Cansu Nur Çufalı

Cansu Nur Çufalı

Son dakika Cansu Nur Çufalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cansu Nur Çufalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cansu Nur Çufalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansu Nur Çufalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansu nur çufalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 cansu nur çufalı haberi bulunmuştur. Tüm cansu nur çufalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek Yasmin Erbil, eski manken Cansu Nur Çufalı ile Arto’ya açtığı davayı kazandı.
14.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan paylaştığı iddialı karelerle sık sık adından söz ettiren Erbil, şimdilerde sevgilisiyle tatile çıktı.
20.06.2023 Magazin
Yasmin Erbil önce paylaştı sonra sildi!
Yasmin Erbil önce paylaştı sonra sildi! Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil'in, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başladığı konuşuluyordu. Hakkındaki aşk iddiasına sessiz kalan Erbil, Instagram hesabından Poyraz’ın bir fotoğrafını paylaştı, daha sonra da sildi.
1.11.2022 Magazin
Yasmin Erbil 'yasak aşk' iddialarına sessiz kaldı: 'Sonra konuşalım'
Yasmin Erbil 'yasak aşk' iddialarına sessiz kaldı: 'Sonra konuşalım' Cansu Nur Çufalı taradından Yusuf Yosi Özlevi ile 'yasak aşk' yaşadığı iddia edilen Yasmin Erbil, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Gazeteciler tarafından söz konusu iddialar sorulan Erbil, "Sonra konuşalım" diyerek sessiz kaldı.
12.02.2022 Magazin
Yasmin Erbil’den ‘onur’ davası!
Yasmin Erbil’den ‘onur’ davası! Şovmen Mehmet Ali Erbil’in oyuncu kızı Yasmin Erbil, “Eşim beni üç kadınla aldattı, o kadınlardan biri de Yasmin Erbil” diyen sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı’yı mahkemeye verdi. Yasmin Erbil, onunla birlikte katıldığı programın sunucusu Arto’ya 200 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
9.02.2022 Magazin
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü Aydın’ın Anadolu Hisarı’ndaki Boğaz manzaralı yalısında gerçekleşti.
24.01.2022 Magazin
Yusuf Yosi Özlevi'den eşi Cansu Nur Çufalı'ya 2 milyon liralık boşanma davası
Yusuf Yosi Özlevi'den eşi Cansu Nur Çufalı'ya 2 milyon liralık boşanma davası Tekstilci Yusuf Yosi Özlevi, eski manken ve sosyal medya fenomeni eşi Cansu Nur Çufalı’ya 2 milyon lira tazminat talepli boşanma davası açtı.
24.01.2022 Magazin
Yusuf Yosi Özlevi'den eşi Cansu Nur Çufalı'ya uzaklaştırma!
Yusuf Yosi Özlevi'den eşi Cansu Nur Çufalı'ya uzaklaştırma! Sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı, birkaç gün önce eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini üç farklı kadınla aldattığını açıkladı. Bu iddiaların ardından Özlevi, eşi hakkında bir ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
20.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cansu Nur Çufalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansu nur çufalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.