Chery

Chery

Son dakika Chery haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chery ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chery haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chery

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chery gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 chery haberi bulunmuştur. Tüm chery haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor 40 bin adedin üzerinde satışla 2023 yılında Türkiye otomotiv pazarının en dikkat çeken markalarından birisi olan Çinli otomotiv devi Chery, ikinci markası Jaecoo’yu da ülkemize getirmeye hazırlanıyor.
18.03.2024 Ekonomi
2 maçta müthiş oran tutturdu, 250 TL’ye tam 110 bin 163 TL kazandı!
2 maçta müthiş oran tutturdu, 250 TL’ye tam 110 bin 163 TL kazandı! Misli üyeleri, paylaştıkları muhteşem kuponlarla hem kazanıyor hem kazandırıyor. Bir Misli üyesi 3 Şubat Cumartesi günü oynanan 2 maça oldukça yüksek oranlı tercihlerde bulundu. Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
5.02.2024 İddaa
Chery Golf Cup’ta final gerçekleşti
Chery Golf Cup’ta final gerçekleşti Türkiye otomotiv pazarında, kısa sürede etkin bir konuma gelen Chery, 25 -26 Kasım tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenenen turnuvanın ana sponsoru oldu. Chery Golf Cup, golf tutkunlarını bir araya getirdi.
28.11.2023 Vitrin
Chery Golf Cup, 25 Kasım’da Kemer Country Club’da başlıyor
Chery Golf Cup, 25 Kasım’da Kemer Country Club’da başlıyor Otomobil markası Chery, 25 -26 Kasım 2023 tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenecek turnuvanın ana sponsoru oldu.
24.11.2023 Vitrin
Tiggo 8 Pro fiyat listesi! Chery Tiggo 8 Pro ne kadar, teknik özellikleri nelerdir? Tiggo 8 Pro Excellent, Tiggo 8 Pro Luxury, Chery 8 Pro Max Türkiye fiyatı
Tiggo 8 Pro fiyat listesi! Chery Tiggo 8 Pro ne kadar, teknik özellikleri nelerdir? Tiggo 8 Pro Excellent, Tiggo 8 Pro Luxury, Chery 8 Pro Max Türkiye fiyatı Chery’nin ülkemize getirdiği üç SUV modelinin fiyatları açıklandı. Chery, bugün katılım sağladığımız özel davetle birlikte lansman fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Chery Tiggo 8 Pro, Çinli otomotiv üreticisi Chery'nin en son SUV modelidir. 7 kişilik kapasiteye sahip olan araç, geniş iç hacmi ve teknolojik özellikleriyle dikkat çekiyor. Tiggo 8 Pro'nun boyutları 4760 mm x 1925 mm x 1740 mm'dir. Aracın gövdesi modern bir tasarıma sahip ve sportif tarzıyla ön plana çıkıyor. Peki, Chery Tiggo 8 Pro ne kadar, teknik özellikleri nelerdir? Tiggo 8 Pro Excellent, Tiggo 8 Pro Luxury, Chery 8 Pro Max Türkiye fiyatı…
22.03.2023 Ekonomi
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2'nci hafta karşılaşmaları bugün oynanan 9 maçla tamamlandı.
14.09.2022 Şampiyonlar Ligi
Hyundai’nin yeni elektriklisi IONIQ
Hyundai’nin yeni elektriklisi IONIQ Yeni “H” amblemi dahil aracın dört bir yanında da 700 adetten fazla parametrik piksel var.
1.07.2022 Otomobil
Ford Otosan Craiova fabrikasını devraldı
Ford Otosan Craiova fabrikasını devraldı Ford’un Romanya’daki fabrikasının bünyesine katılmasıyla Ford Otosan, elektrifikasyon konusundaki deneyimini Romanya’ya taşıyacak.
1.07.2022 Otomobil
Çin’li Chery’nin araçları Türkiye yolunda!
Çin’li Chery’nin araçları Türkiye yolunda! Türkiye pazarına son çeyrekte girmeye hazırlanan Çin’li üretici Chery önümüzdeki ay ilk araçlarını Türkiye’ye yollayacak.
30.06.2022 Otomobil
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili yeni dönem! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) Nisan ayında göreve gelen yeni başkanı Dr. Altuğ Erciş, otomotiv sektöründeki güncel gelişmeler hakkında ilk kez konuştu. Sektörün birçok olumsuz gelişmeyle karşı karşıya kaldığını ve gelişmelerin bayilerin ikinci el araç satışlarına yönelmesi gerekliliğini ortaya çıkardığını vurgulayan Erciş, "Yetkili satıcılık sistemini ayakta tutmak için ABD ve Avrupa’da olduğu gibi ikinci el satışlarını kendi bünyemizde yapmalıyız. Avrupa’da bayilerin toplam satışlarının yüzde 48’i ikinci el iken, ülkemizde ise bu oran yüzde 2 seviyesinde" dedi. Erciş, otomobillere uygulanan vergi sistemi hakkında da konuşarak, "ÖTV matrahlarının güncellenmesi, yetkili satıcıların ve halkımızın en büyük beklentisidir" dedi. Öte yandan Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar nisanda bir önceki aya göre yüzde 29, fiyatlar da ortalamada yüzde 4 arttı.
23.05.2022 Ekonomi
