Chris Evans

Chris Evans

Son dakika Chris Evans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chris Evans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chris Evans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chris Evans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chris evans gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 chris evans haberi bulunmuştur. Tüm chris evans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Tüm dünyada izlenme rekorları kıran en önemli yapılardan birisi Avengers olarak bilinmektedir. Türkçeye 'Yenilmezler' olarak geçen yapımın geniş bir oyuncu kadrosu olduğu da bilinir. Tabi bu yapımın ilk çıktığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olmuştur. Birçok halka ile seri şekilde devam eden Avengers'ı doğru sıralama ile izlemek gerekir. 
22.01.2024 Eğitim
Selena Gomez ünlü isimle aşk mı yaşıyor?
Selena Gomez ünlü isimle aşk mı yaşıyor? Selena Gomez ile Chris Evans'ın birlikte oldukları öne sürüldü. Yıldızların hayranları ikilinin Los Angeles’ta bir restorandan çıkarken görüldüğü öne sürdü. Chris Evans'ın Gomez'i takibe almasıyla iddialar daha da güçlendi.
10.10.2021 Magazin
Çıplak fotoğraf sonrası Chris Evans'tan mesaj var
Çıplak fotoğraf sonrası Chris Evans'tan mesaj var ABD'li aktör Chris Evans, sosyal medyada yanlışlıkla çıplak fotoğrafını paylaşmasının ardından sessizliğini bozdu.
15.09.2020 Magazin
Chris Evans yanlışlıkla cinsel organını paylaştı!
Chris Evans yanlışlıkla cinsel organını paylaştı! Ünlü oyuncu Chris Evans, Instagram hikâyesinde yanlışlıkla cinsel organının fotoğrafını paylaştı. Sosyal medya yıkıldı
13.09.2020 Magazin
All-Star 2019'un kazananı Asya Karması
All-Star 2019'un kazananı Asya Karması Tahincioğlu All-Star 2019, görsel şölenler eşliğinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlendi.
20.01.2019 TBL
Tahincioğlu All- Star'da kazananlar belli oldu!
Tahincioğlu All- Star'da kazananlar belli oldu! Basketbolun yıldızlarının sahne aldığı Tahincioğlu All-Star 2019 organizasyonu kapsamında düzenlenen LeasePlan Yetenek Yarışması'nda Darüşşafaka Tekfen'den Doğuş Özdemiroğlu birinci olurken, üçlük yarışmasının galibi ise Fenerbahçe Beko'dan Marku Guduric oldu. All-Star maçından önce düzenlenen son yarışma olan smaç yarışmasını da Türk Telekom'dan Kenny Gabriel kazandı.
20.01.2019 TBL
Basketbolda All-Star zamanı!
Basketbolda All-Star zamanı! Basketbolun yıldızlarının sahne alacağı Tahincioğlu All-Star 2019, yarın İstanbul'da yapılacak.
19.01.2019 Basketbol
Pınar Karşıyaka'dan Chris Evans hamlesi!
Pınar Karşıyaka'dan Chris Evans hamlesi! Tahincioğlu Basketbol Süper Lig ekiplerinden Pınar Karşıyaka, İspanya'nın Gran Canaria takımından Christopher Evans'ı kadrosuna kattığını duyurdu.
9.01.2019 TBL
Kaptan Amerika artık yok...
Kaptan Amerika artık yok... Chris Evans, kamera önünde ve arkasında güzel anılar için teşekkür etti.
5.10.2018 Kültür Sanat
Bana özelden yaz sohbet edelim
Bana özelden yaz sohbet edelim Okul arkadaşları tarafından saldırıya maruz kalan Keaton Jones’a ünlü isimlerden destek yağıyor. Justin Bieber da o isimlerden biri. Şarkıcı, “Ben senin arkadaşınım. Bana özel mesajdan yaz ve biraz sohbet edelim, seni seviyorum” diyerek Jones’a destek oldu
12.12.2017 Magazin
'Yenilmezler'den Poto Riko'ya destek!
'Yenilmezler'den Poto Riko'ya destek! Beyazperdede dünyayı kurtarmasıyla ünlü olan 'Yenilmezler' ekibi, gerçek hayatta da kahramanlardan oluşuyor.
9.11.2017 Kültür Sanat
Yenilmezler’den Porto Riko’ya Wdestek!
