Gazete Vatan Logo
Magazin Dereceye girince...

Dereceye girince...

Best Model Of yarışmasında dereceye giremediği için gözyaşlarına boğulmuştu...

Dereceye girince...

İlki geçtiğimiz yıl Haziran ayında gerçekleşen İDOL OF MODELS yarışmasının ikincisi Eskişehir'deki Abacı Grup'a ait olan 222 Park'da düzenlendi. En son Best Model of Turkiye yarışmasında elendikten sonra "Bu yarışmada şike var, birinciler günler öncesinden belli olmuş" diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Cansu Taşkın nihayet dereceye girdi. En son oyuncu Engin Akyürek'le adı aşk dedikodusuna karışan Cansu Taşkın, yarışma sonucunda ikinci oldu.

Oldukça mutlu olduğu gözlenen güzel manken, ilk defa dereceye girmenin mutluluğunu arkadaşyarıyla paylaştı.

Bruno Seramik'in ana sponsorluğunda düzenlenen Mıknatıs Prodüksiyon'un düzenlediği İDOL OF MODELS yarışmasına 15 erkek 15 kadın manken katıldı. Türkiye'nin farklı illerinden katılan 30 finalistin yer aldığı yarışmanın jüri üyeliği ise aralarında Efecan Dianzenza, Buket Ünsal ve yakışıklı oyuncu Emre Kızılırmak gibi ünlü isimler tarafından yapıldı. Gecede Kıbrıslı modacı Abdullah Öztoprak'ın tasarımları genç mankenler tarafından sergilenirken, tasarımlar davetlilerin büyük beğenisini kazandı. Sadece diyet ve spor yaparak hazırlanan değil de temel tiyatro ve güzel konuşma dersleri alarak hazirlanilan bir yarışma olan İDOL OF MODELS'da birinciliği Emel Erdemanar ile Batu Kurtar alırken, Cansu Taşkın ile Altuğ Tan ikinci, Cansu Vatansever ile Cenay Türksever ise yarışmada üçüncülükle taçlandırıldı.

En son Best Model of Turkiye yarışmasında elendikten sonra "Bu yarışmada şike var, birinciler günler öncesinden belli olmuş" diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Cansu Taşkın 2. olunca "Şike yoktu. Dereceye girmem şikenin olmadığını gözler önüne serdi" dedi. Güzel mankenler geçtiğimiz yıl İDOL OF MODELS yarışmasının birincisi Efecan Dianzenza’nın şarkıları eşliğinde podyumda yürüdü.Önümüzdeki günlerde Ruj İzi isimli bir single çıkartacak olan Efecan Dianzenza,ilk performansını da yarışmada sergiledi. Victoria's Secret konseptine yakın bir konseptle sahne alan Efecan Dianzenza'nın şarkısı eşliğinde finalist mankenler de hünerlerini podyumda sergiledi.

Haberin Devamı