Çarşı Grubu

Çarşı Grubu

Son dakika Çarşı grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çarşı grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çarşı grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çarşı Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çarşı grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 çarşı grubu haberi bulunmuştur. Tüm çarşı grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çarşı davası yeniden başladı
Çarşı davası yeniden başladı Yargıtay'ın beraat kararlarını bozmasının ardından Gezi Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı üyelerinin de aralarında bulunduğu 35 sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmaya katılan sanıklar ve avukatları, mahkemenin eski kararında direnmesini ve bozma kararına uymamasını talep etti.
12.07.2021 Gündem
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu!
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu! Beşiktaş'ın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yayınlandı. Dört saat süren yayında 156 bin adet SMS ve 80 Milyon TL değerinde 385 bin adet Hatıra Tişört bağışı yapıldı.
10.08.2020 Futbol
Taraftar ne yapacak? Burak Yılmaz 12 yıl sonra...
Taraftar ne yapacak? Burak Yılmaz 12 yıl sonra... Beşiktaş'a dönüşü taraftarlar arasında sert tartışmalara ve bölünmelere yol açan Burak Yılmaz, B.B. Erzurumspor maçıyla 12 yıl aradan sonra siyah-beyazlı forma ile taraftarın önüne çıkacak.
23.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş tribünlerini şoke eden ölüm!
Beşiktaş tribünlerini şoke eden ölüm! Beşiktaş tribünlerinin acı kaybı... Beşiktaş tribünlerinde "Serdar" olarak bilinen amigo Temel Keleş, Avcılar'daki evinde kendini silahla başından vurdu.
22.05.2018 Beşiktaş
Kocaman'dan çok sert sözler!
Kocaman'dan çok sert sözler! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçının ardından çok sert açıklamalarda bulundu. Hakem kararlarını ve Vodafone Park'ta yaşananlara tepki gösteren Kocaman, "Burada konuşacak bir şey yok, eze eze yendik diyorlar. Eze eze mi, ezdirile ezdirile mi?" diyerek sözlerini noktaladı.
1.03.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Çarşı için suç duyurusu
Fenerbahçe'den Çarşı için suç duyurusu Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın teknik direktör Aykut Kocaman'a hakaret içeren paylaşımından sonra harekete geçti.
26.02.2018 Fenerbahçe
Çarşı'dan olay paylaşım! Kocaman...
Çarşı'dan olay paylaşım! Kocaman... Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Fenerbahçe derbisi sonrasında olay yaratacak bir paylaşımda bulundu.
26.02.2018 Beşiktaş
Emrah Serbes olayı ile ilgili flaş gelişme! 'Açıklayamadığımız şeyler var'
Emrah Serbes olayı ile ilgili flaş gelişme! 'Açıklayamadığımız şeyler var' İki kişinin hayatını kaybettiği ve sorumlu olarak yazar Emrah Serbes’in tutuklandığı kazayla ilgili olarak kazada hayatını kaybeden Ayhan ve Zeynep Özçelik’in ailesinin avukatı Burcu Ece Güler bir açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Beşiktaş'ın şampiyonluk kupası Ankara'da
Beşiktaş'ın şampiyonluk kupası Ankara'da Ankara'daki şampiyonluk kutlamalarına siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Deniz Atalay da katıldı
17.07.2017 Beşiktaş
Rüstü Reçber yıllar sonra açıkladı! Galatasaray...
Rüstü Reçber yıllar sonra açıkladı! Galatasaray... Fenerbahçe tarihinin en önemli isimlerinden biriydi. La Liga´nın en büyük takımlarından Barcelona´da forma giyip ülkemizi temsil etti. Barcelona’ya imza attığında Türkiye´de yetişen bir Türk futbolcusunun da bu seviyelere çıkabileceğinin en büyük kanıtı oldu. Ülkemizin yetiştirdiği belki de bir numaralı kaleci olan Rüştü Reçber, merak edilenleri anlattı.
31.03.2017 Fenerbahçe
Hain saldırı sonrası Çarşı'dan flaş karar!
Hain saldırı sonrası Çarşı'dan flaş karar! Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısına tepki göstermek için flaş bir karara imza attı.
24.09.2021 Beşiktaş
Devlet Bahçeli : Çarşı haksızlığa gelmez, yalana boyun eğmez
Devlet Bahçeli : Çarşı haksızlığa gelmez, yalana boyun eğmez MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Çarşı kararı: Hiyerarşi değil arkadaşlık var!
