Ces

Ces

Son dakika CES haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CES ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CES haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ces

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ces gelişmeleri de dahil olmak üzere 451 ces haberi bulunmuştur. Tüm ces haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bölgede girişimcilik ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. ÇKA tarafından Adana’da girişim sermaye fonları, melek yatırımcılar, girişimciler ve ekosistem paydaşlarının katılımı ile “Çukurova Yatırımcı- Girişimci Buluşması” etkinliği düzenlendi.
4.02.2024 Adana
TOGG'dan büyük başarı! Yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı
TOGG'dan büyük başarı! Yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı TOGG'dan yapılan açıklamada bugün itibarıyla yollardaki T10X sayısının 21 bin 208 adede ulaştığı duyuruldu.
1.02.2024 Ekonomi
İnsanlık yararına teknoloji yarışması
İnsanlık yararına teknoloji yarışması Teknolojinin toplumsal açıdan yararlı uygulamalarla insanlığa hizmet etmesinin kritik öneme sahip olduğu günümüzde özgün projelerin yarışacağı İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması için başvurular başladı.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Togg dünya sahnesinde! ABD'de yeni model görücüye çıktı
Togg dünya sahnesinde! ABD'de yeni model görücüye çıktı Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, 2019 yılında ön gösterimini yaptığı doğuştan elektrikli ikinci akıllı cihazının güncel halini T10F ismiyle dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024’te dünya kamuoyuyla paylaştı. Togg standının açılışında konuşan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “27 Aralık 2019’da yaptığımız ön gösterimde tasarıma ilişkin ilk ipucunu vermiştik. Bugünse tasarımını güncelleyerek T10F adını verdiğimiz ikinci akıllı cihazımızı, günümüzün tasarım dinamiklerini yansıtan ve sedan modellerden olan beklentileri de karşılayan bir fastback olarak kullanıcılarımızın beğenisine sunduk. T10F’i, 2025 yılından itibaren Türkiye’den başlayarak kullanıcılarımızla buluşturacağız. CES’te ikinci akıllı cihazımızın yanı sıra küresel pazarlara açılmaya hazır olan dijital deneyim platformumuzu ve temiz enerji çözümlerimizi de ziyaretçilerle buluşturuyoruz” dedi.
9.01.2024 Ekonomi
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım Togg'un heyecanla beklenen sedan modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, T10X modelinin 2024 yılı için sipariş alımlarının başladığı açıklandı. Belirtilene göre, genel siparişler 20 Ocak'tan itibaren alınmaya başlanacak.
7.01.2024 Ekonomi
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, From Your Eyes uygulamasının Kurucusu, görme engelli genç girişimci Zülal Tannur ile bir araya geldi. Kacır, Tannur’un yapay zeka ve insan iş birliğiyle geliştirdiği görme engelli kullanıcılara anlatım hizmeti sunan teknolojisi hakkında bilgiler aldı. Bakan Kacır, Zülal Tannur’a TEKNOFEST montu hediye etti.
3.12.2023 Gündem
Küresel Girişimcilik Etkinlikleri Çağrısı’na başvurular başladı
Küresel Girişimcilik Etkinlikleri Çağrısı’na başvurular başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan Kalkınma Ajansları 100'ü aşkın teknoloji girişimini ABD, Portekiz, Finlandiya ve Katar'daki global etkinliklere taşıyacak.
25.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, dünyada türünün ilk örneği olan akıllı cihaza entegre dijital varlık cüzdanının içinde akıllı cihaz pasaportu ile batarya pasaportunun da yer alacağını duyurdu. Togg’un, sürdürülebilirlik odaklı blok zinciri üzerine inşa ettiği bu yenilikçi çözüm, kullanıcıların cihazın servis geçmişinden bakım bilgileri ve değişim süreçlerine her türlü bilgiye anında ulaşmasına imkan tanıyor.
5.05.2023 Ekonomi
Togg'da geri sayım başladı! NFT açık artırması bu akşam
Togg'da geri sayım başladı! NFT açık artırması bu akşam Togg almak isteyenler için öncelikli ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırmasına sayılı saatler kaldı. Bu akşam saat 19:23'te Trumore uygulaması üzerinden NFT satışı başlayacak ve NFT alanlar ön siparişe katılma ve teslim alma sırası hakkını kazanacak.
5.02.2023 Ekonomi
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'dan yapılan yeni paylaşımda 5 Şubat'a işaret edildi.
1.02.2023 Ekonomi
Türk girişimciler, Vegas’a çıkarma yaptı! Bakan Varank: Büyük ivme yakaladık
Türk girişimciler, Vegas’a çıkarma yaptı! Bakan Varank: Büyük ivme yakaladık Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2023, geniş katılımlı Türk girişimlerin inovatif ürünlerine ev sahipliği yaptı. ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen fuar, Türk girşimcilerin gövde gösterisine sahne oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle fuara katılan 52 teknoloji tabanlı girişim, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıların büyük ilgisini gördü.
10.01.2023 Ekonomi
