Cats

Cats

Son dakika CATS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CATS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CATS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cats

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cats gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 cats haberi bulunmuştur. Tüm cats haberleri aşağıda listelenmiştir.
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili açıklama
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili açıklama Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, canlı yayında savaş uçağı KAAN ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demir KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili ipucu verdi.
18.05.2023 Gündem
Yerli ve milli sistemlerle donatılan F-16'lar, Hava Kuvvetleri'ne teslim edildi
Yerli ve milli sistemlerle donatılan F-16'lar, Hava Kuvvetleri'ne teslim edildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Özgür Projesi kapsamında aviyonik modernizasyonu yapılan ilk F-16 uçaklarının Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini duyurdu.
18.05.2023 Gündem
Türkiye başardı! Milli kamera görevde, SİHA'lardan tam isabet
Türkiye başardı! Milli kamera görevde, SİHA'lardan tam isabet Yerli ve milli imkanlarla üretilen İHA ve SİHA'ların alt sistemleri de millileşmeye devam ediyor. Tamamen yerli savunma sanayi şirketleri tarafından yapılan Milli kamera sistemi, Bayraktar üzerinde kullanılarak benzeri birçok sistemin önüne geçiyor.
20.09.2022 Ekonomi
ASELSAN, TEKNOFEST Azerbaycan’da
ASELSAN, TEKNOFEST Azerbaycan’da Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN), TEKNOFEST Azerbaycan’da milli sistemleri ile yer aldı. Başta Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri olmak üzere, fuar alanındaki birçok stantta ASELSAN ürün ve sistemleri sergilendi.
27.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye için sevindiren gelişme! Çok sayıda CATS teslimatı yapıldı
Türkiye için sevindiren gelişme! Çok sayıda CATS teslimatı yapıldı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, SİHA'ların keskin gözü CATS kameralarının teslimatının devam ettiğini açıkladı.
15.05.2022 Ekonomi
İsmail Demir: Güvenlik güçlerimize CATS teslimatı gerçekleştirdik
İsmail Demir: Güvenlik güçlerimize CATS teslimatı gerçekleştirdik Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, silahlı insansız hava araçlarında (SİHA) kullanılan çok sayıda CATS kamerasını güvenlik güçlerine teslim ettiklerini duyurdu.
15.05.2022 Bilim ve Teknoloji
CATS kameralı 'Bayraktar TB2'lerin yeni teslimatı yapıldı
CATS kameralı 'Bayraktar TB2'lerin yeni teslimatı yapıldı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, silahlı insansız hava aracı (SİHA) 'Bayraktar TB2'lerin yeni teslimatlarının Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na yapıldığını açıkladı. Demir. SİHA'larda yerli üretim CATS kameralar kullanıldığını belirtti.
5.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Savunma sanayiinde dev anlaşma! Baykar ve ASELSAN imzaları attı
Savunma sanayiinde dev anlaşma! Baykar ve ASELSAN imzaları attı İnsansız Hava Aracı (İHA) teknolojinlerinde dünya markası haline gelen Baykar ve savunma sanayinin milli gücü Aselsan SAHA EXPO 2021’de el sıkıştı. İnsansız hava araçlarını ithal ürünlere bağımlılıktan kurtaran CATS Elektro-Optik Keşif, Gözetleme ve Hedefleme Sistemi’nde teslimatlar devam ederken iki tarafta yeni sözleşme için imza attı.
12.11.2021 Ekonomi
Azerbaycan-Ermenistan savaşında Türkiye'ye tavır alan Kanadalı firma Telemus Systems  iflas etti
Azerbaycan-Ermenistan savaşında Türkiye'ye tavır alan Kanadalı firma Telemus Systems iflas etti Azerbayca ile Ermenistan savaşı sırasında Kanada hükümeti Türkiye'yi zor durumda bırakmak için İHA motoru ve elektro-optik ve kızılötesi kamera sistemleriyle ilgili ambargo kararı almıştı. Üretici firma Telemus Systems, Kanada hükümetinin uyguladığı ambargo sonrasında iflas başvurusu yaptı. İflasla birlikte şirketin üzerinde kalan borç belli oldu.
27.10.2021 Dünya
CATS'in yeni konfigürasyonu Bayraktar TB2 ile test edildi
CATS'in yeni konfigürasyonu Bayraktar TB2 ile test edildi ASELSAN tarafından geliştirilen ve milli insansız hava araçları tarafından kullanılmaya başlanan elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi CATS'in yeni konfigürasyonu Bayraktar TB2 ile başarıyla test edildi.
1.10.2021 Bilim ve Teknoloji
ASELSAN'ın ürünleri IDEF'21'de görücüye çıkacak
ASELSAN'ın ürünleri IDEF'21'de görücüye çıkacak ASELSAN, Türk mühendisliğinin ürünü olan geniş yelpazedeki çözümleriyle, her yıl olduğu gibi bu yıl da IDEF'21, "15'inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı"nda 250'den fazla ürün ve sistemini sergileyecek.
10.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye gerçeği ortaya çıkardı! Arkasından o ülke çıktı
Türkiye gerçeği ortaya çıkardı! Arkasından o ülke çıktı Terör örgütü PKK’nın önceki gece Diyarbakır’daki 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’na iki maket uçakla yaptığı saldırı girişimi, Mehmetçiğin dikkati sayesinde önlendi. Etkisiz hale getirilen maket uçaklar ve PKK’nın daha önce kullandığı dronları hayalet hale getiren beyin kartlarının, Kanada’dan alındığı tahmin ediliyor.
