Çılgınlık

Çılgınlık

Son dakika çılgınlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çılgınlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çılgınlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çılgınlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çılgınlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 520 çılgınlık haberi bulunmuştur. Tüm çılgınlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozmetik ve makyajda fazla ürün kullanımı cilt bariyerini 18 yaşında yok ediyor
Kozmetik ve makyajda fazla ürün kullanımı cilt bariyerini 18 yaşında yok ediyor Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, sosyal medyanın da etkisiyle son zamanlarda çılgınlık haline dönüşen çok fazla sayıda kozmetik ve makyaj malzemesi kullanımının, 40 yaş civarı başlaması gereken cilt bariyeri sorunlarını, 18'li yaşlara kadar düşürdüğünü söyledi. Cilt bariyerinin çökmesi ise egzamadan aşırı akneye, tedavisi daha uzun sürecek ve daha çok masrafa yol açacak tablolara yol açıyor.
14.04.2024 Gündem
Renault Clio fiyatları 2024'te tam bir çılgınlık! Kimse bu listeyi beklemiyordu
Renault Clio fiyatları 2024'te tam bir çılgınlık! Kimse bu listeyi beklemiyordu Türkiye'de çok popüler olan B HB modellerinden Renault Clio fiyatlarında kampanyanın ötesinde çılgın var. İşte Renault Clio 2024 Şubat fiyat listesi...
8.02.2024 Gündem
Skoda Superb fiyatlarındaki indirime bakın: Bu çılgınlık ilk kez oluyor
Skoda Superb fiyatlarındaki indirime bakın: Bu çılgınlık ilk kez oluyor Ülkemizde Skoda denilince akla hemen Superb geliyor. Bu model yeni fiyatıyla kullanıcıların yüzlerini güldürdü. İşte Skoda Superb 2024 Ocak güncel fiyat listesi...
23.01.2024 Otomobil
Fenerbahçe'ye Alman gol makinesi! Ali Koç'tan 96 milyon euroluk çılgınlık
Fenerbahçe'ye Alman gol makinesi! Ali Koç'tan 96 milyon euroluk çılgınlık Fenerbahçe'ye transferde yıldız yağmuru yağacak. 96 milyon Euro'luk forvet taraftarı çılgına çevirecek. Fenerbahçe, 11 Ocak 2024’te başlayacak ara transfer dönemi için çalışmalara başladı. Stoper, orta saha ve hücum hattına takviye için yönetim ile teknik heyet arasında toplantı üstüne toplantı yapılıyor. Yönetim, İsmail Kartal’ın istediği bölgeler için birçok oyuncu belirledi. İşte o yıldızlar...
17.11.2023 Fenerbahçe
Toz şeker gibi dağıldılar! Bunun adı çılgınlık: Dzeko, İrfan Can Kahveci yerine Szymanski
Toz şeker gibi dağıldılar! Bunun adı çılgınlık: Dzeko, İrfan Can Kahveci yerine Szymanski Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında sahasında Başakşehir'i 4-0'lık skorla yenen Fenerbahçe'nin sahaya yansıttığı oyun gündem oldu. Sebastian Szymanski'nin performansıyla damga vurduğu maçta kritik detay ortaya çıktı.
29.09.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'tan Fenerbahçe sonrası çılgınlık! Ali Koç'a yaptıramamıştı, işte ödenen ücret
Jorge Jesus'tan Fenerbahçe sonrası çılgınlık! Ali Koç'a yaptıramamıştı, işte ödenen ücret Fenerbahçe'den ayrılarak Suudi Arabistan'ın Al-Hilal takımının başına geçen Jorge Jesus konuşmaya devam ediyor. Fenerbahçe sonrası atak yapan Jesus resmen bir çılgınlığa imza attı. İşte detaylar...
5.08.2023 Fenerbahçe
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde...
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde... Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Gambiyalı stoperi Omar Colley, hocası Şenol Güneş hakkında "Sadece bir teknik adam değil bir psikolog, terapist" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Beşiktaş
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları...
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları... Ülkede bitmek bilmeyen rekor denemeleri Guinness'i bile isyan ettirdi. Afrika ülkesi Nijerya'da kırılan bir dünya rekoru büyük bir çılgınlığın fitilini ateşledi. İnsanlar akılalmaz rekor denemeleri yaparken Guinness Dünya Rekorları (GWR) durumu takip etmekte zorlanıyor.
