Cenevre Otomobil Fuarı

Cenevre Otomobil Fuarı

Son dakika Cenevre Otomobil Fuarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cenevre Otomobil Fuarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cenevre Otomobil Fuarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cenevre Otomobil Fuarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cenevre otomobil fuarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 cenevre otomobil fuarı haberi bulunmuştur. Tüm cenevre otomobil fuarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
"En iyi konsept otomobil"
"En iyi konsept otomobil" Fiat Chrysler Automobiles’ın (FCA), elektrikli mobilite çözümleri ile kişiselleştirme konusunda yeni bir dönemi temsil eden Centoventi konsept otomobili, Car Design News (CDN) tarafından düzenlenen Car Design Ödülleri dahilinde “2019’un En İyi Konsept Otomobili” seçildi.
28.06.2020 Otomobil
Cenevre Otomobil Fuarı iptal edildi
Cenevre Otomobil Fuarı iptal edildi Cenevre Otomobil Fuarı'nı düzenleyen Palexpo şirketi otomobil üreticilerini koronavirüs salgını nedeniyle fuarın iptal edildiği konusunda bilgilendirdi.
28.02.2020 Otomobil
Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak
Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak Mercedes-Benz, 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda aralarında Yeni E-Serisi’nin de olduğu çok sayıda Dünya ve Avrupa lansmanı gerçekleştirecek.
27.02.2020 Otomobil
İlk fotoğrafları ortaya çıktı
İlk fotoğrafları ortaya çıktı Hyundai, önümüzdeki hafta Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtacağı i30 modelinin resmi fotoğraflarını paylaştı.
27.02.2020 Otomobil
İşte Türkiye'de üretilecek yeni Hyundai i20
İşte Türkiye'de üretilecek yeni Hyundai i20 Hyundai i20’de verimlilik için ilk kez 48-volt yarı hibrit (mild hybrid) aktarma organları kullanılıyor.
23.02.2020 Otomobil
Toyota C-HR'ın özellikleri
Toyota C-HR'ın özellikleri 1937 yılında kurulan Toyota markasının küçük crossover SUV modeli olan Toyoto C-HR 2016 yılından günümüze kadar üretilen araçlar arasında bulunuyor. Özellikle jip tarzı araçlara binmek isteyen ve Toyota tutkusu olan vatandaşlar tarafından teknik özellikleri merak edilen Toyota C-HR’nin teknik özellikleri nelerdir? Toyoto C-HR ne kadar yakıyor? İşte bu soruların yanıtları…
31.07.2019 Otomobil
Ronaldo, Bugatti La Voiture Noire'ı satın alıyor!
Ronaldo, Bugatti La Voiture Noire'ı satın alıyor! Dünyanın en önemli spor araba üreticilerinden olan Bugatti, sadece 1 adet üreteceği aracı kime satacağını açıkladı. 16.5 milyon dolar değerindeki La Voiture Noire model otomobili ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo garajına koyacak.
2.05.2019 Otomobil
Parkurlara çıkmaya hazır!
Parkurlara çıkmaya hazır! Yeni Peugeot 208 R2, Fransa'nın Vosges bölgesinde ilk dinamik testlerini gerçekleştiriyor.
16.04.2019 Otomobil
Cenevre'nin 'en iyi otomobili' seçildi
Cenevre'nin 'en iyi otomobili' seçildi Dünya prömiyerini geçtiğimiz günlerde Cenevre Otomobil Fuarı'nda gerçekleştiren Renault Clio, fuarın 'en iyi otomobili' seçildi. Cenevre'de tanıtılan 8 model ile mücadele eden Fransız markanın en çok satan otomobili, yüzde 56 ile oyların çoğunluğunu alarak ödüle hak kazandı. Böylece, Bursa'daki Oyak-Renault Fabrikası'nda üretilerek dünyaya ihraç edilecek model, ilk ödülünü de kazanmış oldu
20.03.2019 Otomobil
Egea Sport Cenevre’de boy gösterecek!
Egea Sport Cenevre’de boy gösterecek! Fiat Egea’nın Avrupa pazarında Tipo ismiyle satışa sunulan versiyonu 89’uncu Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenecek. Egea’nın, yeni versiyonu Egea Sport, daha dinamik görünüme sahip olan tamponları, 18 inçlik jantları, detaylarda kullanılan siyah kontrast renkleri ve yine siyah tonlarla bezenen iç mekânıyla ön plana çıkıyor.
1.03.2019 Otomobil
'Project 003' Cenevre Otomobil Fuarı'nda
'Project 003' Cenevre Otomobil Fuarı'nda İngiliz otomotiv devi Aston Martin, “Project 003” kod adlı yeni modelini 89’uncu Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtıyor.
