Celal Çelik

Celal Çelik

Son dakika Celal Çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Celal Çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Celal Çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Celal Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan celal çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 celal çelik haberi bulunmuştur. Tüm celal çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı AK Parti’de aday yoklamaları dün de Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon için devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımını ve seçim beyannamesini 15 Ocak’ta yapması bekleniyor. Erdoğan ocak sonuna doğru da meydanlara inecek.
22.12.2023 Gündem
Suçu ispatlanırsa Dilan ve Engin Polat ne kadar hapis alır? Engin Polat'ın eski avukatı açıkladı!
Suçu ispatlanırsa Dilan ve Engin Polat ne kadar hapis alır? Engin Polat'ın eski avukatı açıkladı! Kara para aklama, yasa dışı bahis ve vergi kaçırama gibi iddialarla haklarında soruşturma açılan Dilan ve Engin Polat çifti, suçları ispatlanırsa alacağı ceza hakkında açıklama geldi. Engin Polat'ın eski avukatı Celal Çelik, katıldığı canlı yayında Dilan Polat'ın ne kadar hapis alacağını da söyledi.
14.11.2023 Gündem
Man Adası davasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu 190 bin lira tazminat ödeyecek
Man Adası davasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu 190 bin lira tazminat ödeyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Man Adası' iddialarının ardından Yargıtay'ın bozma kararına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun toplam 190 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.
6.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu 489 bin lira tazminata mahkum edildi
Kılıçdaroğlu 489 bin lira tazminata mahkum edildi  Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen iki ayrı ‘Man Adası’ davasında yeniden karar çıktı. İki davada da kararında direnen yerel mahkeme, Kılıçdaroğlu’nun Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine toplamda 489 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.
22.06.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi
Kemal Kılıçdaroğlu 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazeteye verdiği röportajda  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınları hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi. 
26.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu'na yumruk atan sanık ile ilgili 3 yıl hapis talebi!
Kılıçdaroğlu'na yumruk atan sanık ile ilgili 3 yıl hapis talebi! Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyla ilgili 67 kişinin yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Kılıçdaroğlu'na yumruk atan sanık Osman Sarıgün'ün 'kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret' ve 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevinden dolayı basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şeklinde kasten yaralama' suçlarından 3 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. 1 sanığın dosyası ayrılırken diğer 65 sanık için de 1 yıl ile 26,5 yıl arasında değişen sürelerde hapis cezası talep edildi.
10.03.2022 Gündem
Alaattin Çakıcı'ya, Kılıçdaroğlu'na hakaretten 1 yıl 8 ay hapis cezası
Alaattin Çakıcı'ya, Kılıçdaroğlu'na hakaretten 1 yıl 8 ay hapis cezası Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle açılan 'kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret' ve 'tehdit' suçlarından açılan davada 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.10.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'na saldırı davasında sanıklar dinlendi
Kılıçdaroğlu'na saldırı davasında sanıklar dinlendi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2019 yılında Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde uğradığı saldırıya ilişkin 36 sanığın yargılanmasına devam edildi. Sanıklar duruşmada, dönemin TBMM Başkan Vekili Levent Gök'e yapılan saldırılarla ilgili savunma yaptı.
7.10.2021 Gündem
Man Adası kararı! Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve yakınlarına tazminat ödeyecek
Man Adası kararı! Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve yakınlarına tazminat ödeyecek CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 Aralık 2017'de Man Adası konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarına yönelik iddiaları üzerine istinaf mahkemesinin bozarak yerel mahkemeye geri gönderdiği davada, Kılıçdaroğlu'nun yeniden 142 bin lira tazminat ödemesine hükmedildi.
20.05.2021 Siyaset
RTÜK'ten, Halk TV'ye inceleme
RTÜK'ten, Halk TV'ye inceleme Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'in Üst Kurul ile ilgili sözleri nedeniyle Halk TV hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.
19.01.2021 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mektupla kendisini tehdit eden Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.
18.11.2020 Siyaset
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
'Man Adası' davasında flaş gelişme! Kılıçdaroğlu 359 bin TL tazminat ödeyecek
'Man Adası' davasında flaş gelişme! Kılıçdaroğlu 359 bin TL tazminat ödeyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Man Adası" açıklamaları nedeni ile bir kez daha manevi tazminat ödemeye mahkum edildi. Mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan ve yakınlarına 359 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi. Mahkeme, daha önce aynı tutar üzerinden oluşturduğu tazminat kararı, İstinaf Mahkemesi tarafından usulden bozulmuş olup, bozma sonrası yapılan yeniden yargılamada aynı karar verildi.