Çarşı kararı: Hiyerarşi değil arkadaşlık var! Gezi eylemlerine katıldıkları gerekçesiyle yargılanan Çarşı grubu üyesi 35 kişinin beraati ile ilgili kararın gerekçesinde, grup üyeleri arasında hiyerarşik bir ilişki olmadığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
‘Çarşı’ya beraat temyize gitti
‘Çarşı’ya beraat temyize gitti Gezi Parkı protestolarının ardından “hükümeti devirmek” iddiasıyla yargılanan Çarşı Grubu’na ilişkin beraat kararına, sıradışı bir uygulama ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği itiraz etti...
29.09.2021 Gündem
Çarşı beraat etti
Çarşı beraat etti Gezi Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş taraftar grubu Çarşı üyelerinin aralarında bulunduğu 35 sanığın yargılandığı davada tüm sanıklar ‘darbeye teşebbüs’, ‘Örgüt kurma ve yönetme’ ile ‘Örgüte üye olmak’ suçlarından beraat etti.
29.09.2021 Gündem
Çarşı davasında karar çıktı
Çarşı davasında karar çıktı GEZİ Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı üyelerinin de aralarında bulunduğu 35 tutuksuz sanığın yargılandığı dava karara bağlandı...
29.09.2021 Gündem
Bu sefer taraftar transfer oldu
Bu sefer taraftar transfer oldu Beşiktaş’ın dünyaca ünlü taraftarlarından 15’i Azerbaycan’ın Qabala kulübünün seyircilerine tezahürat dersi veriyor.
20.11.2015 Beşiktaş
İş adamını vuran bakın kim çıktı
İş adamını vuran bakın kim çıktı Ayrıldığı eşinin bir balık restoranında çalışmasına kızan Erdem Fora, önce mekân sahibi Suat Yılmaz'a sonra da eşine kurşun yağdırdı...
11.11.2015 Yaşam
Çarşı’ya ‘darbe’ değil ‘Gezi’ cezası istendi
Çarşı’ya ‘darbe’ değil ‘Gezi’ cezası istendi Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı üyesi 35 kişinin yargılandığı davada savcı, ‘darbeye teşebbüs, terör örgütü ve çete’ suçlarından beraat istedi. Savcı 10 sanığa ise ‘izinsiz gösteri’den 3 yıl hapis talep etti
29.09.2021 Gündem
O proje hayata geçti!
O proje hayata geçti! Geçtiğimiz hafta sonu büyük bir açılış ile hayata geçen, Hayko Cepkin’in kurucusu olduğu ‘Varil/Barrel Camping’ misafirlerini ağırlamaya başladı…
2.09.2015 Kültür Sanat
‘Gidilecek çok deplasman var’
‘Gidilecek çok deplasman var’ Çarşı, adliyeyi marşlarla inletti:
29.09.2021 Gündem
Yarsuvat açıkladı! G.Saray Avrupa'ya gidebilecek mi?
Yarsuvat açıkladı! G.Saray Avrupa'ya gidebilecek mi? Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında açıklamalarda bulundu.
12.04.2015 Galatasaray
Polisler: Çarşı’dan şikayetçi değiliz
Polisler: Çarşı’dan şikayetçi değiliz Çarşı davasında ‘müşteki’ 4 polis şikayetçi olmadı. Bir sanık, “Başbakanlık bürosunu bastılar iddiası yalan. O taraftakileri Beşiktaş’a yönlendirdik. Polis teşekkür etti, çay ikram etti...” dedi
29.09.2021 Gündem
'Çarşı' davasında flaş gelişme!
'Çarşı' davasında flaş gelişme! ‘Çarşı davası’ olarak bilinen, Gezi olaylarında ‘hükümeti devirmeye teşebbüs’ ettikleri iddiasıyla suçlanan 35 sanığın yargılanmasına İstanbul 13...
29.09.2021 Gündem
Çarşı'dan Liverpool'a dev hazırlık!
Çarşı'dan Liverpool'a dev hazırlık! Beşiktaşlı Çarşı grubu, Liverpool ile yarın akşam oynanacak karşılaşmada uzun süre konuşulacak cinsten bir görsel şova imza atacak.
25.02.2015 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Çarşı Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çarşı grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.