Çiftçi destek ödemeleri başladı! Çiftçi destek ödemeleri sorgulama-Çiftçi desteği ödemeleri (organik gübre desteği) nasıl alınır?
Çiftçi destek ödemeleri başladı! Çiftçi destek ödemeleri sorgulama-Çiftçi desteği ödemeleri (organik gübre desteği) nasıl alınır? Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 57 ilde 18 bin 892 çiftçiye 14 milyon 481 bin liralık organik ve organomineral gübre desteğinin ödenmesine 15 Mayıs'ta başladıklarını bildirdi. Bekir Pakdemirli, organik-organomineral gübre desteğine ilişkin, "57 ilde 18 bin 892 çiftçimize 14 milyon 481 bin liralık destek ödemelerine 15 Mayıs Cuma günü başladık" açıklamasında bulundu. Peki, Çiftçi desteği ödemeleri nasıl alınır? Organik gübre desteği almak için ne yapılmalı?
18.05.2020 Çalışan Hakları
Çiftçiye destek paraları ödemeleri başladı! Pancar çiftçisi destekleme parası ne zaman yatırılacak? Çiftçi desteği ödemelerinde son durum ne?
Çiftçiye destek paraları ödemeleri başladı! Pancar çiftçisi destekleme parası ne zaman yatırılacak? Çiftçi desteği ödemelerinde son durum ne? Corona virüs salgınının ekonomiye etkisini azaltmak için hükümet tarafından destek paketleri hayata geçiriliyor. Corona virüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler ve bazı iş kollarında yapılan destek ödemeleri de gündeme geliyor. Peki, Pancar çiftçisi destekleme parası ne zaman yatırılacak? Çiftçi desteği ödemelerinde son durum ne? İşte çiftçi avansları ve destek ödemeleri hakkındaki son durum...
3.04.2020 Ekonomi