16.07.2020 Gündem
Man Adası davasında karar: Kılıçdaroğlu 197 bin lira tazminat ödeyecek
Man Adası davasında karar: Kılıçdaroğlu 197 bin lira tazminat ödeyecek İstinaf mahkemesinin bozma kararının ardından yeniden görülen Man Adası davasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarına 197 bin TL tazminat ödemesine karar verildi.
14.07.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu kendisine saldıranlardan şikayetçi oldu
Kılıçdaroğlu kendisine saldıranlardan şikayetçi oldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde kendisine saldıranlardan avukatı Celal Çelik aracılığıyla şikayetçi oldu.
23.04.2019 Gündem
CHP 16 adayını daha açıkladı
CHP 16 adayını daha açıkladı CHP, biri büyükşehir, 14 ilçe, 1 belde olmak üzere 16 belediye başkan adayını daha açıkladı. Etimesgut adayı Celal Çelik, Maltepe adayı Ali Kılıç, Silivri adayı Özcan Işıklar, İzmir Bayraklı adayı Serdar Sandal, Bodrum adayı Mustafa Saruhan ve Ordu Büyükşehir Belediye adayı da Mustafa Adıgüzel oldu. Işıklar, PM'den daha önce vize alamamış ve çok konuşulmuştu.
7.02.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu "Man Adası iddiaları" nedeniyle 190 bin lira ödeyecek
Kılıçdaroğlu "Man Adası iddiaları" nedeniyle 190 bin lira ödeyecek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Man Adası iddiaları" nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına 190 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi. Böylece Kılıçdaroğlu, söz konusu iddiaları nedeniyle İstanbul'da açılan 5 farklı tazminat davasında, 1 milyon 18 bin lira tazminata mahkum edilmiş oldu.
29.11.2018 Gündem
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a ödeyeceği tazminat bedelini icraya yatırdı
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a ödeyeceği tazminat bedelini icraya yatırdı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası'na para transferi yaptıkları iddiaları nedeniyle İstanbul'da açılan 3 ayrı tazminat davasında ödemeye mahkum edildiği toplam manevi tazminat bedeline karşılık 909 bin 353 lirayı, İstanbul 3. İcra Dairesi'ne yatırdı.
20.09.2018 Siyaset
Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na açtığı dava görülmeye başlandı
Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na açtığı dava görülmeye başlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Kılıçdaroğlu'na açtığı 500 bin liralık tazminat davasının ilk duruşması yapıldı.
18.09.2018 Gündem
Mahkeme Kılıçdaroğlu'nun 359 bin lira tazminat ödemeye mahkum etti
Mahkeme Kılıçdaroğlu'nun 359 bin lira tazminat ödemeye mahkum etti CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarının Man Adası'na para transferi yaptıklarına ilişkin iddiaları nedeniyle açılan tazminat davasında, toplam 359 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verildi.
18.07.2018 Siyaset
Trabzon'da feci kaza! Yaralılar var
Trabzon'da feci kaza! Yaralılar var Trabzon'un Arsin ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü yitirdiği yolcu minibüsü çöp kamyonuna arkadan çarptı. Kazada, minibüste 2'si ağır, 10 kişi yaralandı.
23.06.2018 Yaşam
Kılıçdaroğlu. Erdoğan'a 197 bin lira tazminat ödeyecek
Kılıçdaroğlu. Erdoğan'a 197 bin lira tazminat ödeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının yurt dışına para transfer ettiklerini iddia etmesi üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik açılan tazminat davasında, mahkeme Kılıçdaroğlu'nu 197 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum etti.
7.06.2018 Gündem
Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu’na açtığı 1,5 milyonluk tazminat davası başladı
Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu’na açtığı 1,5 milyonluk tazminat davası başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ailesi ve yakın çevresinin, haklarında sarf ettiği sözlere ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtıkları 1 milyon 500 bin lira manevi tazminat davasına başlandı.
9.02.2018 Siyaset
CHP'de son üye kuraya kaldı
CHP'de son üye kuraya kaldı CHP'nin 60 kişilik Parti Meclisi'nin son üyesi kurayla belirlenecek. Her ikisi de 359 oy alan Ünal Çeviköz ve Eren Erdem arasında PM üyeliği için seçim yapılacak.
5.02.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Celal Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki celal çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.