Cemil Topuzlu

Cemil Topuzlu

Son dakika cemil topuzlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cemil topuzlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cemil topuzlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemil Topuzlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemil topuzlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 430 cemil topuzlu haberi bulunmuştur. Tüm cemil topuzlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Kontrolden çıkan otomobil, park halindeki iki otomobile çarptı!
Kontrolden çıkan otomobil, park halindeki iki otomobile çarptı!  Kadıköy’de seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil, park halindeki iki otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.
25.09.2023 Yaşam
Simge Sağın’dan sahnede ayrılık itirafı! Tarzı ve paylaşımı gündem oldu
Simge Sağın’dan sahnede ayrılık itirafı! Tarzı ve paylaşımı gündem oldu Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' şarkısıyla uzun süre gündem olan Simge Sağın, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı. İddialı tarzı ile beğeni toplayan güzel şarkıcı, ayrılık açıklaması ile dikkat çekti.
22.07.2023 Magazin
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı Ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluştu. Konser alanını dolduran dinleyiciler Göksel’in şarkıları ile eğlenirlerken konserin bir bölümünde talihsiz bir kaza yaşandı.
10.07.2023 Magazin
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi Yaz turnesi kapsamında Türkiye’yi dolaşan Koray Avcı, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da verdiği konser için İstanbul’a döndü. Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan şarkıcıya, geçtiğimiz haftalarda gündem olan 'Simge Sağın ile aşk' iddiası da soruldu.
6.07.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den sahnede şaşırtan hareket!
Yıldız Tilbe'den sahnede şaşırtan hareket! Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenlerine müzik ziyafeti sundu. Bir an olsun enerjisi düşmeyen Tilbe, sahnede peruğunu çıkardı. Tilbe'nin tamamen beyazlayan saçları dikkat çekti.
4.07.2023 Magazin
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede!
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede! Sezonun üçüncü konseri için önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesine çıkan Tan Taşçı, kendi parçaları ile hit olmuş cover'larından oluşan şarkılarını müzikseverlerle birlikte söyledi.
29.05.2023 Magazin
Sıla Türkoğlu'dan özel hayat itirafı: Bugün aşık olasım geldi
Sıla Türkoğlu'dan özel hayat itirafı: Bugün aşık olasım geldi 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde rol alan Sıla Türkoğlu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda depremzede kız çocuklarının eğitimi için müzikseverlerle buluşan Yalın'ın konserine destek oldu.
10.04.2023 Televizyon
Serdar Ortaç şarkılarıyla senfoni gecesi!
Serdar Ortaç şarkılarıyla senfoni gecesi! Konserlerine hız kesmeden devam eden Serdar Ortaç, senfonik konserle bir ilke imza attı. Ünlü popçu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, ünlü orkestra Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde şarkılarını ilk kez seslendirdi.
1.11.2022 Magazin
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi!
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi! 'Poyraz Karayel' ve 'Öğretmen' gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanyol bir dizinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek. Geçtiğimiz akşam sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitti. ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin yapımcısını ve başrolü paylaşacağı rol arkadaşı Maggie Civantos'u da konsere getiren ünlü isim, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak yeni projesi ve Türkiye'deki dizi sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27.10.2022 Magazin
İstanbul’da hangi yollar kapalı? 30 Ekim Pazar günü İstanbul’da trafiğe kapalı olan yollar!
İstanbul’da hangi yollar kapalı? 30 Ekim Pazar günü İstanbul’da trafiğe kapalı olan yollar! İstanbul’da 30 Ekim Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Yönetim Merkezi duyurdu. Beşiktaş Belediyesi Bosphorun 10K koşusu için kapalı olacak yolların listesi paylaşıldı. Peki, İstanbul’da hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İşte 30 Ekim Pazar günü İstanbul'da trafiğe kapalı olan yollar…
26.10.2022 Gündem
Hakan Altun'dan özel itiraflar: Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz
Hakan Altun'dan özel itiraflar: Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz Arabesk müziğin taçsız prensi Hakan Altun, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda An Epic Symphony Orkestrası ile verdiği konser öncesi Magazin D'den Asiye Acar'a samimi itiraflarda bulundu. 'Şarkılar Bizi Söyler'in başarısının sırrını anlatan Hakan Altun, mzük ziyafeti sunduğu için konserleri için bir anlamda emeklilik sinyali verdi. Özel hayatından sahne yaşamına işte ünlü sanatçının bilinmeyenleri...