18.07.2023 Dünya
Arda Güler takımını seçti! 'Çılgınlık' deyip transferi açıkladılar, işte alacağı ücret
Arda Güler takımını seçti! 'Çılgınlık' deyip transferi açıkladılar, işte alacağı ücret Arda Güler transferinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Avrupa'nın dev takımlarının peşinde koştuğu, Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalamak istediği Arda Güler'in transfer kararını verdiği iddia edildi. 18 yaşındaki on numaranın yeni adresini İspanyollar gece yarısı duyurdu.
28.06.2023 Şampiy10
2023 Volkswagen Gold fiyatlarında sürpriz patladı! Güncel listede çılgınlık var!
2023 Volkswagen Gold fiyatlarında sürpriz patladı! Güncel listede çılgınlık var! Otomobil sektörünün en popüler markası Volkswagen Temmuz fiyat listesinde sürprizler ardı ardında patladı. 2023 Volkswagen Golf fiyatındaki inanılmaz değişim yaşandı. İşte güncel fiyat listesi...
18.10.2023 Otomobil
Polonya’nın Kaliningrad’ın adını değiştirme kararına Rusya’dan tepki
Polonya’nın Kaliningrad’ın adını değiştirme kararına Rusya’dan tepki Polonya’nın Rusya ile kara bağlantısı bulunmayan Rus kenti Kaliningrad’ın isim değişikliği kararına, Rusya’dan yanıt geldi. Rusya Devlet Başkanlığı Sözcüsü Dmitry Peskov kararı ‘çılgınlık’ olarak değerlendirdi.
11.05.2023 Dünya
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Küçükken Alex'i izliyordum şimdi ise Ødegaard ve Bruno Fernandes
Küçükken Alex'i izliyordum şimdi ise Ødegaard ve Bruno Fernandes Yarın Sevilla ile Avrupa Ligi son 16 turunda boy gösterecek olan Fenerbahçe'de Michy Batshuayi ve Arda Güler UEFA'nın sorunlarını yanıtladı.
8.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu Dünyaca ünlü model Bella Hadid'in, gün içerisinde bir şey yemeyip sadece iki paket sigara ve iki adet enerji içeceği tükettiği iddia edilmişti. Ünlü model son olarak Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Yoğun tempoda çalışan Hadid'in durumunun risk derecesi şimdilik bilinmiyor. Yatakta paylaşım yapıp sırtını gösteren modelin son hali hayranlarını üzdü.
8.11.2022 Magazin
Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transfer olması dünya basınında geniş yer buldu: Büyük çılgınlık!
Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transfer olması dünya basınında geniş yer buldu: Büyük çılgınlık! Transferde Galatasaray Arjantinli yıldız oyuncu Mauro Icardi'yi transfer etti. Arjantinli forvet dün akşam İstanbul'a geldi ve yıldız futbolcuyu yaklaşık 30 bin Galatasaray taraftarı Atatürk Havalimanı'nda karşıladı. Icardi'nin İstanbul'a gelişi dünya basınında geniş yer buldu. İşte ayrıntılar...
8.09.2022 Galatasaray
FBI Trump'ın evinde nükleer silah belgeleri arandı iddiası! 'Hepsini ele geçirdim' diyerek övünüyordu
FBI Trump'ın evinde nükleer silah belgeleri arandı iddiası! 'Hepsini ele geçirdim' diyerek övünüyordu Trump'ın evine FBI tarafından baskın düzenlenip aranması tüm dünyada gündem olmuştu. Günlerdir yankısı devam eden olaylar giderek kızışırken FBI baskınıyla ilgili olarak ortaya atılan son iddia olayın boyutunu bambaşka yerlere taşıdı. ABD Adalet Bakanı Garland, eski ABD Başkanı Trump'ın Florida'daki evinin FBI tarafından aranması kararını şahsen onayladığını açıkladı...
12.08.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi! Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Savaş ülkenin doğusunda yoğunlaşırken kritik bölge el değiştirdi. Ukrayna cephesinden konu ile ilgili peş peşe flaş açıklamalar geldi.
