Çekilme Kararı

Çekilme Kararı

Son dakika çekilme kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çekilme kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çekilme kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çekilme Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çekilme kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 826 çekilme kararı haberi bulunmuştur. Tüm çekilme kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
Ukrayna ordusu, Avdiivka’dan çekildi
Ukrayna ordusu, Avdiivka’dan çekildi Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Donetsk bölgesindeki Avdiivka kentinden birlikleri çekme kararı aldıklarını duyurdu.
17.02.2024 Dünya
Takım otobüsü devrildi, Dicle Belediyespor ligden çekildi
Takım otobüsü devrildi, Dicle Belediyespor ligden çekildi Diyarbakır’da 1’inci Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden ve 21 Ocak’ta geçirdiği kaza sonucu takım otobüsü devrilen Dicle Belediyespor, ligden çekildiğini duyurdu.
10.02.2024 Futbol
Japonya otomobil devi Türkiye'den çekildi
Japonya otomobil devi Türkiye'den çekildi Japon otomobil firması Mazda, Türkiye'den çekildi. Yedek parça tedariği ise devam edecek
9.11.2023 Otomobil
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13 yıllık Genel Başkanlık görevini Özgür Özel'e devrettiği kurultaya dair tartışmalar sürüyor... İlk tur sonrası Kılıçdaroğlu'nun çekilme kararı verdiği ancak yapılan baskılar sonucu bundan vazgeçtiği iddia edilmişti. Gazeteci Şaban Sevinç, bu anların görüntülerini paylaştı. Görüntülerde İmambakır Üküş'ün Kılıçdaroğlu'na "Hayır, izin vermiyorum çekilmenize. Mücadele edeceğiz kaybedeceğiz" dediği duyuluyor. Üküş'ün ismi daha önce Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasındaki gizli protokolde gündeme gelmişti.
6.11.2023 Gündem
27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi! Kars'ta 8 kişi hayatını kaybetmişti
27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi! Kars'ta 8 kişi hayatını kaybetmişti Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yolcu otobüsünün viyadükten uçup, şarampole devrildiği kazada 8 kişi hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından 27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi
4.08.2023 Ekonomi
Volkan Demirel eski takım arkadaşını transfer ediyor
Volkan Demirel eski takım arkadaşını transfer ediyor Atakaş Hatayspor'un genç teknik direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Alper Potuk için devreye girdi.
21.07.2023 Hatay Spor
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce çekildi, kulisler hareketlendi! Dicle Canova CNN TÜRK'te duyurdu
Muharrem İnce çekildi, kulisler hareketlendi! Dicle Canova CNN TÜRK'te duyurdu CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ilgili son kulis bilgilerini ve İnce'nin kararına dair konuşulanları canlı yayında aktardı. Dicle Canova, "CHP kurmayı, 'Muharrem İnce ile ortaya atılan iftiraları genel olarak kabul etmiyoruz. Siyaset zemininde yapılır. Bunları provokasyon olarak görüyoruz. Bizim böyle siyasi tavrımız olmaz suçlamaları reddediyoruz. Böyle bir olayın yaşanmasından dolayı üzgünüz' dedi. İnce'nin çekilme kararı için de konuşan CHP'li isim, 'Demokrasi adına bir kayıp, İnce ciddi bir haksızlığa uğradı' mesajını verdi" ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme kararı dünyada basınında!
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme kararı dünyada basınında! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu. İnce'nin açıklaması dünya basınında geniş yer buldu.
11.05.2023 Dünya
Lig böyle tescil edilemez dedi TFF'ye aba altından sopa gösterdi
Lig böyle tescil edilemez dedi TFF'ye aba altından sopa gösterdi Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligden çekilen takımlarla ilgili kararı hakkında konuştu.
11.04.2023 Beşiktaş
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi devirdi yönetim soluğu UEFA'da aldı
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi devirdi yönetim soluğu UEFA'da aldı Pazar günü Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-2 yenerek Galatasaray'la puan farkını 11 yapan Beşiktaş, Hatayspor ve Gaziantep FK maçları için UEFA'ya gitti.
4.04.2023 Beşiktaş
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciası sebebiyle Süper Lig'den çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın haklarını donduran TFF'ye itiraz eden Beşiktaş güçlü argümanlarla geliyor...
31.03.2023 Süper Lig
Almanya ve Polonya'da örnekleri var! Beşiktaş'tan UEFA'ya başvuru
Almanya ve Polonya'da örnekleri var! Beşiktaş'tan UEFA'ya başvuru Beşiktaş, TFF’nin ligden çekilen takımların kalan maçlarını hükmen mağlup sayılması kararını UEFA’ya taşıyacak. Şampiyonlar Ligi'nin yönetmeliğinde bulunan 28. maddesinin 3. bendinde belirtilen karar üzerinden başvuruda bulunulacak.
22.03.2023 Beşiktaş
Hatayspor Süper Lig'e geri dönüyor! TFF de destek verecek
