Cenevre

Cenevre

Son dakika cenevre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cenevre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cenevre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cenevre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cenevre gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.081 cenevre haberi bulunmuştur. Tüm cenevre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Ekonomi
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Filistin’e destek sansürü! Fazıl Say'ın İsviçre konserleri iptal edildi
Filistin’e destek sansürü! Fazıl Say'ın İsviçre konserleri iptal edildi İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını eleştiren dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın, Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) tarihlerinde vereceği konserleri İsviçre Migros tarafından iptal edildi. Fazıl Say yaşanan konuyla alakalı sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı.
21.10.2023 Magazin
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın İsviçre’nin Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) vereceği konserler Filistin’e destek açıklamaları nedeniyle iptal edildi.
21.10.2023 Kültür Sanat
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 Ağustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ücret duyurusu Yurt Dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023 Gündem
3 büyüklerden Avrupa kupaları final başvurusu
3 büyüklerden Avrupa kupaları final başvurusu UEFA; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 2026 ve 2027 UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Avrupa Konferans Ligi finallerine ev sahipliği için beyanda bulunduğunu duyurdu.
18.07.2023 Süper Lig
Erdoğan'dan net İsveç mesajı: Sözlerini tutacaklar, teröre karşı net tavır bekliyoruz
Erdoğan'dan net İsveç mesajı: Sözlerini tutacaklar, teröre karşı net tavır bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ardından basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, İsveç'in üyelik süreci, tahıl koridoru ve terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.
12.07.2023 Gündem
BM, Rusya’nın keyfi olarak gözaltına aldığı 77 sivili infaz ettiğini belgeledi
BM, Rusya’nın keyfi olarak gözaltına aldığı 77 sivili infaz ettiğini belgeledi Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları İzleme Misyonu Başkanı Maltilda Bogner, Rusya’nın Ukrayna’da keyfi olarak gözaltına aldığı 77 sivili kısa sürede infaz ettiğini belgelediklerini açıkladı.
27.06.2023 Dünya
Erdoğan ve Aliyev ayakta alkışladı! Azerin'in söylediği türkü geceye damga vurdu
Erdoğan ve Aliyev ayakta alkışladı! Azerin'in söylediği türkü geceye damga vurdu Azerbaycan'da İlham Aliyev ile akşam yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şarkıcı Azerin'in 'Çırpınırdın Karadeniz' performansını ayakta alkışladı.
13.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya KKTC çağrısı: Kıbrıs Türkü hiçbir zaman azınlık olmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya KKTC çağrısı: Kıbrıs Türkü hiçbir zaman azınlık olmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti kapsamında mevkidaşı Ersin Tatar ile görüştü. İki lider görüşme sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Kıbrıs Türk'ünün adada hiçbir zaman azınlık olmadığını ifade ederek, "Müzakere masasına geri dönülecekse bunun yolu KKTC'nin tanınmasından geçmektedir" diye konuştu.
12.06.2023 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
Rusya'dan tahıl koridorunun uzatılmasına şartlı destek
Rusya'dan tahıl koridorunun uzatılmasına şartlı destek Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB) Rusya Federasyonu'nun, Rus gıda ürünleri ve gübresinin uluslararası pazara ihracının kolaylaştırılması halinde, 'Karadeniz Tahıl Girişimi Belgesi' süresinin 60 gün daha uzatılmasına destek vereceğini açıkladığı belirtildi.
14.03.2023 Gündem
Rusya'dan yeni tahıl koridoru kararı
Rusya'dan yeni tahıl koridoru kararı Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin, Tahıl Koridoru Anlaşması’nın 60 gün daha uzatılmasını kabul ettiklerini açıkladı.
13.03.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çarpıcı mesaj! "İnsanlığın ortak meselesidir"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çarpıcı mesaj! "İnsanlığın ortak meselesidir" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İklim krizinin yıkıcı etkileri karşısında daha fazla müşterek çalışmaya ihtiyaç olduğu aşikardır. İklim değişikliği ve bunun yol açtığı sorunlar insanlığın ortak meselesidir" dedi.
9.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldığı canlı yayında dış politikaya dair merak edilenleri yanıtladı. Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Rusya Lideri Putin ve Ukrayna Lideri Zelenskiy ile görüşeceğini açıkladı.
3.01.2023 Gündem
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Bizim irademiz seçimin 18 Haziran'da zamanında yapılması yönünde. Fakat 18 Haziran’la ilgili çıkabilecek bazı sıkıntılar; yani vatandaşlarımızın yurt içinde bir seyahat dönemi olması ve çeşitli şekillerde ülkemizde büyük bir hareketliliğin yaşandığı bir dönem olması sebebiyle bir değerlendirme yapılıyor'' dedi.
2.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriye rejimi ile istihbarat örgütleri aracılığı ile görüşüyoruz. Rejim gerçekçi davranırsa terörle mücadele, siyasi süreç ve Suriyelilerin geri dönüşleri konusunda birlikte çalışmaya hazırız" dedi.
12.12.2022 Siyaset
Ukrayna'da teslim olan Rus askerlerinin korkunç sonu! Dünyayı şok eden görüntüler...
Ukrayna'da teslim olan Rus askerlerinin korkunç sonu! Dünyayı şok eden görüntüler... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaş tüm şiddetiyle devam ediyor. Tüm dünyanın gözü Rusya'nın işlediği savaş suçlarına odaklanmışken gelen son haberler dikkatleri Ukrayna ordusna çevirdi. Rus güçlerinin Ukraynalı sivilleri ve askerleri işkence ederek öldürdüğü iddia edilmiş, dünya lideri Rusya'yı kınamıştı. Ancak sosyal medyada yayılan yeni bir video, savaştaki rüzgarın yönünü değiştirdi.
23.11.2022 Dünya
Dışişleri Bakanlığı: İsviçre’nin terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruz
Dışişleri Bakanlığı: İsviçre’nin terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruz Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, PKK mensup ve yandaşlarının Dünya Sağlık Teşkilatı binasına zorla girmeleri ve uzun süredir devam eden propaganda eylemleri hakkında, “İsviçre’de kanlı terör örgütünün propaganda eylemlerine son vermesini ve terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruz” dedi.
11.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik görev
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik görev Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
31.10.2022 Gündem
Başsavcılık, TTB Başkanı Fincancı'nın görevden alınması için davaname hazırladı
Başsavcılık, TTB Başkanı Fincancı'nın görevden alınması için davaname hazırladı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve TTB merkez yönetiminin görevden alınması için davaname hazırladı. Başsavcılık dava talebinde Merkez Konseyi Başkanlığı üyelerinin de görevlerine son verilmesini istedi.
28.10.2022 Gündem
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cenevre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cenevre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.