15.05.2022 Dünya
Hande Yener: Çılgınlığı seviyorum
Hande Yener: Çılgınlığı seviyorum İstanbul Küçükçekmece’de bir konser veren Hande Yener, Madonna’ya benzetilen tarzı için de konuştu.
8.05.2022 Magazin
'Ya her şeyim alınmış ya da üstümdeki her şey yırtılmıştı'
'Ya her şeyim alınmış ya da üstümdeki her şey yırtılmıştı' Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük katkıları olan Andreas Cornelius ve Stefano Denswil Danimarka basınına özel açıklamalarda bulundu.
4.05.2022 Trabzonspor
Cilt kanserlerine neden oluyor, kalbi ve böbrekleri bitiriyor! Bronzlaştırıcı spreyler tehlike seçiyor...
Cilt kanserlerine neden oluyor, kalbi ve böbrekleri bitiriyor! Bronzlaştırıcı spreyler tehlike seçiyor... Bronzlaştırıcı spreyler son dönemde sosyal medyanın trendleri arasında yer alıyor. Saatlerce güneşlenmek yerine, buruna sıkılan sprey ile birkaç günde bronzlaşma sağlıyor. Uzmanlardan uyarı geldi, büyük tehlike taşıdığı ortaya çıktı. Bu spreylerin uzun vadede sorunlara neden olduğunu dile getiren Dr. Faraz Mahmood Ali, “Sürekli melanotan II’nin vücuda girmesi çok zararlı. Cilt kanserleri dışında kalbe ve böbreklere de kalıcı olarak zarar veriyor. Hatta kas hücrelerinin parçalanmasıyla ölüme bile neden oluyor” uyarısında bulundu.
9.04.2022 Sağlık
Şansal Büyüka Volkan Demirel'i bombaladı! 'O adamı Kerem'le nasıl eşleştirirsin?'
Şansal Büyüka Volkan Demirel'i bombaladı! 'O adamı Kerem'le nasıl eşleştirirsin?' Galatasaray - Fatih Karagümrük maçından sonra Volkan Demirel'in yaptığı 'eşleştirmeye' dikkat çeken Şansal Büyüka genç teknik adamın taktiğini 'çılgınlık' olarak ifade etti. İşte 2-0 biten karşılaşmanın ardından yazar yorumları...
3.04.2022 Galatasaray
Soğuk havaya aldırmadan poz verdiler!
Soğuk havaya aldırmadan poz verdiler! İstanbul dört gündür kar altındaydı. Hava buz gibi olsa da bazı ünlüler yine çok havalıydı. Ayşe Tolga, Dolunay Soysert, Nil Ninat, Mina Ceran, İrem Tahiroğlu ve manken Ceylan Çalgan o soğukta çılgınlık yaptı...
15.03.2022 Magazin
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi Rusya-Ukrayna arasında aylardır devam eden ve son günlerde tansiyonu giderek artan krizin topyekûn bir savaşa dönüşmesi artık an meselesi haline geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerini resmen tanıma kararı dünyayı alarma geçirdi. Karara dünya devletlerinden tepki yağarken tüm dünya basınının da manşetlerinde bu kararın yankıları yer aldı.
22.02.2022 Dünya
Rusya Ukrayna krizi nedir, nasıl başladı? Rusya Ukrayna krizinin nedeni ne, savaş ne zaman başlayacak?
Rusya Ukrayna krizi nedir, nasıl başladı? Rusya Ukrayna krizinin nedeni ne, savaş ne zaman başlayacak? Rusya Ukrayna arasındaki gerilim tırmanarak devam ediliyor. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan Rusya'nın Ukrayna'yı işgal edebileceği tarihi duyurdu. Beyaz Saray ise ABD vatandaşlarının önümüzdeki 24 ile 48 saat içinde Ukrayna'yı terk etmeleri gerektiğini açıkladı. Peki, Rusya Ukrayna krizi nasıl başladı, neden çıktı? İşte Rusya Ukrayna geriliminin nedeni ve son durum…
16.02.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Erdoğan'ın davetini kabul etti Türkiye'ye geliyor
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Erdoğan'ın davetini kabul etti Türkiye'ye geliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetini kabul eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'ye geleceği Kremlin tarafından dünyaya duyuruldu.
27.01.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çılgınlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çılgınlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.