Central Park

Central Park

Son dakika Central Park haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Central Park ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Central Park haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Central Park

haberleri sayfasında son dakika yaşanan central park gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 central park haberi bulunmuştur. Tüm central park haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’nin en büyük kütüphanesi bugün açılıyor!
Türkiye’nin en büyük kütüphanesi bugün açılıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası’nı bugün açıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yapacağı 36 bin metrekare kapalı alanla hizmet verecek olan kütüphane, Central Park ve Hyde Park’a benzetilen 51 bin metrekarelik bir millet bahçesine de sahip.
13.01.2023 Gündem
Ömer Çelik: 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak
Ömer Çelik: 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak  AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik,  "6'lı masa adaylarını açıklamasalar da ben ne zaman açıklayacaklarını biliyorum. Benim tahminime göre onlar, 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak" dedi.
25.09.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik: 6’lı masa cumhurbaşkanı adayını seçimlerden sonra açıklayacak
AK Parti Sözcüsü Çelik: 6’lı masa cumhurbaşkanı adayını seçimlerden sonra açıklayacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 6’lı masadan 66 tane ses çıktığını ifade ederek, “6’lı masa cumhurbaşkanı adayını Haziran 2023 seçimlerinden sonra açıklayacak. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi. Ayrıca Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun attığı tweete de atıfta bulunarak, “Arkadaşlar bu tırnak kontrolü, yoklama vermek eskiden ilkokullarda vardı. O işler orada kaldı” ifadelerini kullandı.
24.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! İşte Putin'in istediği o isim
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! İşte Putin'in istediği o isim Cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Esir takasındaki 200 isim bizim misafirimiz, bizim kontrolümüzde. Bunlardan biri Sayın Putin’in ısrarla üzerinde durduğu bir isimdi ve bu ismi de biz Rusya’ya gönderdik” dedi. Erdoğan’ın Rusya’ya gönderdik dediği kişinin Putin’in en yakın dostlarından Ukraynalı siyasetçi Viktor Medvedçuk olduğu öğrenildi.
24.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esir takası açıklaması: 200 isim bizim misafirimiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esir takası açıklaması: 200 isim bizim misafirimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takasıyla ilgili "Esir takasında da 200 ismin üzerinde durmuştuk. 200 ismin hepsi de bizde mevcut. Bunlar bizim misafirimiz, birisi Putin'in özellikle üzerinde durduğu bir isimdi. Bu ismi de Rusya'ya gönderdik" dedi.
23.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 günlük diplomasi trafiği 15 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 22. Devlet Başkanları Zirvesi ile başladı, New York'taki Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu kapsamındaki temaslarını tamamlamasıyla sona erdi. Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşması hakkında "Adaletsizliklere, eşitsizliklere dünyanın kayıtsız kalma lüksünün artık kalmadığına dikkat çektim" dedi. Enerji ve gıda kriziyle ilgili "Tüm dünya liderlerinin ortak gayretiyle olması gereken bir süreç. Hepsinin bu kanalı zorlaması lazım. Yani Sayın Putin’le az veya çok bir hukuku olanın, kendisiyle bunları görüşmesi ve bu kapıyı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı. F-16 konusunda son durumu da değerlendiren Erdoğan, Bakan Akar'ın muhatabıyla görüşmelerinin devam ettiğini, havanın olumlu istikamette geliştiğinin altını çizdi.
22.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Central Park’ta yürüyüş yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Central Park’ta yürüyüş yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77’nci Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği ABD’nin New York kentinde Central Park’ta bir süre yürüyüş yaptı.
18.09.2022 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Central Park'ta yürüyüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Central Park'ta yürüyüş ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, buradaki temasları öncesinde Central Park'ta yürüyüş yaptı.
18.09.2022 Siyaset
Altın küp parka yerleştirildi! 24 ayar 186 kilo 11.7 milyon dolar değerinde...
Altın küp parka yerleştirildi! 24 ayar 186 kilo 11.7 milyon dolar değerinde... New York Central Park'ta milyon dolar değerinde altın küp nöbeti. Alman sanatçı Niclas Castello'nun yaptığı 11.7 milyon dolar değerindeki altın küp, ABD'nin New York kentindeki ünlü Central Park'a yerleştirildi.
5.02.2022 Dünya
Bakan Ersoy ve Bakan Muş, Central Park’ta sabah yürüyüşü yaptı
Bakan Ersoy ve Bakan Muş, Central Park’ta sabah yürüyüşü yaptı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu ve New York’taki Türkevi binasının açılışı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Central Park’ta sabah yürüyüşü yaptı.
20.09.2021 Dünya
Central Park'ta polis, selde mahsur kalanları böyle kurtardı
