Çiftetelli

Çiftetelli

Son dakika Çiftetelli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çiftetelli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çiftetelli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiftetelli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiftetelli gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 çiftetelli haberi bulunmuştur. Tüm çiftetelli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Geleneksel hale geldi! 'Sahur halayı' etkinliğinde buluştular
Geleneksel hale geldi! 'Sahur halayı' etkinliğinde buluştular Elazığ'da ramazan ayının 23’üncü gününde geleneksel hale getirilen ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen ‘sahur halayı’ etkinliğinde toplanan yüzlerce kişi aynı anda halaylar çekti, çiftetelli oynadı. Etkinliğe katılanlar, o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.
3.04.2024 Vatan TV
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Haluk Levent sözünü tuttu! 'Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay'da'
Haluk Levent sözünü tuttu! 'Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay'da' Sanatçı ve AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent, depremden beri gönüllü çalışmalar yaptığı Hatay’da, bir çiftin düğününden video paylaştı. Çiftetelli oynayan Levent, "Belki 6 aydır ilk kez eğlendik Hatay'da" ifadelerini kullandı.
24.07.2023 Magazin
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti!
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti! ABD’li rapçi Jksola'nın Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı ile yaptığı dans sosyal medyanın gündeminde! Rapçi Jksola’nın Ankaralı Namık’ın şarkısıyla eğlendiği anları paylaşımı milyonlarca kez izlendi. Pek çok kişi de Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı sözlerini araştırıyor. Peki, Rapçi Jksola kimdir? İşte merak edilen Ankaralı Namık Kapıcı İzzet şarkısı…
17.08.2022 Ünlüler Dünyası
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem
Yolu kapatıp asker eğlencesi düzenleyen 8 sürücüye para cezası
Yolu kapatıp asker eğlencesi düzenleyen 8 sürücüye para cezası Bursa’nın İnegöl ilçesinde yolu kapatıp asker eğlencesi yapan 8 otomobil sürücüsüne tdoplam 4 bin lira cezai işlem uygulandı.
26.10.2021 Gündem
Damadının boğazını kesti! 'İbret olsun diye'
Damadının boğazını kesti! 'İbret olsun diye' Gaziantep’te kızının en mutlu günü olan kına gecesinde damadının boğazını keserek öldüren Mehmet G., korkunç cinayeti işlemek için fırsat kollarken kameralara yakalanmış
23.10.2019 Yaşam
Eşinden boşanmasını böyle kutladı
Eşinden boşanmasını böyle kutladı Bursa’da eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri süren 2 çocuk annesi Meryem Karaş, boşanmasını paraşütle atlayarak kutladı. Karaş, paraşütten açtığı pankart ile de şiddete tepki gösterdi.
13.10.2019 Yaşam
50 metrelik düğün takısı görenleri şaşkına çevirdi
50 metrelik düğün takısı görenleri şaşkına çevirdi Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde bir düğünde çiftin arkadaşları tarafından toplu iğne ile birleştirerek yaklaşık 50 metre uzunluğunda paralardan oluşan takı, görenleri şaşkına çevirdi.
11.09.2018 Yaşam
Boşanma davasını adliye önünde davul dümbelek ile kutladı
Boşanma davasını adliye önünde davul dümbelek ile kutladı Bursa’da boşanma davasını adliye önünde davul ve dümbelek ile kutlayan kadın, vatandaşlara kına dağıttı.
8.05.2018 Yaşam
Fikret Orman: Demba Ba'yı istiyorum
Fikret Orman: Demba Ba'yı istiyorum Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Göztepe ile oynayacakları maç öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Demba Ba sorusuna Orman "Demba Ba bizim evladımız, gelecek sezon Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum" cevabını verdi.
5.04.2018 Beşiktaş
Mezarlıkta çiftetelli oynayan 2 işçi işten atıldı
Mezarlıkta çiftetelli oynayan 2 işçi işten atıldı ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, 'Toplum Yararına Çalışma Programı' (TYÇP) kapsamında belediye mezarlıklar müdürlüğünde görevlendirilen 2 kadın, mezarlıkta çiftetelli oynarken çekilen videonun sosyal medyada yayılması ardından işten çıkarıldı.
24.07.2017 Yaşam
Bir nişan da Adana'da yaptı!
Bir nişan da Adana'da yaptı! Murat Yıldırım, Faslı güzel İmane Elbani’yle nişanlandı. Geçtiğimiz günlerde Boğaz'da söz yüzüklerini takan çiftin nişan töreni, önceki gün Yıldırım ailesinin yaşadığı Adana’da yapıldı.
12.12.2016 Magazin
Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları sürdü
Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları sürdü Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da yoğun tempoda sürdürüyor.
24.09.2021 Beşiktaş
Elazığ'da halaylı, çiftetellili sahur
Elazığ'da halaylı, çiftetellili sahur Elazığ’da bir araya gelen vatandaşlar sahuru halay çekip, çiftetelli oynayarak uğurladı.
27.06.2016 Yaşam
Düğününe yetişemeyen uzman çavuş damat sonunda geline kavuştu
Düğününe yetişemeyen uzman çavuş damat sonunda geline kavuştu Görev Yaptığı Hakkari’den yol güvenliği nedeniyle Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde olan kendi düğün törenine katılamayan Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu, gelin Fatma Karavelioğlu’na kavuştu...
22.09.2015 Yaşam
HDP'den MYK sonrası açıklama
HDP'den MYK sonrası açıklama HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, MYK sonrası açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem
Kuyt: 4. yıldızı takalım çiftelli oynarım
Kuyt: 4. yıldızı takalım çiftelli oynarım Dirk Kuyt, Türkiye'de yaşamaktan çok memnun olduğunu şampiyon olmaları halinde çiftetelli oynayacağını söyledi.
11.03.2015 Fenerbahçe
Çiftetelliyle girdiler
Çiftetelliyle girdiler 'Yapışık Kardeşler'in galasında ekip salona çiftetelli oynayarak girdi. Dizide rol alan Ivana Sert dekoltesiyle dikkatleri çekti
29.01.2015 Magazin
‘Çiftetelli oynuyorlar’
‘Çiftetelli oynuyorlar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kobani söz konusu olduğunda dünya ayağa kalkıyor. Kimse yok, bombalıyorlar. Bugün çiftetelli oynuyorlar”
29.09.2021 Gündem
NBA'de çiftetelli şov!
NBA'de çiftetelli şov! Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun takımı Los Angeles Clippers'ın deplasmanda Washington Wizards ile oynadığı maç, "Türk gecesi"ne döndü. Maçın devre arasında Çiftetelli ve Roman havasından örnekler sergilenirken, Türkiye adeta Verizon Center'a taşındı.
13.12.2014 Basketbol
Topbaş müjdeyi verdi!
Topbaş müjdeyi verdi! Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Roman Kültür Evi, Kadir Topbaş’ın katıldığı program ile coşku içinde açıldı. Kadir Topbaş ve Necmi Kadıoğlu açılışta minik Roman kızları ile göbek attı. Başkan Kadir Topbaş, 65 yaş üstünün artık toplu taşıma araçlarına ücretsiz bineceğinin müjdesini verdi.
29.09.2021 Gündem
Fuhuştan önce çiftetelli!
Fuhuştan önce çiftetelli! Polis masaj salonunu böyle bastı
14.12.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çiftetelli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiftetelli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.