Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Son dakika Cemal Reşit Rey Konser Salonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cemal Reşit Rey Konser Salonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cemal Reşit Rey Konser Salonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemal reşit rey konser salonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 cemal reşit rey konser salonu haberi bulunmuştur. Tüm cemal reşit rey konser salonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i iki özel konserle anıyor. Daimî Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, Bulgar Liya Petrova ile seslendireceği Erich Korngold’un Keman Konçertosunu’nun ardından kemança, kanun, ud ve ney ustaları Mehri Arifqızı, Göksel Baktagir, Yurdal Tokcan ve Ercan Irmak ile Gökyiğit’in en sevdiği eserlerin icra edileceği konserde İstanbul ve İzmir’deki klasik müzik severler, unutulmaz bir geceye şahit olacak.
24.11.2023 Kültür Sanat
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlendi. Uca'nın kardeşi Mehtap Uca Erdoğan, "Aynı annem gibi tam yoğun bakım kapısından seni alıp eski hayatımıza, güzel günlerimize, neşemize kavuşacakken ellerimin arasından kayıp gittim. Ama bu sefer bu senaryoda beni çok yalnız  bıraktın" dedi. 
18.11.2023 Magazin
Usta sanatçı Fatma Girik'e veda...
Usta sanatçı Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Fatma Girik için anma törenleri iptal edildi!
Fatma Girik için anma törenleri iptal edildi! Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane isimlerinden Fatma Girik (79) için Şişli Belediyesi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak törenler olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
25.01.2022 Magazin
Cem Mansur ile CRR'nin yolları ayrıldı
Cem Mansur ile CRR'nin yolları ayrıldı İBB ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Cem Mansur’un yolları ayrıldı. Yeni genel sanat yönetmeninin adının kamuoyu ile kısa süre içinde paylaşılacağı bildirildi.
29.11.2021 Kültür Sanat
İstanbul'da corona virüsü önlemleri... Ay sonuna kadar iptal edildi
İstanbul'da corona virüsü önlemleri... Ay sonuna kadar iptal edildi İsnbul'da corona virüsü nedeniyle alınan önlemler kapsamında bazı etkinlikler iptal edildi.
12.03.2020 Gündem
Türk hayranlarıyla buluşacaklar
Türk hayranlarıyla buluşacaklar Klasik müziği tüm dünyadaki yeni izleyicilere ulaştırma konusunda büyük bir tutkusu olan İngiliz keman virtüözlerinden Charlie Siem, piyanist Caroline Jaya-Ratnam ile Türkiye’deki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
13.10.2019 Magazin
Stanley Clark Band İstanbul'da!
Stanley Clark Band İstanbul'da! Stanley Clarke ve ekibi uzun bir aradan sonra 16 Ekim Çarşamba gecesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahnede olacak.
26.09.2019 Kültür Sanat
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: Milli Teknoloji hamlesiyle gençlerimizin potansiyeli artıyor
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: Milli Teknoloji hamlesiyle gençlerimizin potansiyeli artıyor Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "A sınıfı işler, A sınıfı, donanımlı insanlarla yapılıyor. Bu anlamda da bu ekosistemi güçlendirmemiz gerekiyor. Bizi ileriye taşıyacak bu ekosistem" dedi.
6.04.2019 Ekonomi
"En hızlı piyanist" İstanbul'da konser verdi!
"En hızlı piyanist" İstanbul'da konser verdi! Dünyanın en hızlı piyanisti’ ve ‘klasik müziğin dahi prensi’ olarak bilinen Maksim Mrvica İstanbul'daki ilk konserini 20 Mart akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda verdi.
22.03.2019 Kültür Sanat
Bakan Ziya Selçuk: Aşama aşama geçilecek
Bakan Ziya Selçuk: Aşama aşama geçilecek Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuğun hukukunun değerini vurgulayarak, sınav odaklı değil, çocuğun duygu, düşünce ve hareket olarak bütünsel olgunlaşmasını sağlayacak bir sisteme aşama aşama geçileceğini anlattı.
19.03.2019 Eğitim
Bakan Fatih Dönmez: Kadın güçlü olursa Türkiye güçlü olur
Bakan Fatih Dönmez: Kadın güçlü olursa Türkiye güçlü olur Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar" ödül töreninde konuştu.
