Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Çarşı'dan Liverpool'a dev hazırlık!

Çarşı'dan Liverpool'a dev hazırlık!

Beşiktaşlı Çarşı grubu, Liverpool ile yarın akşam oynanacak karşılaşmada uzun süre konuşulacak cinsten bir görsel şova imza atacak.

Çarşı'dan Liverpool'a dev hazırlık!

Beşiktaş’ın ünlü taraftar grubu Çarşı, Liverpool’la yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı için sıra dışı bir görsel şov hazırlıyor. Atatürk Olimpiyat Stadı Doğu Tribünü’nde dağıtılacak 5 bin bayrağı birçok takımdan üniversiteli gençler hazırlıyor.

Beşiktaş’ın, Liverpool ile geçen hafta oynadığı maç için Anfield Road Stadı’na giden siyah-beyazlı taraftarlar, rövanş için görülmemiş bir şov hazırlığında. Takımlarına destek olmak için bayrak şov hazırlayan Çarşı grubu, 5 bin bayrakla Olimpiyat Stadı’nda boy gösterecek.

1,5 metrelik beyaz bayraklara Çarşı’nın kurucusu merhum Mehmet Işıklar’ın (Optik) fotoğrafını ve taraftarları simgeleyen sembolleri basan Çarşı, koreografi için de 10 bin beyaz bere dağıtacak. Doğu Tribünü’nde Çarşı’nın yöneteceği tezahüratlarla takımlarına destek verecek Beşiktaş taraftarları, dünyada benzeri görülmemiş bir bayrak şov yapacak.

GÖNÜLLÜLER ÇALIŞIYOR

Zorlu maç sırasında Doğu Tribünü’nde olması planlanan bayrakları gönüllüler hazırlıyor. İstanbul ve çevresindeki pek çok üniversiteden gelen gençler sırayla bayrakların baskısını yapıyor. Aralarında Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonsporlu taraftarların da olduğu gönüllüler, dev karşılaşma öncesinde bayrakların dağıtımını da üstlenecek. Bayrakların maliyeti yapılan bağışlarla karşılanıyor.

Haberin Devamı

(Skorer)