaş' hamlesi heyecan yarattı.
2.05.2021 Beşiktaş
Kariyerinde çalıştığı en özel futbolcuyu açıkladı
Kariyerinde çalıştığı en özel futbolcuyu açıkladı Antalyaspor teknik direktör Ersun Yanal, kariyerimde çalıştığım en özel futbolcu Yusuf Şimşek'ti dedi.
2.03.2021 Antalyaspor
Dusko Tosic Beşiktaş'a geri dönüyor
Dusko Tosic Beşiktaş'a geri dönüyor Beşiktaş'tan Guangzhou RF’e transfer olan Tosic siyah beyazlı kulübe geri dönmek istediğini açıkladı.
18.11.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Dusko Tosic sürprizi! Geri dönüyor...
Beşiktaş'tan Dusko Tosic sürprizi! Geri dönüyor... Savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme eski futbolcu Dusko Tosic geldi. Çin'de sözleşmesi sona erecek olan futbolcu, tekrar Beşiktaş'a dönebilir...
27.08.2020 Beşiktaş
Marouane Fellaini 8 dakikada 3 kafa golü atarak tarihe geçti!
Marouane Fellaini 8 dakikada 3 kafa golü atarak tarihe geçti! Bir dönem Galatasaray'da transfer gündeminin merkezinde yer alan ama yüksek maaşı nedeniyle transfer edilemeyen Marouane Fellaini, Çin Ligi'nin açılış haftasında 8 dakika içerisinde 3 gol atarak tarihe geçti. Çin Ligi'ndeki en hızlı hat-trick'e imza atan ve 3 golü de kafayla atarak çok zor bir olayı başaran Fellaini'nin performansı göz doldurdu. 32 yaşındaki Belçikalı yıldız oyuncunun sözleşmesi 2021 yılının sonunda sona eriyor.
28.07.2020 Futbol
Burak Yılmaz'dan yüzde 10 indirim!
Burak Yılmaz'dan yüzde 10 indirim! Yeni ücret planlaması çerçevesinde önceki gün Ümraniye’de Burak Yılmaz’la bir araya gelen Başkan Ahmet Nur Çebi, istediği geri dönüşü alamadı. Yüzde 50’nin üzerinde indirim talebi bulunan Çebi’ye Burak’ın, “Sadece yüzde 10’a olumlu yanıt veririm” dediği ortaya çıktı.
22.04.2020 Beşiktaş
Çin'de futbol ligi başlıyor! Çin ligi ne zaman başlıyor?
Çin'de futbol ligi başlıyor! Çin ligi ne zaman başlıyor? Dünya genelinde 10 binden fazla can kaybına neden olan coronavirüs ilk görüldüğü Çin'de etkisi azaltmaya başladı. Hayatın yavaş yavaş normale döndüğü Çin'de futbol liglerinin başlayacağı tarih belli oldu. Peki, Çin ligi ne zaman başlıyor? İşte Çin futbol ligi ile ilgili detaylar…
18.04.2020 Gündem
Beşiktaş'tan flaş Talisca açıklaması
Beşiktaş'tan flaş Talisca açıklaması Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Brezilyalı yıldız Talisca'nın dönme ihtimali hakkında net konuştu.
6.04.2020 Beşiktaş
Tosic: Çin'de yaşadıklarım dünyanın sonu gibiydi
Tosic: Çin'de yaşadıklarım dünyanın sonu gibiydi Beşiktaş'ın eski savunmacısı Dusko Tosic, Corona Virüs tehtidinden nasıl kurtulduğunu açıkladı: Guangzhou’daki evimden havalimanına giderken gördüklerim inanılmazdı. Adeta dünyanın sonu gibiydi... Ancak o durumda bile bir korku hissetmedim. Beşiktaşlı taraftarların benim için kullandığı bir lakap var: Tank! Ve bir tank, asla korkmaz! Olabildiğince sakin kalarak hareket ettim”
28.03.2020 Futbol
Kasımpaşa, Gerard Gohou transferini açıkladı!
Kasımpaşa, Gerard Gohou transferini açıkladı! Kasımpaşa, 31 yaşındaki forvet oyuncusu Gerard Gohou ile 2 yılı opsiyonlu 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
20.01.2020 Futbol
Antalyaspor'dan Dusko Tosic bombası! Yengeyle geliyor...
Antalyaspor'dan Dusko Tosic bombası! Yengeyle geliyor... Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic yeniden Süper Lig'e dönüyor. Futbol hayatını Çin'de sürdüren Sırp savunmacının adresi de belli...
3.01.2020 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Çin Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çin ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.