Çatalca’da gümrükten 'rüşvet' şebekesi çıktı: İddianame tamamlandı, ifadeler dikkat çekti
Çatalca’da gümrükten 'rüşvet' şebekesi çıktı: İddianame tamamlandı, ifadeler dikkat çekti Çatalca’daki Muratbey Gümrük Müdürlüğü’ne yönelik rüşvet operasyonunda 48 kişi gözaltına alınmıştı. O soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, görevden alınan gümrük müdürü, örgütün lideri olarak yer aldı. Dosyadaki itirafçı, "Gümrüğün tescil kısmındaki paraları bir süre ben topladım. Ardından müdürün aracına konulur ya da evinde teslim edilir" ifadelerini dedi.
28.11.2023 Gündem
Ekonominin çarkları dönüyor! TÜİK kritik veriyi açıkladı
Ekonominin çarkları dönüyor! TÜİK kritik veriyi açıkladı Ekonominin büyümenin öncü göstergesi olan sanayi üretim verisini Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) açıkladı. Buna göre sanayi üretimi beklentilerin üzerinde aylık %3,3, yıllık bazda ise %11,4 artış kaydetti. Beklenti yüzde 8 düzeyinde artış olacağı yönündeydi.
13.01.2022 Ekonomi
Sapanca'dan 4 yıl sonra müjdeli haber
Sapanca'dan 4 yıl sonra müjdeli haber Sapanca Gölü 32 metre seviyesine geldi ve yaklaşık 4 yıl sonra Çark Deresi’nin kapakları açıldı. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Gölümüz 32 metre seviyesi ulaştı. Gölün su kalitesinin yenilenmesi ve su yükseklik hızının kontrol altında tutulması için Çark Deresi’nin kapaklarını açtık” dedi.
29.09.2021 Gündem
Arınç yine çark etti!
Arınç yine çark etti! "Türkiye'nin ağlayan Genelkurmay Başkanlarına, ağlayan Başbakanlara, ağlayan bakanlara ihtiyacı var"
15.10.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri