Cansu Taşkın Aşk

Cansu Taşkın Aşk

Son dakika Cansu Taşkın aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cansu Taşkın aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cansu Taşkın aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansu Taşkın Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansu taşkın aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 cansu taşkın aşk haberi bulunmuştur. Tüm cansu taşkın aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansu Taşkın da açıkladı: Yılmaz Vural...
Cansu Taşkın da açıkladı: Yılmaz Vural... Yılmaz Vural'in elini nereye koyacağını bilemediği fotoğraf sonrası ilk kez konuşan Cansu Taşkın, "Yılmaz Vural benim babam gibidir." diyerek suskunluğunu bozdu.
14.12.2017 Magazin
Cansu Taşkın: Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım
Cansu Taşkın: Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın'dan yine bomba bir paylaşım geldi. 'Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım' diyen güzel modele Avşar ne cevap verecek? İşte Cansu Taşkın'ın olay yaratan paylaşımı...
3.04.2017 Magazin
Cansu Taşkın’dan, Otilia’ya ağır cevap
Cansu Taşkın’dan, Otilia’ya ağır cevap Şarkıcı Sinan Akçıl'ın sevgilisi Otilia Bruma’nın Cansu Taşkın için 'basit' söylemine ünlü model ateş püskürdü.
20.11.2017 Magazin
Aşk da yok arkadaşlık da!
Aşk da yok arkadaşlık da! Adı Sinan Akçıl ile aşk dedikodularına karışan Cansu Taşkın isyan etti: “Çıkan aşk haberlerinden sonra Sinan’la arkadaşlığımı da sonlandırıyorum”
10.08.2017 Magazin
"Hande Ataizi'yi yine tokatlarım!"
"Hande Ataizi'yi yine tokatlarım!" 90’ların popüler isimlerinden olan eski manken, şarkıcı ve sunucu Sevda Demirel, 15 yıl önce bir TV programından tokat attığı Hande Ataizi için, "Ondan daha güzelim, ona bin basarım’ dedi ve ekledi: Bugün olsa yine o tokadı atarım.
29.07.2017 Magazin
Cansu Taşkın için bakın neden yalvarıyorlar?
Cansu Taşkın için bakın neden yalvarıyorlar? Sosyal medyada paylaştığı video ve fotoğraflarıyla dikkat çeken model Cansu Taşkın'ın 358 bin takipçisi var. Bu sayı her geçen gün hızla artıyor.
6.12.2017 Magazin
Özge Ulusoy'dan ayrıldı Cansu Taşkın'a koştu!
Özge Ulusoy'dan ayrıldı Cansu Taşkın'a koştu! Hacı Sabancı, Özge Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Cansu Taşkın'ı sosyal medya hesabından takip etmeye başladı.
29.05.2017 Magazin
'Ne büyük adammışım be!'
'Ne büyük adammışım be!' Barcelona forması giyen Arda Turan, önceki akşam Galatasaray’dan takım arkadaşı Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’la felekten bir gece çaldı.
29.12.2016 Magazin
Cansu Taşkın'dan Hilmi Cem açıklaması
Cansu Taşkın'dan Hilmi Cem açıklaması Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ile ününe ün katan Cansu Taşkın, oyuncu Hilmi Cem İntepe ile aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi.
28.11.2016 Magazin
Diziler kapışıyor
Diziler kapışıyor Eski dizilerle 18 yeni proje karşı karşıya
20.08.2012 Magazin
Dereceye girince...
Dereceye girince... Best Model Of yarışmasında dereceye giremediği için gözyaşlarına boğulmuştu...
16.01.2012 Magazin
Resimlerini Facebook'a ekledi
Resimlerini Facebook'a ekledi Önce 'aşk yok' diyen Cansu Taşkın, Facebook hesabına Engin Akyürek ile olan fotoğraflarını ekledi
4.01.2012 Magazin
Hayranları bu aşka inanamadı!
Hayranları bu aşka inanamadı! Engin Akyürek sevgilisiyle Şişli’de bir pizzacı çıkışında görüntülendi
26.12.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cansu Taşkın Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansu taşkın aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.