Hatayspor Süper Lig'e geri dönüyor! TFF de destek verecek Deprem sonrası bu sezon Süper Lig'den çekilen ve acı kayıplar yaşayan Hatayspor, gelecek sezon tüm şartları zorlayarak futbola dönüş yapmak istiyor.
19.03.2023 Hatay Spor
Recep Burak Yılmaz hala deprem felaketinin etkisinde: Taner ağabey ve Atsu aklımdan çıkmıyor
Recep Burak Yılmaz hala deprem felaketinin etkisinde: Taner ağabey ve Atsu aklımdan çıkmıyor Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lik deprem faciasının ardından Radyaspor'a önemli açıklamalarda bulunan Hataytspor stoperi Recep Burak Yılmaz "Taner ağabey ve Atsu aklımızdan çıkmıyor" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Hatay Spor
+1 kuralıyla oynayabilecek! Sam Adekugbe Galatasaray'da
+1 kuralıyla oynayabilecek! Sam Adekugbe Galatasaray'da Galatasaray deprem faciası sebebiyle ligden çekilen Hatayspor'un tecrübeli sol beki Sam Adekugbe ile anlaşmaya vardı.
17.02.2023 Galatasaray
Fatih Terim'in prensiyle yollar ayrıldı! Boluspor'a imza attı
Fatih Terim'in prensiyle yollar ayrıldı! Boluspor'a imza attı Okan Kocuk'un Giresunspor'a kiralık olarak verilmesinin ardından Muslera'nın yedeği konumunda bulunan ve Sarı Kırmızılı camiadan sert eleştiriler alan Fatih Terim'in güvendiği kalecilerden biri olan İsmail Çipe Boluspor'a imza attı.
17.02.2023 Galatasaray
Deprem faciasının ardından Hatayspor'da 4 ayrılık! Biri Galatasaray'da diğeri Fenerbahçe'de...
Deprem faciasının ardından Hatayspor'da 4 ayrılık! Biri Galatasaray'da diğeri Fenerbahçe'de... Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lık sarsıcı depremden sonra Süper Lig'den çekilen Hatasypor'da Kevin Varga'nın sözleşmesi feshedilirken, Sam Adekugbe Galatasaray'la, Bertuğ Yıldırım ise Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.
16.02.2023 Hatay Spor
Yeni Malatyaspor'dan 2 futbolcuya tepki: Büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini feshettiler
Yeni Malatyaspor'dan 2 futbolcuya tepki: Büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini feshettiler Yeni Malatyaspor Kulübü, iki oyuncunun büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu.
15.02.2023 TFF 1.Lig
Selçuk İnan hayati bir karar aldı Kasımpaşa deprem faciasının eşiğinden son dakikada döndü
Selçuk İnan hayati bir karar aldı Kasımpaşa deprem faciasının eşiğinden son dakikada döndü Depreme Hatay’da yakalanan Kasımpaşa son anda otel değişikliği ile faciayı atlattı. Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz, “Hataylı olan teknik direktörümüz Selçuk İnan, Grand Boğaziçi Otel şehir içinde olduğu için takımın konsantrasyonun bozulmaması adına değiştirmemizi istedi. Bunun üzerine bizden önce Beşiktaş’ın kaldığı The Musuem Otel’e rezervasyon yaptırdık. Kafile büyük bir faciadan döndü” dedi.
15.02.2023 Kasımpaşa Spor
Sivas Belediyespor ligden çekildi mi? TFF 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor ligden neden çekildi?
Sivas Belediyespor ligden çekildi mi? TFF 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor ligden neden çekildi?  Deprem felaketinin yakıları devam ederken deprem bölgesi illerde ligden çekilen takımların sayısı arıyor. Sivas Belediyespor'un ligden çekilip çekilmediği merak konusu oldu. Peki, Sivas Belediyespor ligden çekildi mi? Sivas Belediyespor ligden neden çekildi? 
14.02.2023 Şampiy10
Süper Lig'in yıldızı 'Ben Antalya'da kalacağım' dedi yüzyılın afetinden son anda kurtuldu
Süper Lig'in yıldızı 'Ben Antalya'da kalacağım' dedi yüzyılın afetinden son anda kurtuldu Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde olan 7.7 büyüklüğündeki deprem sadece Türkiye'yi değil tüm dünyayı yasa boğarken, Hatayspor, Gaziantep FK'nın Süper Lig'den çekilme kararı yerinde bir karar olarak yorumladı. 1 günlük tatilini Antalya'da geçirmek isteyen yıldız golcü faciadan son anda kurtulurken, tecrübeli oyuncunun "sabah erken saatlerde annem, çaresizlik içinde aradı. Arkadaşlarım nerede olduğumu öğrenmek istediler." ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.
13.02.2023 Gaziantepspor
Gaziantep FK resmen açıkladı! Süper Lig ve  Ziraat Türkiye Kupası maçlarından çekildik
Gaziantep FK resmen açıkladı! Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarından çekildik Süper Lig ekibi Gaziantep FK, bu sezona devam etmeme kararı almıştı. Kulüp, bugün yaptığı açıklama ile Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarından çekildiklerini resmen duyurdu.
12.02.2023 Gaziantepspor
Saba Lobjanidze: Yaşananları kelimelerle nasıl aktaracağımı bilemiyorum
Saba Lobjanidze: Yaşananları kelimelerle nasıl aktaracağımı bilemiyorum Hatayspor'un Gürcü futbolcusu Saba Lobjanidze, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Saba Lobjanidze, deprem felaketinde yaşadıklarını anlattı.
12.02.2023 Hatay Spor

Benzer Haber Etiketleri

Çekilme Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çekilme kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.