Caz Festivali’

Caz Festivali’

Son dakika Caz Festivali’ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Caz Festivali’ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Caz Festivali’ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caz Festivali’

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caz festivali’ gelişmeleri de dahil olmak üzere 281 caz festivali’ haberi bulunmuştur. Tüm caz festivali’ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor Rock’n roll’un etkileyici sesi Chris Isaak, 31. İstanbul Caz Festival'nde ilk kez Türk dinleyicisi ile buluşuyor.
6.02.2024 Magazin
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak İki Grammy ödüllü caz sanatçısı Gregory Porter, bu yıl 31’incisi düzenlenecek olan İstanbul Caz Festivali’nde dinleyicisi ile buluşacak. 8 Temmuz’da sahne alacak sanatçının biletleri İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın resmi sitesinde satışa çıktı.
6.02.2024 Magazin
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi!
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi! Dünyanın sayılı kültür sanat mekânlarından Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverlere kapılarını yeniden açtığı 29 Ekim 2021’den bu yana 1 milyon 300 bin ziyaretçi ağırladı. Operadan baleye, tiyatrodan konserlere; sergi ve çocuk atölyelerine farklı buluşmalara sahne olan AKM’de yıl boyunca 1265 etkinlik gerçekleşti.
19.12.2022 Kültür Sanat
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) bu yıl düzenleyeceği 50'nci yıl etkinliklerinde geçerli olmak üzere öğrenci biletleri 10 TL'den satışa sunulacak.
27.01.2022 Kültür Sanat
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü?
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü? Popstar Bayhan olarak tanınan Bayhan Paylaş Benimle programına konuk oldu ve hayatından kesitleri programda anlattı. Çocuk yaşta gözlerinin önünde kaybettiği annesini, kayıplarla dolu çocukluğunu, Türkiye'den uzakta bir yetiştirme yurdunda büyüme öyküsünü, cezaevi sürecini ve müzikle tanışmasın dair ayrıntıları anlatan Bayhan kimdir, nereli kaç yaşında? İşte Bayhan’ın hayat hikayesi…
24.08.2021 Gündem
Tomris Uyar kimdir? Tomris Uyar eserleri nelerdir? Sanatçı Merve Atılgan'ın illüstrasyonu Google'da Doodle oldu!
Tomris Uyar kimdir? Tomris Uyar eserleri nelerdir? Sanatçı Merve Atılgan'ın illüstrasyonu Google'da Doodle oldu! Google yazar Tomris Uyar'ın 79. Doğum Gününü konuk sanatçı Merve Atılgan'ın resimlediği Doodle ile kutluyor. Peki, Tomris Uyar kimdir? Tomris Uyar eserleri nelerdir? Merve Altılgan kimdir? İşte Tomris Uyar ve Merve Atılgan hakkında merak edilenler...
11.05.2020 Gündem
"Pera'da Caz" festivali
"Pera'da Caz" festivali Pera’da Caz konsepti; geçtiğimiz sezon Masal albümüyle Ece Göksu ‘nun konuk olduğu konser serisinde, bu sene Stanpolites Project ve klasik kemençe sanatçısı Furkan Bilgi’yi Demirören İstiklal Social İstanbul Sahnesi’nde 24 Aralık akşamı ağırlıyor.
16.12.2019 Kültür Sanat
Akdeniz'de caz rüzgarı
Akdeniz'de caz rüzgarı Kaş Caz Festivali, 6 - 7 - 8 Eylül’de bu yıl ilk kez gerçekleşecek.
2.08.2019 Kültür Sanat
Yeni sezon programı açıklandı!
Yeni sezon programı açıklandı! Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM), 7. sezon programından ilk isimleri açıkladı.
29.07.2019 Kültür Sanat
Kaş Caz Festivali, 6 - 7 - 8 Eylül’de!
Kaş Caz Festivali, 6 - 7 - 8 Eylül’de! Kaş Caz Festivali, 6 - 7 - 8 Eylül’de bu yıl ilk kez gerçekleşecek.
23.07.2019 Kültür Sanat
Bozcaada Caz Festivali sona erdi!
Bozcaada Caz Festivali sona erdi! 3. kez gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali sona erdi.
22.07.2019 Kültür Sanat