14.03.2019 Gündem
‘En samimi seyircimiz Türkler’
‘En samimi seyircimiz Türkler’ Dünyaca ünlü Kızılordu Korosu, özel bir gösteriyle Türkiye’ye geliyor. 9-10-11 Mart’ta İstanbul’da, 12-13 Mart’ta Ankara’da konser vermeye hazırlanan koronun sanat yönetmeni Gennadiy Saçenyuk, Milliyet’ten Ayşegül Kahvecioğlu'na yaptığı açıklamada “Türk seyircisiyle buluşmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.
2.03.2019 Dünya
Yıldırım, Kalın ve Uysal "Bil Oğlum" söyledi
Yıldırım, Kalın ve Uysal "Bil Oğlum" söyledi Ozan Esat Kabaklı, 50. sanat yılını Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen özel bir konserle kutladı.
19.01.2019 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki ayrılık birden!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki ayrılık birden! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 112. son bölümünde iki ayrılık birden yaşandı
24.10.2018 Televizyon
"İstanbul hiçbir zaman işgale boyun eğmeyecek"
"İstanbul hiçbir zaman işgale boyun eğmeyecek" İstanbul’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 95. Yıldönümü özel bir programla kutlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, kutlama mesajı yayınladı. Uysal, "İstanbul kutlu bir şehirdir. Hiçbir zaman işgale boyun eğmeyecektir. Milletimiz bunu 6 Ekim 1923’te ve son olarak 15 Temmuz 2016’da göstermiştir" ifadelerini kullandı.
6.10.2018 Gündem
İstanbul festivalden festivale koşuyor
İstanbul festivalden festivale koşuyor İstanbul bu hafta sonu Karadeniz müziğinin esintileri, klarnet melodileri, çizgi roman ve illüstrasyon sanatıyla dolup taşıyor.
7.09.2018 Arşiv
Erdoğan'dan eşi Emine Erdoğan'a jest
Erdoğan'dan eşi Emine Erdoğan'a jest Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan'la birlikte İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Zeytin Dağı Barış Ödülleri törenine katıldı.
7.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM'nin kesinlikle reforme edilmesi şarttır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM'nin kesinlikle reforme edilmesi şarttır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda Uluslararası Zeytindağı Barış Ödülleri Töreni ve "Kudüs'ün Son Yüzyılı" Belgeseli Galası'nda konuştu. Erdoğan, "Dünyadaki ülkelerin güvenliğini 5 ülkenin keyfine bırakan bir sistemin sürdürülebilirliği yoktur. BM'nin kesinlikle reforme edilmesi şarttır" dedi.
7.05.2018 Siyaset
Sahnedeyken ruhum tamamen çıplak
Sahnedeyken ruhum tamamen çıplak Dünyaca ünlü İspanyol Flamenko sanatçısı Selene Munoz, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda unutulmaz bir performans sergiledi. Munoz ile flamenkonun asi ruhunu konuştuk.
30.03.2018 Arşiv
Kızıl Ordu Korosu, 90. yılında İstanbul'da konser verecek!
Kızıl Ordu Korosu, 90. yılında İstanbul'da konser verecek! Dünyanın en büyük ordu korosu olarak gösterilen Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu ve Dans Topluluğu, 90. yılında İstanbul’da konser verecek.
2.03.2018 Kültür Sanat
Yonca Lodi: Göğe selam olsun!
Yonca Lodi: Göğe selam olsun! Şarkıcı Yonca Lodi, önceki akşam Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda Barış Manço için sahnedeydi.
5.02.2018 Kültür Sanat
Şehrin caz hali baslıyor
Şehrin caz hali baslıyor 206 sanatçı, 36 mekan, 53 konser... Bu yıl 27’nci yaşını kutlayan Akbank Caz Festivali, yerli-yabancı pek çok sanatçıyı müzikseverlerle buluşturacak. Unutulmaz konserlere hazır olun...
27.10.2017 Arşiv
Vefasızlık sitemi!
Vefasızlık sitemi! ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasında yıllarca jüri üyeliği yapan ve yorulduğu gerekçesiyle programdan ayrılan Nur Yerlitaş, sosyal medya üzerinden yapımcı Caner Erdem’e sitem etti.
6.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cemal Reşit Rey Konser Salonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemal reşit rey konser salonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.