Cephanelik

Cephanelik

Son dakika cephanelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cephanelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cephanelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cephanelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cephanelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 568 cephanelik haberi bulunmuştur. Tüm cephanelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seyhan polisi barda 25 ruhsatsız silah ele geçirdi! Cephanelik çıktı
Seyhan polisi barda 25 ruhsatsız silah ele geçirdi! Cephanelik çıktı Adana’da Seyhan polisi bir bara yaptığı operasyonda 25 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
29.03.2024 Adana
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı! Cephanelik çıktı
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı! Cephanelik çıktı Adana’da Seyhan polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 1’i uzun namlulu 66 ruhsatsız silah ele geçirdi. Ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı.
26.03.2024 Adana
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı Adana’da kendisini polis ve MİT mensubu olarak tanıttığı belirlenen şüpheli, polisler tarafından durdurulduğu sırada “Hayırdır devrem” diyerek sahte polis kimliği gösterdi. Şüpheli şahıs aracından indirilerek gözaltına alındı.
26.02.2024 Adana
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Bozcaada Kalesi’ndeki kazılar, Geç Tunç Çağı'nda yerleşim bulgusunu ortaya çıkardı
Bozcaada Kalesi’ndeki kazılar, Geç Tunç Çağı'nda yerleşim bulgusunu ortaya çıkardı Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi Bozcaada Kalesi’ndeki arkeolojik kazılarda, kültürel katmanlaşmayla ilgili önemli bilgilere ulaşıldı. Kalenin ilk yapımı öncesi Bizans ve Roma dönemlerinde de iskan gördüğü ve hatta Geç Tunç Çağı sırasında da yerleşildiğine dair bulgular ortaya çıktığı bildirildi.
25.11.2023 Gündem
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı İstanbul Sarıyer'de site içerisindeki kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. İsveç uyruklu şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, havalı tüfek ve tabancalar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
15.09.2023 Yaşam
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına operasyon: 15 gözaltı
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına operasyon: 15 gözaltı İstanbul'da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis, hakim ya da savcı olarak tanıtarak banka hesaplarının terör örgütleri tarafından ele geçirildiğini söyleyip para ve ziynet eşyalarını alan şebekeye yönelik yapılan operasyonda biri kadın 15 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 595 bin nakit para, 2 milyon liralık altın ziynet eşyası ele geçirildi. 
6.06.2023 Gündem
Teröristlerin kullandığı barınaklara operasyon
Teröristlerin kullandığı barınaklara operasyon Van İl Jandarma Komutanlığı timlerince Başkale ilçesi kırsalında PKK/KCK terör örgütü tarafından cephanelik olarak kullanıldığı değerlendirilen sığınak ve barınaklarda yapılan aramalarda zilah ve mühimmat ele geçirildi.
23.03.2023 Gündem
İçişleri: Tendürek'te PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi
İçişleri: Tendürek'te PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Ağrı Doğubayazıt ile Van Çaldıran arasında bulunan ve 2 hafta önce terörden temizlenen Tendürek Dağı'nda PKK terör örgütüne ait çok sayıda silah ele geçirildiğini duyurdu.
31.08.2022 Gündem
Gaziosmanpaşa'da katliam! Eşi eşi ile kuzeni arasında gönül ilişkisi bulunduğundan şüphelendi kurşun yağdırdı...
Gaziosmanpaşa'da katliam! Eşi eşi ile kuzeni arasında gönül ilişkisi bulunduğundan şüphelendi kurşun yağdırdı... Gaziosnmanpaşa'da yaşayan Korkut Gezici, boşanmasına rağmen sonra barışıp birlikte yaşadığı Sevtap Akbacı ve kuzeni Sinan Özfidan’ı silahla katletti, kızı Muazzez Gezici’yi ağır yaraladı. Korkut Gezici’nin eski eşi ve kuzeni arasında gönül ilişkisi bulunduğundan şüphelendiği için olayı gerçekleştirdiği öne sürüldü.
27.08.2022 Gündem
Evden cephanelik çıktı: 1 tutuklama
Evden cephanelik çıktı: 1 tutuklama İzmir'in Aliağa ilçesindeki bir eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, çok sayıda tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan F.G. tutuklandı.
15.07.2022 Yaşam
EGM'den uyuşturucu tacirlerine operasyon! 288 şüpheliden 97'si tutuklandı
EGM'den uyuşturucu tacirlerine operasyon! 288 şüpheliden 97'si tutuklandı Turizm sezonu öncesi yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği sahil şeridi illerde başlatılan Sahil Rüzgarı, Tırpan ve Müsilaj operasyonlarının bilançosu açıklandı. Organize suç örgütleri ile mücadele kapsamında farklı tarihlerde gerçekleştirilen operasyonlarda 288 şüpheliden 97'si tutuklandı, firari 27 şüphelinin yakalama çalışmaları sürüyor. Operasyonlarda çok sayıda silah, tüfek, bıçak, kılıç, uyuşturucu madde ve çok miktarda para ele geçirildi.
5.06.2022 Gündem
İnşaat kazısında 1'inci Dünya Savaşı'ndan kalma el bombası bulundu
İnşaat kazısında 1'inci Dünya Savaşı'ndan kalma el bombası bulundu Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında çok sayıda el bombası bulundu. Patlayıcı özelliğini yitiren el bombalarının 1'inci Dünya Savaşı ile Kurtuluş Savaşında kullanıldığı değerlendiriliyor. 
