Gazete Vatan Logo
Magazin Yusuf Yosi Özlevi'den eşi Cansu Nur Çufalı'ya uzaklaştırma!

Yusuf Yosi Özlevi'den eşi Cansu Nur Çufalı'ya uzaklaştırma!

Sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı, birkaç gün önce eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini üç farklı kadınla aldattığını açıkladı. Bu iddiaların ardından Özlevi, eşi hakkında bir ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Yusuf Yosi Özlevi'den eşi Cansu Nur Çufalı'ya uzaklaştırma!

Eski manken Cansu Nur Çufalı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşi Yusuf Yosi Özlevi’nin kendisini üç kadınla aldattığını öne sürmüştü. Çufalı, eşinin kendisini aldattığı kadınlardan birinin de Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil olduğunu iddia etmişti.

Bunun üzerine sessizliğini bozan Yasmin Erbil, "İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin" ifadelerini kullanmıştı.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; bu iddiaların ardından Özlevi, avukatı Salih Karataş aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak eski model hakkında bir ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Özlevi’nin avukatı Salih Karataş, “Yasmin Erbil’i hayatında hiç görmeyen müvekkilim, maalesef eşi tarafından hazırlanan bir senaryo ile itibar suikastına kurban gitmiştir. Müvekkilim, eşini aldatmamıştır. Gerekli yasal yollara başvurup boşanma davası açacağız” dedi.

Haberin Devamı