Cansu Taşkın Sevgili

Cansu Taşkın Sevgili

Son dakika Cansu Taşkın sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cansu Taşkın sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cansu Taşkın sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansu Taşkın Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansu taşkın sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 cansu taşkın sevgili haberi bulunmuştur. Tüm cansu taşkın sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansu Taşkın da açıkladı: Yılmaz Vural...
Cansu Taşkın da açıkladı: Yılmaz Vural... Yılmaz Vural'in elini nereye koyacağını bilemediği fotoğraf sonrası ilk kez konuşan Cansu Taşkın, "Yılmaz Vural benim babam gibidir." diyerek suskunluğunu bozdu.
14.12.2017 Magazin
Cansu Taşkın krize neden oldu! İşte o şok sözler...
Cansu Taşkın krize neden oldu! İşte o şok sözler... Sinan Akçıl’ın şarkıcı sevgilisi Otilia, konser için gittiği Bodrum’da yaptığı açıklamalarla akılları karıştırdı.
9.08.2017 Magazin
Cansu Taşkın'dan iddialara yanıt!
Cansu Taşkın'dan iddialara yanıt! Sosyal medyada paylaştığı video ve fotoğraflarla dikkat çeken model Cansu Taşkın, hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü.
3.07.2017 Magazin
Cansu Taşkın için bakın neden yalvarıyorlar?
Cansu Taşkın için bakın neden yalvarıyorlar? Sosyal medyada paylaştığı video ve fotoğraflarıyla dikkat çeken model Cansu Taşkın'ın 358 bin takipçisi var. Bu sayı her geçen gün hızla artıyor.
6.12.2017 Magazin
Özge Ulusoy'dan ayrıldı Cansu Taşkın'a koştu!
Özge Ulusoy'dan ayrıldı Cansu Taşkın'a koştu! Hacı Sabancı, Özge Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Cansu Taşkın'ı sosyal medya hesabından takip etmeye başladı.
29.05.2017 Magazin
Cansu Taşkın: Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım
Cansu Taşkın: Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın'dan yine bomba bir paylaşım geldi. 'Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım' diyen güzel modele Avşar ne cevap verecek? İşte Cansu Taşkın'ın olay yaratan paylaşımı...
3.04.2017 Magazin
Cansu Taşkın'ın paylaşımları yürek hoplattı!
Cansu Taşkın'ın paylaşımları yürek hoplattı! Güzeli model Cansu Taşkın, Instagram'da yine yürek hoplatan paylaşımlar yaptı.
29.03.2017 Magazin
Cansu Taşkın’dan, Otilia’ya ağır cevap
Cansu Taşkın’dan, Otilia’ya ağır cevap Şarkıcı Sinan Akçıl'ın sevgilisi Otilia Bruma’nın Cansu Taşkın için 'basit' söylemine ünlü model ateş püskürdü.
20.11.2017 Magazin
Aşk da yok arkadaşlık da!
Aşk da yok arkadaşlık da! Adı Sinan Akçıl ile aşk dedikodularına karışan Cansu Taşkın isyan etti: “Çıkan aşk haberlerinden sonra Sinan’la arkadaşlığımı da sonlandırıyorum”
10.08.2017 Magazin
Resimlerini Facebook'a ekledi
Resimlerini Facebook'a ekledi Önce 'aşk yok' diyen Cansu Taşkın, Facebook hesabına Engin Akyürek ile olan fotoğraflarını ekledi
4.01.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cansu Taşkın Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansu taşkın sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.