Bozcaada Caz Festivali 'Keşif' programını açıkladı
Bozcaada Caz Festivali 'Keşif' programını açıkladı 19-20-21 Temmuz tarihlerinde üçüncü kez seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Bozcaada Caz Festivali, müzik dışında farklı disiplinlerden oluşan Keşif programıyla enerjisini Bozcaada’nın farklı noktalarına taşıyor.
16.07.2019 Kültür Sanat
Bozcaada Caz Festivali müzik severleri ağırlayacak
Bozcaada Caz Festivali müzik severleri ağırlayacak Kendine Has ve Volkswagen'in katkılarıyla gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali 19 - 20 - 21 Temmuz tarihlerinde Bozcaada'da başlayacak.
2.07.2019 Kültür Sanat
Kaş Caz Festivali'nin programı belli oldu
Kaş Caz Festivali'nin programı belli oldu Kaş Caz Festivali, 6-7-8 Eylül’de Setur Marina ev sahipliğinde gerçekleşecek festivalin müzik programını açıkladı.
26.06.2019 Kültür Sanat
Suudi Arabistan'da bir ilk! 18  yaşından küçükler...
Suudi Arabistan'da bir ilk! 18 yaşından küçükler... Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde "helal gece kulübü" açıldığı iddia edildi.
14.06.2019 Dünya
Avrupa Caz Ağı'na katıldı!
Avrupa Caz Ağı'na katıldı! Bu sene üçüncüsü 19/21 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Bozcaada Caz Festivali, içerisinde Londra Caz Festivali, Kopenhag Caz Festivali ve Bimhuis Amsterdam gibi 35 farklı ülkeden organizasyonların kuruluşların ve girişimcilerin olduğu Avrupa Caz Ağı’na katıldı.
11.06.2019 Kültür Sanat
Açık havada sinema keyfi
Açık havada sinema keyfi Yazlık sinemayı müzik ile birleştirerek “Caz’lık Sinema”ya çeviren PSM Caz Festivali, özel film seçkisiyle Zorlu PSM’nin birçok keyifli etkinliğine ev sahipliği yapan Amfi’de sinemaseverlerle buluşuyor.
6.05.2019 Kültür Sanat
Şevket Uğurluer hayatını kaybetti
Şevket Uğurluer hayatını kaybetti Usta müzisyen, piyanist ve şarkıcı Şevket Uğurluer 81 yaşında hayatını kaybetti.
22.04.2019 Magazin
Bozcaada Caz Festivali 2019 programını açıkladı
Bozcaada Caz Festivali 2019 programını açıkladı Bozcaada Caz Festivali, 2019 programını Salon İKSV ev sahipliğinde gerçekleşen ilk İstanbul buluşması ile açıkladı.
9.04.2019 Kültür Sanat
Salon’da fark yaratan sesler
Salon’da fark yaratan sesler 2010 senesinden bu yana müzikseverlerin buluşma noktalarından biri haline gelen Salon, 8 Eylül’de başlayacak yeni sezonunda sanatın her alanına yer ayırırken takipçilerine de şimdiden ajandalarına alacakları dopdolu bir program sunuyor. Yeni sezonda öne çıkan konserler...
12.08.2018 Magazin
Yaza festivaller damga vuruyor
Yaza festivaller damga vuruyor Teoman’dan Tom Jones’a Türkiye yaz aylarını yine müzikle dolu geçirmeye devam ediyor.
27.07.2018 Arşiv
Nick Cave izdihamı
Nick Cave izdihamı Rock dünyasının ‘Karanlık Prens’i, şarkı, kitap ve senaryo yazarı Nick Cave, 17 yıl sonra yeniden İstanbul’da hayranlarıyla bir araya geldi.
11.07.2018 Magazin
İstanbul’da iki özel konser
İstanbul’da iki özel konser İstanbul, kültür sanat konusunda en bereketli günlerini yaşıyor. Neredeyse her gün bir konserdeyiz ve büyülü ezgiler ile hayatın güzel taraflarının da olduğuna şahit oluyoruz. İşte Alt-J ve Benjamin Clementine’in konserinde arta kalanlar...
7.07.2018 Magazin
Bu yaz cazdan operaya festivallerle dopdolu
Bu yaz cazdan operaya festivallerle dopdolu Bayram tatili sona erdi, yaşam kaldığı yerden devam ediyor. Önümüzdeki günlerde İstanbul’da gerçekleşecek birbirinden renkli ve hareketli festivaller sizi bekliyor...
22.06.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Caz Festivali’ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caz festivali’ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.