Cenk Küpeli

Cenk Küpeli

Son dakika cenk küpeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cenk küpeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cenk küpeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cenk Küpeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cenk küpeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 cenk küpeli haberi bulunmuştur. Tüm cenk küpeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları!
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları! Son dönemde Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. Bodrum'da tatil yapan ikiliden eski manken, romantik pozlarını Instagram'dan paylaştı.
15.07.2022 Magazin
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum!
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum! Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın 13 yıllık birlikteliği olaylı şekilde bitmiş, Cenk Küpeli ile evliliği de 19 ay süren Demet Şener, yaklaşık bir yıldır iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşıyor. Zaman zaman sevgilisiyle aşk pozlarını Instagram'da paylaşan 45 yaşındaki eski manken, 1 Haziran'da paylaştığı ve sosyal medyada gündem olan 'dudak dudağa tablo' hakkında ilk kez konuştu.
12.06.2022 Magazin
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’ İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.
2.06.2022 Magazin
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik...
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik... Eski manken Demet Şener'in, İbrahim Kutluay ile 13 yıllık evliliği olaylı şekilde bitmişti. 2019'da nikah masasına oturduğu Cenk Küpeli ile 19 ay evli kalan Şener, geçtiğimiz günlerde Kapadokya'da tatil yaptığı yeni sevgilisi Tolga Arman'la ilgili sorulara yanıt verdi.
9.11.2021 Magazin
Demet Şener ile Cem Küpeli'nin önce evlilikleri bitti şimdi de...
Demet Şener ile Cem Küpeli'nin önce evlilikleri bitti şimdi de... Eski eşi Cenk Küpeli ile birlikte tekstil işine giren eski manken Demet Şener, Küpeli’yle ortaklığını da bitirme kararı aldı. Nişantaşı’ndaki mağazasını da kapatan Şener, "tekstil işini tamamen bırakıyorum" dedi.
3.11.2021 Magazin
Cenk Küpeli kızları bırakıp kaçtı! Çapkınlık turu yarım kaldı
Cenk Küpeli kızları bırakıp kaçtı! Çapkınlık turu yarım kaldı Eski manken Demet Şener ve iş insanı Cenk Küpeli, 19 aylık evliliklerini geçen ocak ayında tek celsede sonlandırmıştı. Adı sık sık başka isimlerle anılan Cenk Küpeli'nin çapkınlık turu yarım kaldı.
18.09.2021 Magazin
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı!
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü manken Demet Şener 7 ay önce Cenk Küpeli'den anlaşmalı olarak boşanmıştı. Şener, yeni bir aşka yelken açtı.
25.08.2021 Magazin
Demet Şener'den Cenk Küpeli yanıtı
Demet Şener'den Cenk Küpeli yanıtı Demet Şener, önceki akşam katıldığı bir organizasyonda görüntülendi. Şener'e eski eşi Cenk Küpeli'nin voleybolcu Derya Çayırgan ile görüntülenmesi soruldu.
15.07.2021 Magazin
Demet Şener: Cenk ile halen görüşüyoruz
Demet Şener: Cenk ile halen görüşüyoruz Yaptığı atılımla iş hayatına showroom açarak başlayan Demet Şener, önceki gün Nişantaşı'ndaki ofisinden çıkarken görüntülendi. Küpeli ile halen görüştüğünü söyleyen Şener, “Kendisiyle iş yapıyoruz” dedi.
22.05.2021 Magazin
Demet Şener ile Cenk Küpeli yeniden barıştı mı?
Demet Şener ile Cenk Küpeli yeniden barıştı mı? İş insanı Cenk Küpeli ile eski manken Demet Şener, 1,5 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Bir hafta içinde iki kez eski eşinin Nişantaşı'nda bulunan ofisine gelen Küpeli'nin, Şener'le yeniden barıştığı konuşuluyor.
