Çığ Felaketi

Çığ Felaketi

Son dakika çığ felaketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çığ felaketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çığ felaketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çığ Felaketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çığ felaketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 çığ felaketi haberi bulunmuştur. Tüm çığ felaketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Norveç'te çığ düştü: 4 ölü
Norveç'te çığ düştü: 4 ölü Norveç'in kuzeyinde çığ düşmesi sonucu bölgeye kayak yapmak için gelen 4 turist hayatını kaybetti.
1.04.2023 Dünya
Artvin'de çığ felaketi: 2 ölü, 7 yaralı
Artvin'de çığ felaketi: 2 ölü, 7 yaralı Artvin'in Yusufeli ilçesinde bugün Olgunlar Mahallesi yaylasında yaşanan çığda ilk belirlemelere göre çığ altında kalan 2 dağcı öldü, 7 kişi de yaralandı.
4.03.2023 Yaşam
İtalya'daki çığ felaketinde ölü sayısı 11'e yükseldi
İtalya'daki çığ felaketinde ölü sayısı 11'e yükseldi İtalya’daki Marmolada Dağı’nda buzul parçasının kopması sonucu meydana gelen çığ felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e yükseldi.
9.07.2022 Dünya
İtalya Alpleri'nde buzul felakti! 13 kişi için umutlar tükendi: Hiç bulunamayabilirler...
İtalya Alpleri'nde buzul felakti! 13 kişi için umutlar tükendi: Hiç bulunamayabilirler... Marmolada Dağı'nda bir buzul kütlesinin çökmesi sonucu meydana gelen çığda kaybolan 13 kişiyi sağ bulma umutları tükeniyor. Arama kurtarma çalışmalarını yürüten görevliler acı haberi duyurdu ve kaybolan kişiler için “Hiç bulunamayabilirler” açıklamasını yaptı.
5.07.2022 Dünya
Himalayalar'da nefes kesen anlar! Felaket böyle görüntülendi
Himalayalar'da nefes kesen anlar! Felaket böyle görüntülendi Nepal'de, Himalaya dağlarındaki Kapuche Buzul Gölü yakınlarında meydana gelen çığ felaketi bölgedeki turistlerin kamerasına yansıdı.
16.01.2021 Dünya
Himalayalar'da nefes kesen anlar! Felaket böyle görüntülendi
Himalayalar'da nefes kesen anlar! Felaket böyle görüntülendi Nepal'de, Himalaya dağlarındaki Kapuche Buzul Gölü yakınlarında meydana gelen çığ felaketi bölgedeki turistlerin kamerasına yansıdı.
16.01.2021 Dünya
Bakan Soylu yeni uygulamayı açıkladı! İsmi AFAD olacak, GSM operatörleri...
Bakan Soylu yeni uygulamayı açıkladı! İsmi AFAD olacak, GSM operatörleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, afet ve acil durum anında haberleşme için kullanılacak bir uygulama üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Soylu," İsmi AFAD olan bir aplikasyon yapma hususunda bir değerlendirme ortaya koyduk. Aslında biz bunu GSM operatörlerinden istemiştik, fakat onlarla da konuştuk, kendi kapasitemizle bunu yapabileceğimiz kanaatine vardık" dedi.
30.12.2020 Gündem
Van'dan 39 gün sonra acı haber geldi!
Van'dan 39 gün sonra acı haber geldi! Bahçesaray yolunda ilki 4 Şubat, ikincisi 5 Şubat'ta meydana gelen, 41 kişinin yaşamını yitirdiği, 84 kişinin de yaralandığı çığ felaketi bölgesinde karlar altında kalan itfaiye eri Mehmet Can Daşdemir'in 39 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı.
15.03.2020 Gündem
Bakan Pakdemirli: Ödemeler yarın yapılacak
Bakan Pakdemirli: Ödemeler yarın yapılacak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, su ürünleri alanında faaliyet gösteren üreticilerin hesaplarına yarın 66 milyon lira destekleme ödemesinin yapılacağını bildirdi.
27.02.2020 Ekonomi
Nevruz coşkusu virüse takıldı! 200 bin turist...
Nevruz coşkusu virüse takıldı! 200 bin turist... İran’da 21 Mart - 1 Nisan arası Nevruz Bayramı olarak kutlanıyor. Bu dönemde 200 bin İranlı turist tatil için Türkiye’nin yolunu tutuyor. Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle sınırın kapanması başta Van, İstanbul ve Antalya olmak üzere turizmcileri kara kara düşündürüyor.
25.02.2020 Ekonomi
'FETÖ'nün siyasi ayağı' tartışması nasıl başladı? İşte maddeler halinde FETÖ'nün siyasi ayağı...
'FETÖ'nün siyasi ayağı' tartışması nasıl başladı? İşte maddeler halinde FETÖ'nün siyasi ayağı... FETÖ'nün siyasi ayağı meselesinin fitilini eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un ateşlediğini ve tartışmanın kısa sürede siyasetin en önemli gündem maddesi olduğunu söyleyen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde 'FETÖ'nün siyasi ayağı'nı konu alan bir yazı kaleme aldı.