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te kurulan Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret etti. Varank, 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı tören ile seri üretim bandından indirilen Togg’un mart ayının sonuna doğru yollara çıkacağını söyledi.
9.01.2023 Ekonomi
Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme
Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2023'teki konuşmasında Togg C-SUV modelinin şubat ayında başlayacak olan ön satış süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.
6.01.2023 Ekonomi
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan togg için ön siparişlerin Şubat ayında başlayacağını duyururken otomobilin fiyatına ilişkin ise "Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak ürünün fiyatının bugünden ilanı hem doğru hem de mümkün değildir. Ön satışın başlayacağı Şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır. Telaşa gerek yok" ifadelerini kullandı.
29.10.2022 Gündem
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
TOGG nerede sergileniyor, yerli otomobil TOGG hangi AVM'de?
TOGG nerede sergileniyor, yerli otomobil TOGG hangi AVM'de? Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG bugün sergilenmeye başlandı. TOGG’un sergilenmesiyle vatandaşlar yerli otomobili yakından görmek için nerede sergilendiğini araştırıyor. Peki TOGG nerede sergileniyor, AVM'de sergileniyor, nasıl gidilir?
20.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'dan yeni görüntüler!
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'dan yeni görüntüler! Yurdun büyük bir bölümü kar yağışı altındayken çalışmaları devam eden ve seri üretime hazırlanan TOGG karlı yollarda test gerçekleştirdi. TOGG sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir video yayımladı.
20.03.2022 Gündem
DEVA Partisi’nden Birol Aydemir istifa mı etti, neden? Birol Aydemir kimdir, nerelidir? İşte Aydemir’in biyografisi
DEVA Partisi’nden Birol Aydemir istifa mı etti, neden? Birol Aydemir kimdir, nerelidir? İşte Aydemir’in biyografisi Birol Aydemir istifa mı etti, Birol Aydemir neden istifa etti? DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir partisinden istifa etti. Aydemir açıklamasında "Umarım hem DEVA Partisi hem de ülkemiz siyasi ortamı hedeflediğimiz liyakatın öncelendiği bir yönetim anlayışına kavuşur." ifadelerine yer verdi.
15.03.2022 Siyaset
Otomobiller sanal gerçeklik platformuna dönüşüyor!
Otomobiller sanal gerçeklik platformuna dönüşüyor! Arka koltuk yolcuları sanal gerçeklik gözlüklerini (VR gözlükleri) takarak oyunlar, filmler ve etkileşimli içerik gibi çeşitli medya formatlarıyla vakit geçirebilecek.
13.03.2022 Otomobil
Togg ne zaman çıkıyor? Togg lansmanı ne zaman? Togg ne zaman seri üretime geçecek?
Togg ne zaman çıkıyor? Togg lansmanı ne zaman? Togg ne zaman seri üretime geçecek? Togg ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Togg'un üretim planları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Togg’un üretim süreci ve tesislerin üretim planlaması hakkında konuşan Karakaş, lansman için öngörülen tarihi paylaştı. Peki, Togg ne zaman çıkıyor? Togg lansmanı ne zaman? Togg ne zaman seri üretime geçecek? Togg ne zaman yollarda olacak? İşte Togg üretim süreci ile ilgili tüm detaylar…
11.03.2022 Ekonomi
TOGG ‘En İyi 20 Marka’ arasında yer aldı
TOGG ‘En İyi 20 Marka’ arasında yer aldı Türkiye’nin otomobili TOGG, ‘CES’in En İyi 20 Markası’ arasında yer aldı. TOGG'un resmi Twitter hesabından paylaşım yapıldı.
28.01.2022 Ekonomi
'Işınlanmak' yerine 'araba' tercih edildi
'Işınlanmak' yerine 'araba' tercih edildi Dünya genelinde her dört kişiden üçü, iklim değişikliğiyle mücadelenin anahtarı olarak teknolojik ilerlemeyi görüyor. Sonuç Çin, Hindistan, Almanya, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki genel halkı temsil eden anket ile ortaya çıktı.
11.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Citroen'den otonom Skate!
Citroen'den otonom Skate! Fransız marka CES fuarında yeni teknoloji araçlarını tanıttı
7.01.2022 Otomobil
Togg fiyat listesi 2022! TOGG sedan teknik özellikleri neler, Togg Sedan fiyatı ne kadar olacak? Togg açılımı ve logo anlamı…
Togg fiyat listesi 2022! TOGG sedan teknik özellikleri neler, Togg Sedan fiyatı ne kadar olacak? Togg açılımı ve logo anlamı… ABD'de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de yerli elektrikli otomobil TOGG ilk kez uluslararası bir sahneye çıktı. Teknolojik çözümlerini CES 2022’de paylaşan Togg, geleceğe bakışını vurgulayan "Transition Concept Smart Device" adını verdiği konsept otomobilini de tanıttı. Söz konusu gelişmenin ardından Togg ne demek açılımı nedir, Togg Sedan fiyat listesi 2022 belli oldu mu? Togg’un teknik özellikleri neler, Togg ön sipariş fiyatı ne kadar? gibi soruların ardı arkası kesilmedi.
7.01.2022 Gündem
Bu otomobil renk değiştiriyor!
Bu otomobil renk değiştiriyor! BMW, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) elektrikli mobilite alanındaki amiral gemisi iX’in M versiyonunu tanıttı.
6.01.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Ces ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ces haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.