24.04.2022 Yaşam
Üniversiteli Burhan, 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşüp öldü!
Üniversiteli Burhan, 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşüp öldü! Antalya'da dengesini kaybedip 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşen üniversite öğrencisi Burhan Çağan Gökalp (19) hayatını kaybetti.
22.04.2022 Yaşam
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı Esenler'de yapılan operasyonda yakalanan "Hanımağa" lakaplı Pınar Dalkılıç'ın evinde yüzlerce uyuşturucu hapın yanı sıra el bombası, Amerikan Ordusu'nun kullandığı piyade silahı M16 ve kılıç ele geçirildi. Operasyonun polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
22.04.2022 Yaşam
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı El bombası, M16 silahı, kılıç...
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı El bombası, M16 silahı, kılıç... Esenler'de yapılan operasyonda yakalanan "Hanımağa" lakaplı Pınar Dalkılıç'ın evinde yüzlerce uyuşturucu hapın yanı sıra el bombası,  Amerikan Ordusu'nun kullandığı piyade silahı M16 ve kılıç ele geçirildi. Operasyonun polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
22.04.2022 Yaşam
Aranan şüphelinin evinden çıkanlar şok etti!
Aranan şüphelinin evinden çıkanlar şok etti! Urla'da çok sayıda suçtan aranan şüphelinin evinden cephanelik çıktı...
21.03.2022 Gündem
Eşini silah zoruyla kaçırdı, araçta darp etti! Evi ve iş yeri cephanelik gibi...
Eşini silah zoruyla kaçırdı, araçta darp etti! Evi ve iş yeri cephanelik gibi... Kocaeli'nin Gebze ilçesinde eşini bir bankadan silah zoruyla kaçıran şahsın evi ve iş yerinde yapılan aramada çok sayıda silah, bıçak ve mermi bulundu.
4.02.2022 Yaşam
Karadeniz'de adım adım savaşa! Putin'den Nazi planı...
Karadeniz'de adım adım savaşa! Putin'den Nazi planı... Karadeniz'de tehlikeli gelişmeler yaşanıyor. ABD'nin Ukrayna'ya cephanelik yardımından sonra İngiltere'den peş peşe kritik açıklamalar geldi. İngiliz basını, 600 askerlik İngiliz görev gücünün Rusya’nın ‘istilası’ durumunda Ukrayna’ya konuşlanmaya hazır olduğunu yazdı. Time dergisinden ise çok konuşulacak bir iddia geldi...
16.11.2021 Dünya
Erenköy direnişi nedir, nasıl oldu? Kıbrıs Erenköy direnişi hakkında bilgiler…
Erenköy direnişi nedir, nasıl oldu? Kıbrıs Erenköy direnişi hakkında bilgiler… Kıbrıslı Türklerinin mücadelesini anlatan "Kıbrıs Zafere Doğru" bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu'nun paylaştığı, dizinin yeni sezon ilk bölümü bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek. İşte Erenköy direnişi hakkında bilgiler…
15.10.2021 Gündem
Van'da kolilere gizlemiş bin 300 silah ele geçirildi
Van'da kolilere gizlemiş bin 300 silah ele geçirildi Van'ın İpekyolu ilçesinde polisin bir iş yerine düzenledi silah operasyonunda kolilere gizlemiş 1300 tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken soruşturma devam ediyor
22.08.2021 Gündem
Rusya'da FSB'den dev yasadışı silah operasyonu
Rusya'da FSB'den dev yasadışı silah operasyonu Rusya, (DHA) – Rusya'da güvenlik güçleri, 28 bölgede silah ticareti yapan silah atölyesine operasyon düzenledi. Operasyonda, çok sayıda ağır silah ele geçirilirken, 72 kişi ise gözaltına alındı.
12.03.2021 Dünya
Aydın'da uyuşturucu tacirlerinin evinden cephanelik çıktı
Aydın'da uyuşturucu tacirlerinin evinden cephanelik çıktı Aydın'ın Didim ilçesinde, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı. Adreslerde yapılan aramada ise çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
30.09.2020 Gündem
Rusya'da 15 yaşındaki çocuktan cephanelik çıktı
Rusya'da 15 yaşındaki çocuktan cephanelik çıktı Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Volgograd kentinde 15 yaşındaki bir çocuğun bir ilköğretim kurumuna yönelik silahlı saldırı hazırlığındayken yakalandığını duyurdu. Güvenlik güçlerinin yaptığı aramada çocuğa ait 18 adet molotofkokteyli,5 bıçak ve el yapımı bomba çıktığı bildirildi.
15.06.2020 Dünya
Vatiyye yenilgisi BAE'nin Libya hesaplarını bozdu
Vatiyye yenilgisi BAE'nin Libya hesaplarını bozdu Stratejik Vatiyye askeri üssünün Libya'nın meşru hükümetine bağlı güçler tarafından ele geçirilmesi, savaşın dinamiklerini kökten değiştirebilecek bir dönüm noktasına işaret ediyor. BAE’nin Libya savaşını, kesin bir zaferle noktalamak istediği oldukça açıktı ancak bugün gelinen noktada bu seçenek olasılıklar arasında görünmüyor.
20.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cephanelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cephanelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.