23.02.2019 Otomobil
Mitsubishi 3 yeni modeli sergileyecek
Mitsubishi 3 yeni modeli sergileyecek Mitsubishi, dünyanın en önemli otomobil fuarlarından biri olan 89. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda Engelberg Tourer modeli ile Yeni ASX’nın dünya prömiyerini, Yeni L200’ün ise Avrupa Prömiyerini gerçekleştirecek. Ayrıca yakıt ve enerji tasarrufu sağlayan Yeni “Dendo Drive House” sistemini tanıtacak.
22.02.2019 Otomobil
Renault ve Dacia Cenevre Otomobil Fuarı'nda
Renault ve Dacia Cenevre Otomobil Fuarı'nda Renault ve Dacia, 5-6 Mart 2019 tarihlerindeki uluslarası basın günlerinde yenilikleri ile Cenevre Otomobil Fuarı’nda yerini alıyor.
21.02.2019 Otomobil
Volkswagen T-Roc R Cenevre Fuarı'nda
Volkswagen T-Roc R Cenevre Fuarı'nda Volkswagen’in SUV ailesinin en yeni üyesi T Roc modelinin “R” serisi, Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkarılacak. T-Roc R; sportif karakteri ve “R” otomobillerine özgü iç ve dış mekan tasarımıyla dikkat çekiyor.
18.02.2019 Otomobil
Yeni Passat, Cenevre Fuarı'nda!
Yeni Passat, Cenevre Fuarı'nda! Cenevre Otomobil Fuarı'nda makyajlı versiyonuyla ilk kez sergilenecek olan Yeni Passat markanın en son yeniliklerine sahip bir model olarak dikkat çekiyor. Yeni Passat, “Travel Assist” sistemi sayesinde 210 kilometre hıza kadar yarı otonom sürüş gerçekleştirebilen ilk Volkswagen modeli olacak
7.02.2019 Otomobil
Peugeot, Retromobile Fuarı'nda 6 modelini sergileyecek
Peugeot, Retromobile Fuarı'nda 6 modelini sergileyecek Şirket, 6-10 Şubat'ta Paris'te gerçekleştirilecek fuarda, geçmişteki efsanevi modellerinin yanı sıra markayı geleceğe taşıyan yenilikçi konsept araç da dahil olmak üzere 6 modelini sergileyecek
29.01.2019 Otomobil
Alman devinden Türkiye'ye dev yatırım
Alman devinden Türkiye'ye dev yatırım Alman Volkswagen, yatırım için Türkiye’yi seçti. 2022’de faaliyete geçmesi beklenen fabrikada 4-5 bin kişiye iş sağlanacak. Sıfırdan fabrika için 750 milyon euroluk yatırım yapılacağı tahmin ediliyor
11.12.2018 Ekonomi
İki otomobil devinden flaş karar!
İki otomobil devinden flaş karar! Jaguar ve Land Rover markalarını bünyesinde barındıran "Jaguar Land Rover" adlı şirket, maliyetleri düşürdüklerini gerekçe göstererek 2019 Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı'na katılmayacak.
5.12.2018 Otomobil
Skoda sonunda tanıttı!
Skoda sonunda tanıttı! Skoda, bu yılın mart ayında düzenlenen 2018 Cenevre Otomobil Fuarı'nda, yenilenen Fabia hatchback'i tanıtmıştı. Kapsamlı bir güncellemeden geçen otomobil, LED dış aydınlatmalar, isteğe bağlı 18 inçlik jantlar ve güncellenen bilgi eğlence sistemi ile gelmşti. Şimdi, sağlam görünümüyle öne çıkan Scoutline versiyonu da aynı yeniliklerle karşımızda.
23.10.2018 Otomobil
SEAT Leon, yenilendi
SEAT Leon, yenilendi Test sürüşü sırasında yoğun kamuflajlı olarak casus kameralara yakalanan İspanyol kompakt hatchback’i şimdilerde dördüncü nesil modeli ile yola çıkmak için son hazırlıklarını yapıyor. İşte detaylar.
19.10.2018 Otomobil
Paris’ten yıldız yağacak
Paris’ten yıldız yağacak 14 Ekim’e kadar sürecek Paris Otomobil Fuarı’nda 50 modelin dünya ve Avrupa lansmanı yapılırken, yeni modeller Türkiye’ye gelecek. Bazıları bu yıla yetişecek, esas yeni model yağmuru 2019’da yaşanacak.
7.10.2018 Otomobil
Bursa’dan ‘elektrik’ alamadı
Bursa’dan ‘elektrik’ alamadı 8 yeni elektrikli model üretecek olan Renault, Fluence Z.E. macerasından sonra bu kez bize görev vermedi. Yeni elektrikliler Fransa’da üretilecek, Bursa hibrit Clio ile yetinecek.
7.10.2018 Otomobil
Jetgiller gerçek oluyor
Jetgiller gerçek oluyor Uçan otomobil hayali gerçeğe dönüşüyor. Daimler, Airbus ve Uber’den sonra Aston Martin ile Rolls-Royce da uçan araç tasarladı. Markalar uçan otoları 2023’e yetiştirmeye çalışıyor.
22.07.2018 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Cenevre Otomobil Fuarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cenevre otomobil fuarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.