Cansu Taşkın

Cansu Taşkın

Son dakika Cansu Taşkın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cansu Taşkın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cansu Taşkın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansu Taşkın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansu taşkın gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 cansu taşkın haberi bulunmuştur. Tüm cansu taşkın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansu Taşkın'dan korkutan açıklama: Ölümden döndüm!
Cansu Taşkın'dan korkutan açıklama: Ölümden döndüm! Manken Cansu Taşkın, önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Annesiyle birlikte dünyaca ünlü mağazalardan alışveriş yapan Taşkın, karşılaştığı muhabirlere poz verip, ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.
23.08.2022 Magazin
Cansu Taşkın'dan bikinili paylaşım!  "Kışın yaz sezonunu açtım"
Cansu Taşkın'dan bikinili paylaşım! "Kışın yaz sezonunu açtım" Manken Cansu Taşkın, Bodrum'a gitti. Şubat ayında bikinisiyle poz veren Taşkın, fotoğrafını "Kışın sezonunda yaz sezonunu açtım" notuyla yayınladı.
10.02.2022 Magazin
Cansu Taşkın'dan evlilik açıklaması
Cansu Taşkın'dan evlilik açıklaması Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Cansu Taşkın, hayranların sorularını yanıtladı.
19.01.2021 Magazin
Klipte romantizm
Klipte romantizm Murat Başaran, sözü Nermin Tahmaz Aşçıoğlu’na ve bestesi kendisine ait olan “Leyla” adlı şarkını kliplendirdi.
16.11.2020 Magazin
Cansu Taşkın: Hem Mustafa hem Sadettin bana yazdı
Cansu Taşkın: Hem Mustafa hem Sadettin bana yazdı Instagram ve icloud hesabı hacklenen Cansu Taşkın'ın Mustafa Sandal'la olan konuşmaları güne damgasını vurdu.
27.12.2018 Magazin
Rıza Esendemir, Cansu Taşkın'ın fotoğrafına yorum yapınca olan oldu
Rıza Esendemir, Cansu Taşkın'ın fotoğrafına yorum yapınca olan oldu Sosyetik güzel Cansu Taşkın, bir dergi için verdiği pozu Instagram hesabında paylaştı. Fotoğrafın altına yorum yapan İrem Derici'nin eski eşi Rıza Esendemir, sosyal medyada çok konuşuldu.
12.12.2018 Magazin
Astroloji dersleri aldım
Astroloji dersleri aldım Astroloji profesörü Dr. Astrolog Şenay Devi, ‘Türk Medeniyetlerinde Astroloji Astronomi ve Müneccimbaşılık’ adlı yeni kitabıyla sevenleriyle buluştu.
19.09.2018 Magazin
Cansu Taşkın kimdir? Cansu Taşkın'dan cesur paylaşım
Cansu Taşkın kimdir? Cansu Taşkın'dan cesur paylaşım Cansu Taşkın sosyal medya üzerinden paylaştığı cesur pozlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi olan Cansu Taşkın bu kez göğüs dekolteli bir paylaşımı takipçileri ile paylaştı. Düzgün fiziği ile dikkatleri üzerinde çeken Cansu Taşkın kimdir?
10.09.2018 Gündem
Cansu Taşkın yaptı yine yapacağını!
Cansu Taşkın yaptı yine yapacağını! Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı cesur fotoğraflarla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Cansu Taşkın, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
9.09.2018 Magazin
Bakışlar Cansu Taşkın'da
Bakışlar Cansu Taşkın'da Sosyal medyada paylaştığı video ve fotoğraflarla dikkat çeken Cansu Taşkın, önceki gün Bodrum Yalıkavak’ta denize girerken görüntülendi.
26.08.2018 Magazin
Cansu Taşkın gazetecileri görünce gerildi
Cansu Taşkın gazetecileri görünce gerildi Model Cansu Taşkın, önceki akşam kız kardeşi ve bir erkek arkadaşıyla Etiler'deydi.
16.06.2018 Magazin
Taşkınlık çıkardı
Taşkınlık çıkardı Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Cansu Taşkın önceki gün kız kardeşi ve erkek arkadaşıyla Etiler’de görüntülendi.
15.06.2018 Magazin
Cansu Taşkın'ın hilesi dikkatli gözlerden kaçmadı
Cansu Taşkın'ın hilesi dikkatli gözlerden kaçmadı Seksi pozlarıyla zaman zaman gündeme gelen Cansu Taşkın, Instagram'da yaptığı fotoğraf hilesiyle olay oldu.
10.05.2018 Magazin
Törene damga vuran dekolte! Elbisenin altı şaşı etti
Törene damga vuran dekolte! Elbisenin altı şaşı etti Ünlü oyuncu Cansu Taşkın, Altın Palmiye Magazin Ödülleri Töreni'nde dekoltesiyle geceye damgasını vurdu.
9.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cansu Taşkın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansu taşkın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.