13.02.2020 Siyaset
İbrahim Kalın: Yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz
İbrahim Kalın: Yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada İdlib'de yaşanan son gelişmelere dair, "Bölgede artık yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Rusya'dan bir askeri heyetin Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz." şeklinde konuştu
6.02.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak'
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vekillerle görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu.
6.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, o iddialara cevap verdi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, o iddialara cevap verdi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, "Bölgede 'Çığ tehlikesi var' uyarılarına rağmen toplantı için iş makinalarını yanına alıp yolları açtırdı" iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi.
6.02.2020 Gündem
AFAD ve Jandarma personelini taşıyan askeri uçak Van'a indi
AFAD ve Jandarma personelini taşıyan askeri uçak Van'a indi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahçesaray'da meydana gelen çığ felaketinde görevlendirilmek üzere AFAD ve jandarma personelini taşıyan askeri uçağın Van'a indiğini açıkladı.
5.02.2020 Gündem
Bahçeli'den çığ felaketiyle ilgili başsağlığı mesajı
Bahçeli'den çığ felaketiyle ilgili başsağlığı mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Van'da meydana gelen çığ felaketiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlk çığ düşmesinde 5, ikinci çığ düşmesinde 33 olmak üzere şu ana kadar 38 vatan evladı şehit olmuştur. Acımız çok büyüktür. Çığ felaketinde şehit olan sivil ve güvenlik görevlisi kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, milletçe başımız sağolsun diyorum." dedi.
5.02.2020 Siyaset
Van'da çığ felaketi! 5 kişi hayatını kaybetti
Van'da çığ felaketi! 5 kişi hayatını kaybetti Van'ın Bahçesaray karayolunun 3 bin rakımlı Karabet geçidi yakınlarında çığ düşmesi sonucu kar kürüme çalışması yapan iş makinesi ile minibüs kar altında kaldı. Kısmen kar altında alan iş makinesi operatörü Bahattin Karagülle kendi imkanlarıyla kurtuldu. Van Valisi tarafından açıklanan son bilgilere göre çığ altındaki minibüse ulaşıldı. Minibüsten çıkarılan 5 kişi hastaneye sevk edildi. Çığ altında kalan 4 kişinin ise cansız bedenine ulaşıldı. Devam eden çalışmalar neticesinde minibüste bulunan 2 kişi daha kurtarıldı ancak kurtarılan bir vatandaş hastanede hayatını kaybetti. Çığın altında 2 kişinin daha olduğu tahmin ediliyor.
5.02.2020 Gündem
Adana'da çığ felaketi!
Adana'da çığ felaketi! ADANA'nın Pozantı ilçesinde krom ocağının bulunduğu mevkiide yoğun kar yağışı nedeniyle çığ düştü. Adana Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre çığda 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı ve 1 kişinin de kaybolduğu bildirildi.
7.01.2020 Yaşam
Dünyaca ünlü kayak merkezinde çığ felaketi!
Dünyaca ünlü kayak merkezinde çığ felaketi! Dünyaca ünlü Mont Blanc Dağı'nda çığ düştüğü bildirildi. Olayda iki İtalyan hayatını kaybetti.
30.11.2019 Dünya
İsviçre'de çığ felaketi: 1 ölü, 3 yaralı
İsviçre'de çığ felaketi: 1 ölü, 3 yaralı İsviçre Alplerinin İtalyan sınırında çığ düşmesi nedeniyle bir dağcı yaşamını yitirdi, üçü yaralandı.
25.02.2018 Dünya
Acil müdahale helikopteri düştü! Ülke yine şokta!
Acil müdahale helikopteri düştü! Ülke yine şokta! Son dakika haberi depremler ve çığ felaketi ile boğuşan İtalya'dan geldi. İtalya’nın orta kesimindeki Abruzzo bölgesinde düşen helikopterdeki 6 kişiden kurtulan olmadı.
24.01.2017 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan İtalya'ya taziye
Dışişleri Bakanlığı'ndan İtalya'ya taziye Dışişleri Bakanlığı, İtalya'nın orta kesiminde dün meydana gelen depremler ile ardından bölgede yaşanan çığ felaketi dolayısıyla İtalyan halkına taziyelerini ileterek, "Türkiye, bu zor zamanında İtalya'nın yanındadır ve ihtiyaç hasıl olduğu takdirde her türlü yardıma hazırdır." ifadelerini kullandı.
17.06.2021 Dünya
5 işçinin ölümüyle ilgili şok rapor
5 işçinin ölümüyle ilgili şok rapor TRABZON'un Çaykara İlçesi'nde Balkodu-2 Hidroelektrik Santralı (HES) inşaatı şantiyesinde 5 işçinin hayatını kaybettiği çığ felaketi ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporu tamamlandı...
23.06.2015 Yaşam
Afganistan'da çığ felaketi: 28 ölü
Afganistan'da çığ felaketi: 28 ölü Afganistan'ın kuzeydoğusunda bulunan Pencşir kentinde çığ düşmesi sonucu 28 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
25.02.2015 Dünya
‘Everest tarihinde böyle facia yok’
‘Everest tarihinde böyle facia yok’ 18 Nisan’da Everest’te meydana gelen çığ felaketinden sağ kurtulan kadın dağcı Gülnur Tumbat, 5 bin 500 metre yükseklikte çektiği görüntüleriyle yaşananlara ışık tutuyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çığ Felaketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çığ felaketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.