25.04.2021 Magazin
Demet Şener'in ilginç fobisi! İlk kez açıkladı
Demet Şener'in ilginç fobisi! İlk kez açıkladı Cenk Küpeli ile geçtiğimiz aylarda boşanan Demet Şener, en büyük korkusunu açıkladı. 43 yaşındaki eski manken, fobisi nedeniyle denize asla tek başına girip açılamadığını söyledi.
10.04.2021 Magazin
Demet Şener ev dedikodularını yalanladı!
Demet Şener ev dedikodularını yalanladı! Cenk Küpeli ile evliliği sona eren Demet Şener, kızı İrem’le birlikte Bebek’te görüntülendi. Boşanmanın ardından hayatında değişiklik olmadığını da ifade eden Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’ın kendisine yaşaması için bir ev verdiği dedikodularını yalanladı
14.02.2021 Magazin
Demet Şener ölümden döndü! Midesine kürdan saplandı…
Demet Şener ölümden döndü! Midesine kürdan saplandı… Su içtiği bardağın içindeki kürdanı fark etmeyen Demet Şener, hastaneye kaldırıldı. Midesine saplanan kürdan yüzünden operasyon geçiren manken, iki gün hastanede yattı.
12.02.2021 Magazin
Cenk Küpeli ile Demet Şener boşandı ama o kriz bitmedi!
Cenk Küpeli ile Demet Şener boşandı ama o kriz bitmedi! Deneyimli manken Demet Şener ile Cenk Küpeli 2019’yılında evlendi. Cenk Küpeli ile Demet Şener boşandı ama düğünde giyilen damatlıkla ilgili kavga bitmedi. Cenk Küpeli, “Damatlığın parasını ödemedi” diye ekrana çıkıp demeç veren modacı Emre Bakar’a 40 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
29.01.2021 Magazin
"Çok güzel geri dönüşler alıyorum"
"Çok güzel geri dönüşler alıyorum" Eski manken Demet Şener, önceki gün iş insanı eşi Cenk Küpeli ve oğlu Ömer Kutluay ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
31.07.2020 Magazin
Markası ön planda
Markası ön planda Demet Şener ve eşi Cenk Küpeli, Etiler’de görüntülendi.
7.06.2020 Magazin
Demet Şener: Kendimizi çok şanslı görüyoruz
Demet Şener: Kendimizi çok şanslı görüyoruz Eski manken Demet Şener, 4 günlük sokağa çıkma yasağını eşi Cenk Küpeli’yle nasıl geçirdiklerini anlattı.
25.04.2020 Magazin
Demet Şener: Doğum günümde en sevdiklerimle beraberim
Demet Şener: Doğum günümde en sevdiklerimle beraberim Demet Şener, geçtiğimiz yıl haziran ayında Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuştu. İki çocuk annesi eski manken, bugün 43 yaşına bastı.
11.04.2020 Magazin
Demet Şener: Temiz hava almaya çıktık
Demet Şener: Temiz hava almaya çıktık Demet Şener önceki gün eşi Cenk Küpeli’yle Emirgan sahilinde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
22.03.2020 Magazin
Her saniyeden keyif alıyoruz!
Her saniyeden keyif alıyoruz! Demet Şener, iş insanı eşi Cenk Küpeli’yle, aşkını MAG’a anlattı.
24.02.2020 Magazin
Demet Şener, bebek yorumuna kayıtsız kalmadı
Demet Şener, bebek yorumuna kayıtsız kalmadı Eşi Cenk Küpeli'nin ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edilen Demet Şener, bir takipçisinin bebek yorumuna yanıt verdi.
4.12.2019 Magazin
'Demet Şener oğlumu çaldı'
'Demet Şener oğlumu çaldı' Eski manken Demet Şener’le evlenen Cenk Küpeli’nin bu kez annesi isyan etti: Oğlumu çaldı. Cenk Ankara’ya geliyor. Bizimle görüşmeden dönüyor. Bu olayın arkasında Demet Şener var.
1.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cenk Küpeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cenk küpeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.