Gazete Vatan Logo
Magazin Bana özelden yaz sohbet edelim

Bana özelden yaz sohbet edelim

Okul arkadaşları tarafından saldırıya maruz kalan Keaton Jones’a ünlü isimlerden destek yağıyor. Justin Bieber da o isimlerden biri. Şarkıcı, “Ben senin arkadaşınım. Bana özel mesajdan yaz ve biraz sohbet edelim, seni seviyorum” diyerek Jones’a destek oldu

Bana özelden yaz sohbet edelim

ABD’nin Tennessee eyaletinde yaşayan Keaton Jones, okulda arkadaşları tarafından saldırıya uğradığı anları anlattığı videoyu sosyal medyada paylaştı. Arkadaşlarının okul kantininde üstüne süt döküp ‘çok çirkinsin’ diye hakeret ettiğini anlatan Jones’un videosu kısa sürede gündem oldu.

Ünlü isimler yaşananları görmezden gelmedi. Aralarında Justin Bieber, Katy Perry, Chris Evans, Demi Lovato, Mark Ruffalo, Jennifer Lopez’in de olduğu ünlüler Jones’a destek mesajları yayınladı. Justin Bieber, Jonas’a “Ben senin arkadaşınım dostum, bana özel mesajdan yaz ve biraz sohbet edelim, seni seviyorum” derken, Chris Evans ise 2018’de Los Angeles’ta gerçekleşecek ‘The Avengers’ filminin galasına davet etti.

Enrique Iglesias: Bunları görmek çok üzücü. Keaton yaşadıklarını bize anlatarak zorbalığa maruz kalmış diğer çocuklara da dikkat çektiğin için sen çok güçlü bir çocuksun.

Jennifer Lopez: Bu olayı gördüğümde gerçekten çok üzüldüm. Bu küçük çocuk diğer küçük kızlar ve erkekler gibi zorbalığa maruz kalmış. Ama hiçbiriniz yalnız değilsiniz. Herhangi bir zorbalık veya nefret için bu dünyada yer yok. Ben de bir anneyim ve buna asla izin vermem.

Haberin Devamı

Katty Perry: Bugün bu olay benim kalbimi kırdı. Birbirinize nazik olun.

Demi Lovato: Keaton, bebeğim yalnız olmadığını bilmeni istiyorum. Bu zorbalıktan kurtulman için güçlü olmalısın.