20.05.2021 Gündem
Jandarma ve Emniyet'in yeni gücü! İsmail Demir paylaştı
Jandarma ve Emniyet'in yeni gücü! İsmail Demir paylaştı Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğüne yeni Bayraktar TB2 SİHA'ların teslimatları yapıldı.
8.05.2021 Gündem
İHA'ların sistemlerine ASELSAN'dan yerli çözüm
İHA'ların sistemlerine ASELSAN'dan yerli çözüm Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ASELSAN'ın geliştirdiği CATS sisteminin İHA'larda başarılı bir şekilde test edildiğini ve aktif olarak kullanılmaya başlandığını bildirdi.
20.03.2021 Bilim ve Teknoloji
SSB Başkanı Demir tek tek açıkladı! İlk teslimatları başlayacak...
SSB Başkanı Demir tek tek açıkladı! İlk teslimatları başlayacak... Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Bayraktar TB2 ve ANKA silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) dost ve kardeş ülkelerin de kullandığı en önemli sistemler arasında olduğunu belirterek, "Çeşitli sınıflarda kullandığımız İHA'larımıza ek olarak geçtiğimiz yıl, kamikaze mini İHA KARGU-2 ve silahlı mini/mikro İHA SONGAR'ı da güvenlik güçlerimiz ilk kez kullanmaya başladı. İHA alanındaki bu çalışmalar dünyada bizi bu alanda ilk 3-4 ülke arasına yani bir anlamda lider sınıfına yükseltti." dedi.
11.01.2021 Ekonomi
Türkiye'den tarihi hamle! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
Türkiye'den tarihi hamle! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aselsan'ın Gölbaşı'ndaki yerleşkesinde, Aselsan Yeni Sistem Tanıtımları ve Tesis Açılışları programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ROKETSAN'ın yerli ve milli uydu çalışmalarıyla ilgili olarak, "Artık uzay liginde olduğumuzu söylemiştik. uzayın karanlığını milli teknolojimiz sayesinde bir kez daha aydınlattığımız bir kez daha söylemek istiyorum. Tamamen milli yaptığımız uydu fırlatma testleri başarıyla tamamlandı. Bu testlerde 4 kez uzaya ulaştık" dedi.
12.11.2020 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! Dikkat çeken kamera ayrıntısı...
Selçuk Bayraktar paylaştı! Dikkat çeken kamera ayrıntısı... Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından Bayraktar TB2 ile ilgili paylaşımda bulundu. Selçuk Bayraktar'ın paylaştığı fotoğraflarda SİHA’nın kamera sisteminin bulunduğu yerin kapatılması dikkatlerden kaçmadı. Bu durum, Kanada’nın silah ambargosu sonrası alternatif olarak görülen ASELSAN'ın ürettiği CATS kamera sistemlerinin mi denendiği sorusunu akıllara getirdi.
29.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Türk SİHA'sı Kanada'yı korkuttu
Türk SİHA'sı Kanada'yı korkuttu Kanada bazı askeri ürünlerin Türkiye’ye ihraç izinlerini askıya aldı. Bunların başında Türk SİHA’ların kullandığı görüntüleme sistemleri var. Türk yapımı SİHA’ların Karabağ çatışmalarındaki rolü sebebiyle alınan bu karara Dışişleri’nden ‘Çifte standart’ tepkisi geldi. Savunma sanayi, yerli sistemlerin seri üretimine başladı.
7.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir açıkladı: Seri üretime geçiyor
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir açıkladı: Seri üretime geçiyor Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir: "SİHA’larımıza takılıp kullanıma alınacak CATS kameralarımız seri üretime geçiyor, emeği geçenlere teşekkürler. Savunma Sanayiimiz engelleme ve ambargo kararlarına aldırmadan yoluna devam ediyor." açıklamasında bulundu.
6.10.2020 Bilim ve Teknoloji
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Akıncı İHA’ya ASELSAN’dan özel radar
Akıncı İHA’ya ASELSAN’dan özel radar Aselsan, tasarım ve üretim çalışmaları Baykar Makina tarafından gerçekleştirilen çift motorlu Akıncı İnsansız Hava Aracı için, özel bir radar geliştiriyor. Hem hava-hava hem de hava-yer modlarında kullanılacak radarla ilgili olarak ilk bilgiler Ankara’da düzenlenen Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Sempozyumunda verildi.
3.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Anka 'milli gözle' görecek
Anka 'milli gözle' görecek Anka-S Projesi kapsamında ASELSAN tarafından geliştirilen Cats HD gece/gündüz kamerası envantere girdi. Geliştirme çalışmaları kapsamında 500 saat uçuş testi yapılan ve zorlu çevre şartlarına uygun kalifikasyon testleri başarıyla tamamlanan Cats, operasyon sahasında kullanılmaya başlandı.
26.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Ankara’dan uçacak Kandil’i vuracak!
Ankara’dan uçacak Kandil’i vuracak! TUSAŞ tarafından üretilen ve uydudan yönetilen ANKA-S silahlandırıldı. Atış testini başarıyla tamamlayan ANKA-S SİHA, Ankara’dan uydu ile uçurularak yaklaşık 1000 km. uzaklıktaki Kandil’i rahatlıkla vurabilecek
17.08.2018 Gündem
Pembe Taylor
Pembe Taylor Cats müzikalinin film uyarlamasında rol alacak olan Taylor Swift, önceki gün New York’taki dairesinden çıkarken görüntülendi.
22.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cats ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cats haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.