Central Park'ta polis, selde mahsur kalanları böyle kurtardı ABD'nin doğu kıyılarında etkili İda Kasırgası sebebiyle New York kentinin Manhattan bölgesinde selde mahsur kalan sürücünün kurtarılma anları polis kamerasına yansıdı. Central Park’ta bulunan köprünün altında sele yakalan sürücü, şehir merkezinde zor anlar yaşadı.
3.09.2021 Dünya
ABD’de şiddetli kar yağışı ölümlere neden oldu
ABD’de şiddetli kar yağışı ölümlere neden oldu ABD’yi etkisi altına alan kış fırtınasının neden olduğu kazalarda 2 kişi hayatını kaybetti.
17.12.2020 Dünya
ABD'de sokaklar morg, Central Park hastane oldu!
ABD'de sokaklar morg, Central Park hastane oldu! ABD'de Kovid-19 kaynaklı ölümlerin en hızlı artış gösterdiği New York'ta mevcut morg kapasitesi talebi karşılayamayınca, New York şehir yönetimi, ek çadır ve mobil morglar ile mevcut kapasiteyi artırma yoluna gitti.
31.03.2020 Corona Virüsü
Dünya bunu konuşuyor... Erkeklerde topuklu modası
Dünya bunu konuşuyor... Erkeklerde topuklu modası Son zamanlarda pek çok ünlü marka erkekler için yüksek topuklu ayakkabılar tasarlamaya başladı.
19.12.2019 Dünya
New York’ta Mehteran konseri
New York’ta Mehteran konseri New York'ta iki gün sürecek Türk Günü'nde Türk bayrağının göndere çekilmesinin ardından TSK Mehteran Birliği konser verdi.
9.06.2019 Dünya
Hong Kong'da konut yapacak yer kalmayınca yapay ada projesi gündeme geldi
Hong Kong'da konut yapacak yer kalmayınca yapay ada projesi gündeme geldi Hong Kong'da konut sorununa çözüm için yaklaşık 80 milyar dolarlık bir projeyle dünyanın en büyük yapay adalarından birinin inşa edilmesi planlanıyor.
20.03.2019 Dünya
Bakan Kurum canlı yayında duyurdu: TOKİ'ye borcunun tamamını ödeyene yüzde 22 indirim
Bakan Kurum canlı yayında duyurdu: TOKİ'ye borcunun tamamını ödeyene yüzde 22 indirim CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına konuk olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "TOKİ'ye borcunun tamamını ödeyene yüzde 22 indirim yapılacak" dedi.
16.03.2019 Gündem
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım TBMM Başkanı ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, aday gösterildikten sonra ilk kez bir televizyon programına konuk oldu. "İstanbul'u konuşmalıyız. Anlamsız yere benim istifa edip etmeyeceğim konuşuluyor." diyen Yıldırım, "Partim aday göstereceğini açıklamış. Yapılmayan bir işlem üzerinden tartışmanın gidiyor olması çok rahatsız edici bir şey. Burada ilk kez açıklıyorum. Adaylık müracatımın yapıldığı andan itibaren görevimi bırakıyorum." ifadelerini kullandı ve 18 Şubat'ta istifa edeceğini duyurdu.
29.01.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dünyaya çağrı: Gerekirse BM’yi devreye sokarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dünyaya çağrı: Gerekirse BM’yi devreye sokarız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin gerekirse uluslararası yargıyı ayağa kaldıracaklarını belirterek “Birleşmiş Milletler’i de devreye sokarak bu işin takipçisi olduğumuzu özellikle gündeme getireceğiz” diye konuştu Türkiye’nin başından beri şeffaf bir tavır sergilediğini vurgulayan Erdoğan, “Suudi Arabistan arasındaki ikili ilişkileri bu cinayetle karıştırmamaya özen gösteriyoruz. Cinayet emrini verenin kimliği dahil, olayın aydınlatılmasını istiyoruz” dedi
3.12.2018 Siyaset
New York Maratonu koşuldu
New York Maratonu koşuldu New York Maratonu'nu erkeklerde Etiyopyalı Lelisa Desisa, kadınlarda Kenyalı Mary Keitany kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Numaramı  veriyorum beni arayın
Numaramı veriyorum beni arayın Dakota Johnson, Central Park’ta düzenlenen Global Citizen Festival’de sahneye çıktı.
2.10.2018 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimin asla kazası olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimin asla kazası olmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Bütün vatandaşların sandığa gitmesi gerektiğine vurgu yapan Erdoğan: "Seçimin asla kazası olmaz. Ben vatandaşlarıma, partili partisiz fark etmez, demokratik hakkını muhakkak kullanması gereğini hatırlatmak istiyorum." dedi.
22.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi size bir müjde veriyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi size bir müjde veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin mitinginde konuştu. Erdoğan, Kandil'e düzenlenen operasyona ilişkin, "Afrin bitti sırada Kandil var. Nerede Türkiye'ye taciz var biz tepelerine bineceğiz." dedi. Mardinlilere 'Size şimdi bir müjde veriyorum.' diyen Erdoğan, "Bir millet bahçesini Mardin'imize kavuşturuyoruz. Anne baba yavrularımız gideceksiniz o millet bahçesinde yatıp yuvarlanacaksınız." ifadelerini kullandı.
20.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı'dan müjdeleri peş peşe sıraladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı'dan müjdeleri peş peşe sıraladı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'da düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"nde konuştu. "Babalar gününde en baba mitingimizi İstanbul'da yapıyoruz." diyen Erdoğan müjdeleri art arda sıraladı. "Haliç'te bir bilim ve teknoloji merkezi kuruyoruz. 7 bin yataklı 2 dev şehir hastanesi yapıyoruz. 5 büyük Millet Bahçesi'ni hayata geçiriyoruz."
17.06.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Central Park ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki central park haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.