24.10.2022 Magazin
Manga konserinde Kenan Doğulu sürprizi! Ayakta alkışlandı
Manga konserinde Kenan Doğulu sürprizi! Ayakta alkışlandı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda ilk konserini veren maNga, iki saat boyunca sahnede kaldı. Ünlü müzik grubu, sevilen parçalarını konser alanını dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi.
8.09.2022 Magazin
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında Hadise detayı gündem oldu!
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında Hadise detayı gündem oldu! Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan oyuncu Pınar Deniz (28) ile meslektaşı Kaan Yıldırım (35), önceki gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen Melike Şahin konserini izlemeye el ele geldi. İkili, "Mutluyuz" açıklaması yaparak hayranlarını heyecanlandırdı. Öte yandan Pınar Deniz'ın yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Deniz'in, şarkı söyledikten sonra kendisine dönen jürilerden Hadise'yi seçtiği ortaya çıktı.
8.09.2022 Magazin
Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant İstanbul’a geliyor
Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant İstanbul’a geliyor Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant, 'Biletinial Yaz Konserleri' kapsamında 13 Ağustos akşamı hayranları ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde buluşacak. Konser öncesi Türkiye’deki hayranları için video mesaj yayımlayan Brillant, “Covid başlamadan önce Türkiye’de konser vermiştim. Tekrar geleceğim için çok mutluyum. 13 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde sizlerle buluşmak beni çok mutlu edecek. Fiesta, dans, salsa, caz, hepsi orada olacak. Türkiye’yi seviyorum. Yakında görüşürüz” dedi.
1.08.2022 Kültür Sanat
Sertab Erener koronavirüse yakalandı! Konseri iptal edildi
Sertab Erener koronavirüse yakalandı! Konseri iptal edildi Sertab Erener, Covid-19'a yakalandı. Erener'in 27 Temmuz'daki konseri iptal edildi.
27.07.2022 Magazin
Ajda Pekkan sahnede olay oldu! Seyirci "göremedik" dedi, Pekkan açtı...
Ajda Pekkan sahnede olay oldu! Seyirci "göremedik" dedi, Pekkan açtı... 76 yaşındaki Ajda Pekkan, son olarak İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sahne aldı. Sahne performansıyla dikkat çeken ünlü şarkıcıdan bomba bir hareket geldi. Pekkan'ın, bir erkek seyircisinin "Göremedik" diye bağırması üzerine bacağını açtı.
27.05.2022 Magazin
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak...
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak... Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı olan İstanbul - İstanbul etabı, 17 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul'da bazı yollar yarış nedeniyle kapatılacak. Ayın gün yapılacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/1) 'na girecek adaylara uyarıda bulunuldu.
14.04.2022 Gündem
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı?
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabı İstanbul’da yapılacak. 17 Nisan Pazar günü yapılacak 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında İstanbul’da kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli kapalı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Pazar günü kapalı mı? İşte İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor!
İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor! İBB duyurdu! İstanbul Kavuştayı kkonser takvimi belli oldu! İstanbul Kavuştayı ile şehrin döt bir yanında konserler düzenlenecek. İstanbul’un 11 meydanında Madrigal, Şakalı Akustik, Can Bonomo, Ceza, Melike Şahin, Gaye Su Akyol, Hey! Douglas, Kaan Tangöze, Büyük Ev Ablukada, Shantel, Pinhani ücretsiz konserlerle İstanbullularla buluşacak. Peki, İBB konserleri nerede? İBB konserleri ücretli mi? İstanbul konserleri ne zaman? İşte detaylar…
2.03.2022 Kültür Sanat
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Mabel Matiz: Kekemeden pop star yarattım
Mabel Matiz: Kekemeden pop star yarattım Mabel Matiz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bu sezonun son konserini verdi. Soğuk havaya rağmen alanı dolduran sevenleriyle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, 'Muhbir' şarkısı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
2.11.2021 Magazin
İrem Derici: Hayalim gerçek oldu
İrem Derici: Hayalim gerçek oldu Yıllar önce katıldığı 'Beyaz Show' programında Beyazıt Öztürk’e en büyük hayalinin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser vermek olduğunu söyleyen İrem Derici, bu hayalini gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı, açık hava sahnesini dolduran hayranlarına müzik ziyafeti çekti.
29.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cemil Topuzlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemil topuzlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.