Yenilmezler’den Porto Riko’ya Wdestek! Beyazperdede dünyayı kurtarmasıyla ünlü olan Yenilmezler ekibi, gerçek hayatta da kahramanlardan oluşuyor.
8.11.2017 Magazin
'Kaptan Amerika'yı kimse tanımadı!
'Kaptan Amerika'yı kimse tanımadı! 'Kaptan Amerika' karakteriyle tanınan oyuncu Chris Evans, Los Angeles'ta köpeğini gezdirirken görüntülendi.
12.10.2017 Magazin
Kaptan Amerika para bastı!
Kaptan Amerika para bastı! Chris Evans, 2016'nın en çok kazandıran oyuncusu oldu.
14.12.2016 Magazin
İncirlik’te gizemli Türk
İncirlik’te gizemli Türk Geçen 6 Aralık’ta ABD askerleri ile ailelerine eğlence ve bakım hizmetleri sunan bir kuruluş olan United Service Organizations Inc...
8.12.2016 Yaşam
ABD Şokta! Herkes bu Türk'ü konuşuyor!
ABD Şokta! Herkes bu Türk'ü konuşuyor! ABD'li ünlü oyuncu Scarlett Johansson ve Chris Evans Amerikan askerlerine moral vermek için Adana'da bulunan İncirlik Üssü'ne geldi. Adanalı bir genç ise tüm güvenlik önlemlerini aşarak üsse girdi, ünlü isimlerler fotoğraf çektirdi. ABD'li yetkililer konuyla ilgili soruşturma başlattı.
17.06.2021 Dünya
Scarlett Johansson'nun Adana paylaşımı!
Scarlett Johansson'nun Adana paylaşımı! ABD'li ünlü oyuncular Scarlett Johansson ve Chris Evans, ABD askerlerine moral vermek için Adana'da bulunan İncirlik Üssü'ne yaptıkları ziyaretin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
7.12.2016 Magazin
Çocukların en çılgın gecesi
Çocukların en çılgın gecesi Çocuk kanalı Nickelodeon’ın her yıl merakla beklenen ödül töreni Kids Choice geçtiğimiz gece Los Angeles’da gerçekleşti...
13.03.2016 Magazin
Kadınlar daha çok kazandırdı
Kadınlar daha çok kazandırdı İş ve ekonomi dergisi Forbes’in son araştırması, Hollywood’un son dönemlerinde sık sık tartışma konusu olan kadın-erkek kazanç eşitsizliği konusuna ışık tutacak gibi görünüyor...
23.12.2015 Magazin
Tam kadro yenilmezler!
Tam kadro yenilmezler! Ünlü oyuncuları kadrosunda toplayıp süper kahramanlara dönüştüren ‘Yenilmezler’ (Avengers) filminin ikinci filmi ‘Ultron Çağı’ filminin Londra prömiyerinde kahramanlar sempatik hareketleriyle göz doldurdu...
22.04.2015 Magazin
'Yunanistan Euro'dan çıkabilir'
'Yunanistan Euro'dan çıkabilir' Euro Grubu Başkanı Jean-Claude Juncker, bir Alman yayın kuruluşuna verdiği mülakatta, Yunanistan'ın ortak para birimi euro'yu kullanmayı bırakması olasılığını tartıştı...
8.08.2012 Ekonomi
Hackerlara 1 milyon dolar
Hackerlara 1 milyon dolar Google, Chrome tarayıcısının güvenlik sistemini yıkabileceklere bir milyon dolar ödül vaat etti
28.02.2012 Bilim ve Teknoloji
Chrome'u hackleyene 1 milyon dolar
Chrome'u hackleyene 1 milyon dolar Google, Chrome tarayıcısının güvenlik sistemini yıkabilecek hackerlara bir milyon dolar ödül vaat etti.
28.02.2012 Bilim ve Teknoloji
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de!
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de! EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Yeni format, takım kadroları, iddaa oranları, haftanın programı ve bilinmesi gerekenler…
5.10.2023 İddaa
Ömer Aşık'tan bir ilk!
Ömer Aşık'tan bir ilk! NBA en skorer 5 oyuncusunun 4'ünden yoksun sahaya çıkan New Orleans Pelicans, Los Angeles Clippers'ı 109-105 yendi.
24.03.2016 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Chris Evans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chris evans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.