Çiğdem Tunç

Çiğdem Tunç

Son dakika çiğdem tunç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiğdem tunç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiğdem tunç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiğdem Tunç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiğdem tunç gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 çiğdem tunç haberi bulunmuştur. Tüm çiğdem tunç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladı
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladı Şovmen Mehmet Ali Erbil’le ikili olduğu dönemlerde eğlence dünyasının yıldızı haline gelen Çiğdem Tunç, katıldığı programda kendi hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tunç, ayrıca Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da açıkladı.
15.03.2024 Magazin
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’ Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 12 yıllık partneri Çiğdem Tunç katıldığı programda hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunurken Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da itiraf etti.
14.03.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil hakkında flaş gelişme! 7 yıl 3 ay hapis istemi
Mehmet Ali Erbil hakkında flaş gelişme! 7 yıl 3 ay hapis istemi Klibinde oynadığı şarkıcı Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil hakkında savcı 2 suçtan toplamda 7 yıl 3 ay hapis istedi.
3.02.2023 Magazin
Çiğdem Tunç'tan şaşırtan Mehmet Ali Erbil itirafı!
Çiğdem Tunç'tan şaşırtan Mehmet Ali Erbil itirafı! 1980 yılında 'Renkli Dünya' filmi ile sinema kariyeri başlayan Çiğdem Tunç, Mehmet Ali Erbil’le ikili olduğu dönemlerde eğlence dünyasının yıldızı haline gelmişti. 2018'de ölümden dönen şovmenin hastalık sürecine dair çarpıcı bir itirafta bulunan oyuncu, uzun süren tedavinin ardından sağlığına kavuşan 12 yıllık partneri ve kendi hayatıyla ilgili bilinmeyenlerini anlattı.
30.01.2023 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Nilgün Belgün'den şaşırtan ilişki itirafı! 'Uzay Heparı en genç flörtüm oldu'
Nilgün Belgün'den şaşırtan ilişki itirafı! 'Uzay Heparı en genç flörtüm oldu' Usta oyuncu Nilgün Belgün, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan "Dur Bi Dinle" programına konuk oldu.
22.07.2021 Magazin
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi!
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi! Çılgın Bediş diziyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik 90'lı yıllarda sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan pop müzik sanatçısı oldu. Yonca Evcimik’in hayatına ilişkin bilgiler, özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında?
6.06.2020 Gündem
Mehmet Ali Erbil 30 kilo vermiş!
Mehmet Ali Erbil 30 kilo vermiş! Mehmet Ali Erbil'in 12 yıllık partneri Çiğdem Tunç, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Tunç, ünlü şovmenin sağlık durumuyla ilgili merak edilenleri anlattı...
27.11.2018 Magazin
"Hangi organım gerekirse tekini vereceğim!"
"Hangi organım gerekirse tekini vereceğim!" Mehmet Ali Erbil'in eski partneri Çiğdem Tunç ünlü şovmeni hastanede ziyaret etti. Erbil'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Tunç, "Nakil noktasına geldiğinde hangi organım gerekirse tekini vereceğim" dedi.
26.11.2018 Magazin
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak'taki bir özel hastanede tedavi altına alındı. Erbil'in kızı Sezin Erbil, "Babam evdeyken düşmüş. Durumu kritik değil ama vücudunda kırıklar var." açıklamasında bulundu.
18.10.2018 Magazin
Sinemanın emekçileri ödüllendirildi
Sinemanın emekçileri ödüllendirildi 25'inci Uluslararası Adana Film Festivali'nin galasında 25'inci Yıl Emek Ödülleri dağıtıldı.
26.09.2018 Kültür Sanat
Bursa'da 90'lar fırtınası esti!
Bursa'da 90'lar fırtınası esti! 16. yılını kutlayan Bursa'daki bir AVM, gerçekleştirdiği etkinlikler ve unutulmaz organizasyonlarla alışverişi keyifli bir hale getirmeye devam ediyor.
