Cariye

Cariye

Son dakika cariye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cariye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cariye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cariye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cariye gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 cariye haberi bulunmuştur. Tüm cariye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümit Özdağ: Suriyelileri ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım
Ümit Özdağ: Suriyelileri ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Gençlik Kolları üyelerinin duvarlara 'Suriyeliler gidecek' yazdığı anlara ilişkin videoyu Twitter'dan paylaşarak, "Söz, ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" dedi.
24.05.2023 Gündem
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Biran Damla Yılmaz Amerikan dizisi Dr. Death’ten teklif mi aldı, boyu ve kilosu kaç?
Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Biran Damla Yılmaz Amerikan dizisi Dr. Death’ten teklif mi aldı, boyu ve kilosu kaç? Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, dünyaca ünlü “Dr. Death” dizisinin ikinci sezonu için teklif aldı. Söz konusu olayın ardından Biran Damla Deniz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı, boyu ve kilosu kaç?
30.09.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 81 ilde tüm hızıyla sürüyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 81 ilde tüm hızıyla sürüyor! Şişecam Polatlı Fabrikası Yeni Üretim Hattı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TEKNOFEST 21-26 Eylül'de Atatürk Havalimanı'nda başlıyor. 81 ilde 100 dene-yap atölyesi kurulmasına yönelik başlattığımız seferberlik tüm hızıyla sürüyor. Bu atölyelerin sayısı 57 ilde 66'ya ulaştı. Önümüzdeki dönemde bunları tüm illere yaygınlaştıracağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobil ile ilgili tarih vererek, "Elektrikli aracımızı da 2022 sonunda banttan indirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, "TEKNOFEST 21-26 Eylül'de Atatürk Havalimanı'ndan başlıyor." dedi.
13.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Topyekün bir eğitim öğretim reformunu gerektiriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Topyekün bir eğitim öğretim reformunu gerektiriyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı konuşmada "Samimi bir muhasebeyle geçtiğimiz 18 yılda her alanda, tarihi eserlere ve hizmetlere imza attığımızı ama eğitim ve öğretimde, kültürde arzu ettiğimiz ilerlemeyi sağlayamadığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki dönemi aileden başlayarak evlatlarımızı hakkıyla yetiştirmek adına değiştirmek şarttır. Bu değişim topyekün bir eğitim öğretim reformunu gerektiriyor." dedi.
19.10.2020 Siyaset
Din görevlileri kan bağışında bulundu
Din görevlileri kan bağışında bulundu Nazilli İlçe Müftülüğü çalışanları ve din görevlileri, Müftü Selami Bayrakçı öncülüğünde Kızılay'a kan bağışında bulundu. 55 ünite bağışın Kızılay’ın azalan kan stoklarına destek olacağını ve kanlarının hayat kurtaracağını ifade eden Müftü Bayrakçı, “Ramazan etkinlikleri kapsamında sadaka-i cariye bağlamında yapmış olduğumuz bağışımızın kabul görmesini diliyoruz” dedi.
23.05.2020 Sağlık
Tayland Kralı 20 cariyesini ordu mensubu yaptı!
Tayland Kralı 20 cariyesini ordu mensubu yaptı! Dünyanın tartışmalı lideri Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn'un (Rama X) olarak adlandırılan 20 cariyesini ordu mensubu yaptığı ileri sürüldü.
5.05.2020 Dünya
Hacı Arif Bey dizisi kaç yılında çekildi? Hacı Arif Bey dizisi oyuncuları kimdir?
Hacı Arif Bey dizisi kaç yılında çekildi? Hacı Arif Bey dizisi oyuncuları kimdir? TRT'de ekranlara gelen nostalji kuşağı dizileri büyük ilgi görüyor. Bunlardan biri de Ahmet Özhan'ın oynadığı Hacı Arif Bey dizisi. Peki, Hacı Arif Bey dizisi kaç yılında çekildi? Hacı Arif Bey dizisi oyuncuları...
17.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi sıkıntı yaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi sıkıntı yaşıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm için kapısını çaldığımız vatandaşlarımız bize aynı şekilde cevap vermiyor. Ciddi sıkıntı yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.
24.02.2020 Siyaset
Emekli general böyle anlattı: Kızımız elimizden kayıp gidiyordu, ama...
