Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar... Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
Yerel seçim son anket sonucu! 8 ilde belediye el değiştiriyor
Yerel seçim son anket sonucu! 8 ilde belediye el değiştiriyor Yaklaşan yerel seçim öncesi yapılan anket çalışmalarının sonuçları gelmeye başladı. Son olarak CHP'nin bir anket şirketine yaptırdığı araştırmaya göre, AK Parti ile MHP'nin ittifak yapması durumunda CHP'nin elinde bulunan 8 ilde, belediye başkanlığı değişiyor.
25.11.2018 Siyaset
Son seçim anketi! Bomba ittifak detayı
Son seçim anketi! Bomba ittifak detayı Son seçim anket sonuçları gelmeye devam ediyor. ORC anketi birbirinden ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Buna göre AK Parti gücünü korurken İyi Parti ve HDP barajın altında kalıyor.
2.03.2018 Gündem
CHP'den flaş anket teklifi
CHP'den flaş anket teklifi CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "kamuoyu araştırma şirketlerinin kamuoyunu yanıltmasını" önlemek amacıyla kanun teklifi verdi.
29.09.2021 Gündem