Elektrikli Megane sonbaharda Türkiye’de
Elektrikli Megane sonbaharda Türkiye’de Renault'nun yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli modeli 470 km menzilli batarya versiyonu ile sonbaharda Türkiye’de satışa sunulacak.
28.02.2022 Otomobil
Çin’li Chery son çeyrekte geliyor
Çin’li Chery son çeyrekte geliyor Çin’li otomotiv markası Chery, 2022 yılı sonunda Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Chery 3 farklı sınıfta, 3 SUV modeliyle pazara girecek.
26.02.2022 Otomobil
Chery’nin elektriklisi 2022'de geliyor
Chery’nin elektriklisi 2022'de geliyor  Çin'li otomotivci Chery, Auto Guangzhou 2021 fuarında yeni modeli Omoda 5'in örtüsünü açtı.
23.11.2021 Otomobil
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar...
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar... İkinci el arabalar, sıfır otomobil fiyatlarının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. İkinci el araba almak isteyenlerin ise çok dikkatli olması gerekiyor. Çünkü İkinci el piyasasını manipüle eden satıcılar nedeniyle fiyatlarda balon oluştu. Normalde yaşı gereğince 50 bin lira etmeyecek araçlar 100-150 bin lira bandında satışa konuluyor. Alternatif olmamasından dolayı da ikinci el otomobile ihtiyacı olanlar maalesef bu araçlara yöneliyor. Uygun fiyatlı ikinci el arabalarda hasar kaydı, çok yüksek kilometre, boya, değişen gibi birçok olumsuz faktör bulunuyor. Aracı alırken bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
2.02.2021 Otomobil
Tjaronn Chery Maccabi Haifa'ya transfer oldu!
Tjaronn Chery Maccabi Haifa'ya transfer oldu! 2018-2019 sezonunda İstikbal Mobilya Kayserispor forması altında başarılı maçlar çıkaran Tjaronn Chery sözleşmesi bitince Süper Lig’in gözdesi olmuştu.
10.08.2019 Kayseri Spor
Bursaspor ve Erzurumspor küme düştü
Bursaspor ve Erzurumspor küme düştü Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor'un ardından Bursaspor ve BB Erzurumspor küme düştü. Göztepe ise sahasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek 38 puanla ligde kaldı.
26.05.2019 Süper Lig
Trabzonspor seriye bağladı! 6 gollü maç...
Trabzonspor seriye bağladı! 6 gollü maç... Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u 4-2 mağlup etti.
6.05.2019 Futbol
Galatasaray 3-1 Kayserispor
Galatasaray 3-1 Kayserispor Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde, İstikbal Mobilya Kayserispor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, maç fazlasıyla lider Medipol Başakşehir'le arasındaki puan farkını ikiye indirdi.
20.04.2019 Galatasaray
DG Sivasspor - İM Kayserispor: 1-3
DG Sivasspor - İM Kayserispor: 1-3 Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Kayserispor, deplasmanda Sivasspor'u 3-1 mağlup etti.
6.04.2019 Kayseri Spor
İM Kayserispor-M.Başakşehir: 1-1
İM Kayserispor-M.Başakşehir: 1-1 Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan Medipol Başakşehir, İstikbal Mobilya Kayserispor'la uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golüyle 1-1 berabere kaldı.
17.03.2019 Başakşehir
Avustralya Kardinali George Pell'in cezası belli oldu!
Avustralya Kardinali George Pell'in cezası belli oldu! Melbourne’da görev yaptığı dönemde kilise korosundaki iki erkek çocuğa cinsel tacizde bulunmaktan hakim karşısına çıkan eski Vatikan Ekonomi Bakanı ve Avustralya Kardinali George Pell’e, 6 yıl hapis cezası verildi.
13.03.2019 Dünya
Annesinin kanser olduğunu öğrendi kadrodan çıktı!
Annesinin kanser olduğunu öğrendi kadrodan çıktı! Beşiktaş maçında saatler kala İstikbal Mobilya Kayserispor’n Hollandalı oyuncusu Tjaronn Chery kadrodan çıkartıldı.
2.03.2019 Kayseri Spor
Tjaronn Chery: Beşiktaş'ı yenebiliriz
Tjaronn Chery: Beşiktaş'ı yenebiliriz İstikbal Mobilya Kayserispor'da 23 maçta attığı 7 golle takımın en golcü ismi olan Tjaronn Chery, "Beşiktaş maçını kazanabileceğimizi düşünüyorum. Daha önce Fenerbahçe'yi 2 kere mağlup ettik" dedi.
27.02.2019 Beşiktaş
Kayserispor Göztepe'yi son dakikalarda devirdi
Kayserispor Göztepe'yi son dakikalarda devirdi Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kayserispor, sahasında Göztepe'yi Chery ve Mensah'ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Konuk ekip Göztepe'nin tek golü ise Castro'dan geldi.
17.02.2019 Kayseri Spor

Benzer Haber Etiketleri

Chery ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chery haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.