Emekli general böyle anlattı: Kızımız elimizden kayıp gidiyordu, ama... Kızı Server Görkem Erdoğan, Adnan Oktar Suç Örgütü operasyonunda tutuklanan emekli General Mehmet Yılmaz Erdoğan, "Kızımız elimizden kayıp gidiyordu, ama bir şey yapamıyorduk" dedi.
14.08.2019 Yaşam
İğrenç olay! 'Bana gelecek kızlar iç çamaşırı giymesin...'
İğrenç olay! 'Bana gelecek kızlar iç çamaşırı giymesin...' Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü içerisinde yer alan mağdurlar Oktar’ın sapıklığının hangi boyutlara ulaştığını anlattı.Korkunç itiraflarla dolu ifadelere göre pedofili eğilimleri olan Oktar, yaş ve cinsiyet farketmeksizin örgüte üye kazandırılması talimatını verdi. Örgüt üyesi kızları tehdit edip zorla cinsel ilişkiye giren Oktar "Bana gelecek kızlar iç çamaşırsız ve dekolteli olsun' dediği ortaya çıktı.
15.07.2019 Gündem
10 milyon liralık ihanet! 'Haremdeki cariye gibiyim'
10 milyon liralık ihanet! 'Haremdeki cariye gibiyim' Uluslararası bir şirketin Türkiye enerji direktörü olan O.T.’nin, 31 yıllık eşi Ş.T. boşanma davası açtı. Ş.T. davanın nedenini şöyle açıkladı: Şirkette birçok kadınla ilişkisi vardı. Haremindeki cariye gibiydim.
25.02.2019 Gündem
Topkapı Sarayı'ndaki çalışmalar görüntülendi
Topkapı Sarayı'ndaki çalışmalar görüntülendi Topkapı Sarayı'nda restorasyonu devam eden Cariye Taşlığı ile restorasyonu tamamlanan Hünkar ve Valide Sultan Hamamları görüntülendi.
27.09.2018 Gündem
Ayça Pars, Oktar grubunun bilinmeyenlerini anlattı
Ayça Pars, Oktar grubunun bilinmeyenlerini anlattı Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra tahliye edilen ve örgüt içinde 30 yıl kalan Ayça Pars, "Cezaevine girdikten sonra özgür oldum diyebilirim. 30 yıl sonra gelen bir özgürlük. Fiziksel olarak da kafa olarak da vicdanen de özgür oldum, çünkü vicdanımız baskı altındaydı. Söylenen şekilde düşünme, Kur'an-ı Kerim'i söylenen şekilde yorumlamak zorundaydık." dedi. Oktar'ın talimatlarının cezaevine de geldiğini vurgulayan Pars, "Şimdi de 'Çok yakında hepimiz çıkacağız, Adnan Oktar da başa gelecek, hepimiz bir ülkenin yönetimine getirileceğiz' diyerek hayali bir dünya içinde yaşıyorlar. Zannediyorlar ki Adnan Oktar'ı içeriden çıkartıp mehdi olarak başa getirecekler." dedi.
21.09.2018 Gündem
Adnan Oktar'ın sırrını açıkladı: Gizli kumandası vardı
Adnan Oktar'ın sırrını açıkladı: Gizli kumandası vardı Adnan Oktar örgütündeyken itirafçı olan Ayşe Pars genç kadınların gizli kamera görüntüleri ile örgüte bağlı tutulduğunu ve Adnan Oktar'ın televizyon yayını için özel yaptırdığı gizli kumandasının olduğunu söyledi. Pars, bu kumanda ile tüm yayına müdahale ettiğini belirtti.
19.09.2018 Gündem
30 yıllık kedicik itirafçı oldu
30 yıllık kedicik itirafçı oldu Adnan Oktar örgütündeki "bacılar" grubunun en kıdemlisi Ayça Pars, örgüte ait tüm bilinmeyenleri anlattı, şok itiraflarda bulundu.
17.09.2018 Gündem
Son dakika: Adnan Oktar ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı!
Son dakika: Adnan Oktar ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı! Adnan Oktar grubundan şikayetçi olan H.Ü. inanılmaz iddialarda bulundu. İddiaya göre "Adnan Oktar iki kız kardeşle aynı anda evli. Annelerine 'sevgilim' diyor. Adnan Oktar'ın çarpıttığı Kuran hükümleri; Namazın iki vakit olduğunu söyler ve cemaatte bu şekilde uygulanır. Namazda Kuran ayetlerinden okunmaz, sadece tesbih yapılır. Abdestte ayak yıkanmaz, kuru şekilde mesh edilir, baş da kuru şekilde mesh edilir. Başörtüsünün Kuran'da olmadığını, bikininin tesettür için yeterli olduğunu söyler" dedi.