12.02.2018 Kültür Sanat
İçimde Şoför Nebahat ruhu var
İçimde Şoför Nebahat ruhu var TV ve gösteri dünyasında yıllarca emek veren, geçtiğimiz yıl tiyatrosunu açan Çiğdem Tunç sahnede “Şoför Nebahat” karakterini canlandırıyor.
7.12.2017 Arşiv
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı Yapımcılığını şarkıcı 'Çılgın Sedat'ın üstlendiği 'Benim Adım Osman'ın çekimleri İzmit'te başladı. Başrollerinde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın yer aldığı filmin 2017 yılında vizyona girmesi planlanıyor.
23.08.2017 Kültür Sanat
Hanife: Ayaklarımı yerden kesecek kadar sevmiyorum
Hanife: Ayaklarımı yerden kesecek kadar sevmiyorum Star TV'de yayınlanan “Zuhal Topal’la" programı canlı yayınına telefonla bağlanan Çiğdem Tunç’un, Hanife’ye söylediği sözler damgasını vurdu.
22.06.2017 Magazin
Ahmet Selçuk İlkan yeni projesini açıkladı!
Ahmet Selçuk İlkan yeni projesini açıkladı! Adana'nın en büyük alışveriş merkezi M1 Adana AVM, önceki gün sanatçı Ahmet Selçuk İlkan ve Çiğdem Tunç'u ağırladı.
14.03.2017 Kültür Sanat
Hayali gerçek oldu
Hayali gerçek oldu M1 Adana AVM, önceki gün sanatçı Ahmet Selçuk İlkan ve Çiğdem Tunç’u ağırladı.
13.03.2017 Magazin
Bedava çay var dediler geldik!
Bedava çay var dediler geldik! Çiğdem Tunç Tiyatrosu’nun yeni oyunu ‘El Deliye Biz Akıllıya Hasret’in gala gecesini kahkahaya boğan isim ise “Çiğdem kim? Bedava çay var dediler geldik” sözleriyle Mehmet Ali Erbil oldu...
9.11.2016 Magazin
‘Bedava çay var’ dediler!
‘Bedava çay var’ dediler! Çiğdem Tunç Tiyatrosu ‘El Deliye Biz Akıllıya Hasret’ isimli oyununun galasını önceki gün İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde yaptı...
8.11.2016 Magazin
İzdivaç programında flaş itiraf!
İzdivaç programında flaş itiraf! Star TV'de yayınlanan 'Zuhal Topal’la' programında herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Ünlü sanatçı Çiğdem Tunç, locadaki damat adaylarından Muhammed’i evlat edinmek istediğini açıkladı.
13.09.2016 Magazin
Çiğdem Tunç: Gerçek Osmanlı oynatın beni alın!
Çiğdem Tunç: Gerçek Osmanlı oynatın beni alın! Elifnağme programına konuk olan Çiğdem Tunç, Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinin yapımcılarına seslendi...
5.05.2016 Magazin
Düğün dernek halayı
Düğün dernek halayı Altın Günü şovunun yeni durağı Gaziantep’de bir AVM oldu...
28.12.2015 Magazin
Altın dağıttılar
Altın dağıttılar Çiğdem Tunç, ekranların sevilen ikilisi Safiye Soyman ile Faik Öztürk, ‘Gullüm Show’ Azize ve evlilik programlarının başarılı ismi Sinem Yıldız Ankara’daki A City’de Altın Günü düzenledi...
16.11.2015 Magazin
TURYAP 30. yılını kutladı
TURYAP 30. yılını kutladı TURYAP, 30’uncu yılında Türkiye çapında hizmet veren tüm temsilcilerini Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de buluşturdu.
10.11.2015 Arşiv
En büyük hedefim ödül almak
En büyük hedefim ödül almak ‘Kocamın Ailesi’ dizisinin Miray’ı Seçil Buket Akıncı rolünü anlattı. Bu hafta Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizide birçok sürpriz yaşanacak.
5.10.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çiğdem Tunç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiğdem tunç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.