7.08.2018 Gündem
Son dakika... Andan Oktar ve grubunun iğrenç sistemi!
Son dakika... Andan Oktar ve grubunun iğrenç sistemi! Adnan Oktar grubuna 17 yaşında giren ve 16 yıl kaldıktan sonra kaçan 34 yaşındaki G.S. adlı müştekinin emniyetteki ifadelerinde şok iddialar yer aldı. G.S., Oktar'ın yüzlerce kızı "Seni aldım, kabul ettin mi?" ve yanındaki 2 kişiye de "Şahit oldunuz mu?" diyerek, sözde imam nikahı kıydığını ve cariye olarak aldığını söyledi. Oktar'ın cinsel ilişki yaşamadığını ama kızları elle taciz ettiğini belirten G.S., lezbiyenliği de helal saydığını, bikininin tesettür için yeterli olduğunu söylediğini anlattı.
20.07.2018 Gündem
Son dakika: Adnan Oktar raporundan dehşet detaylar!
Son dakika: Adnan Oktar raporundan dehşet detaylar! Adnan Oktar yapılanmasına yönelik son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Oktar hakkında daha önceki soruşturmaya dair hazırlanan polis raporunda örgüte dair önemli tespit ve değerlendirmeler var.
16.07.2018 Gündem
Villaya girildi! Polis her yerde onu arıyor...
Villaya girildi! Polis her yerde onu arıyor... Gözaltındaki Adnan Oktar’ın Çengelköy’deki villasında dün kepçe ile kazı yapıldı. Polis, şantaj ve tehditle ayda 10 milyon dolara yakın para toplayan örgütün kayıp 200 milyon TL’sini arıyor. Soruşturma kapsamında Oktar'ın ilk ifadesi de ortaya çıktı. Oktar'ın "Deli değilim. 60'a yakın 'Akıl sağlığı yerindedir' raporum var" dediği öğrenildi.
14.07.2018 Gündem
Eski 'kedicik'ten bomba itiraf! Cinsel ilişkiye giremiyordu...
Eski 'kedicik'ten bomba itiraf! Cinsel ilişkiye giremiyordu... Adnan Oktar grubundan 2017’de ayrılan ve ‘eski kedicik’ olarak tabir edilen Ceylan Özgül,örgüt içinde geçmişte yaşadığı ve şahit olduğu olayları anlattı. Özgül, Adnan Oktar'ın hastalığından dolayı kadınlarla cinsel ilişkiye giremediğini de söyledi.
12.07.2018 Gündem
Anne babalarının cezasını onlar çekiyor!
Anne babalarının cezasını onlar çekiyor! DEAŞ’a katılan eşlerinin peşinden Irak’a giden 328 kadın Türkiye’de yargılanmak istiyor. Kadınların yanında yaşları 1 ile 12 arasında değişen çoğu yetim 458 Türk çocuk, zor şartlar altında cezaevinde yaşam savaşı veriyor
16.06.2018 Gündem
Ünlü tarihçi Halil İnalcık kabri başında anıldı
Ünlü tarihçi Halil İnalcık kabri başında anıldı Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Fatih Camisi haziresinde İnalcık'ın ilmine, kişiliğine, mirasına yakışır bir yerde defnetme imkanı olduğunu belirterek, "İnşallah burada Osmanlı tarihinin çok kıymetli şahsiyetleri ile beraber, Halil İnalcık hocamız ebediyete kadar istirahat edecek." dedi.
29.09.2021 Gündem
Kaçan PKK'lılar itiraf etti
Kaçan PKK'lılar itiraf etti Kuzey Irak’taki bölücü terör örgütünden kaçan iki terörist kaçarak Hakkari Çukurca Üzümlü Bayrak tepe bölgesindeki birliklere teslim oldu. Teröristlerin itirafları örgütün içinde bulunduğu çöküşü ortaya koydu.
29.09.2021 Gündem
130 bin dolara satılan cariye dehşet günlerini anlattı!
130 bin dolara satılan cariye dehşet günlerini anlattı! DEAŞ'ın 'cariye' olarak adlandırdığı ve sonrasında serbest bıraktığı Ezidi esirlerden Zeynep, teröristlerin elinde seks kölesi olarak yaşadıklarını anlattı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cariye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cariye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.