Çanak Anten

Çanak Anten

Son dakika çanak anten haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çanak anten ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çanak anten haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çanak Anten

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çanak anten gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 çanak anten haberi bulunmuştur. Tüm çanak anten haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prof. Dr. Kozanoğlu: Binaya projesiz olarak eklenen her şey ölüme neden olabilir
Prof. Dr. Kozanoğlu: Binaya projesiz olarak eklenen her şey ölüme neden olabilir İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem, binaların dış yüzeylerine projesiz eklenen klima, uydu gibi malzemeleri gündeme getirdi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celal Kozanoğlu, binalara aşırı yük getiren, bulundukları yerden düşüp ölüm kadar gidebilen kazalara neden olan bu tür eklentilerin öncesinde, projede var olması gerektiğini söyleyerek uyardı.
5.11.2020 Gündem
MSB'den açıklama: Hepsi ele geçirildi
MSB'den açıklama: Hepsi ele geçirildi MSB: "Irak kuzeyi Hakurk’ta icra edilen operasyonda terör örgütüne ait 7 ve 8 odalı mağaralarda; 1 adet 82 mm’lik havan, 4 adet Biksi hafif makineli tüfek, 1 adet Zagros keskin nişancı tüfeği ile çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi."
19.04.2020 Gündem
TIR'a çanak kurdu
TIR'a çanak kurdu Edirne'de, Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Bulgaristan'a çıkış yapmak için bekleyen TIR'lar, 10 kilometre kuyruk oluşturdu. Çekya'ya yük götüren Bulgar sürücü Stafı Todorov, aracına uydu çanağı takıp televizyon izledi.
27.10.2018 Yaşam
Karadeniz planı deşifre oldu! Karot makinesi ile...
Karadeniz planı deşifre oldu! Karot makinesi ile... PKK’nın asfalt yollara bomba döşemek için “karot makinesi” kullandığı ortaya çıktı. Bitlis’te yakalanan PKK’lı Mizgin K. örgütün uyguladığı yöntemi bir bir anlattı: Asfalt kesildikten sonra bomba yerleştiriliyor. Kesilen asfalt parçası bombanın üzerine koyulup ardından da zift eritilerek asfalta yama yapılmış süsü veriliyor.
9.09.2018 Gündem
Bir dönem sona eriyor! Balkonda çanak antene son
Bir dönem sona eriyor! Balkonda çanak antene son BTK’nın yeni şartnamesiyle fiber optik, ethernet, kablo TV daire içine kadar 'kablo bacası'yla gelecek. Çatıdan tüm dairelere uydu yayını için kablo zorunlu olacak. Çanak anten kirliliği ortadan kalkacak.
23.02.2018 Ekonomi
Darbenin başarısız olmasını sağlayan 4 olay
Darbenin başarısız olmasını sağlayan 4 olay Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, darbe soruşturmasında FETÖ’cü TSK mensuplarının organize ettiği girişimin, dört ayrı olayla başarısız hale getirildiğini belirledi.
29.09.2021 Gündem
ABD, Münbiç'e üs kurdu
ABD, Münbiç'e üs kurdu Washington, ‘kara gücü’ PKK/PYD ile işgal ettiği ve Türk askerinin girmemesi için direndiği Münbiç’e askeri üs kurdu.
20.09.2016 Dünya
İran’da çanak anten operasyonu
İran’da çanak anten operasyonu İran Devrim Muhafızları’na bağlı Besiç milislerinin ülke genelinde düzenledikleri operasyonlarda el konulan 100 bini aşkın çanak anten, hafta sonunda başkent Tahran’da törenle imha edildi
25.07.2016 Dünya
554 yıllık vefa borcu
554 yıllık vefa borcu Dünyanın en büyük ve en eski alışveriş merkezi, 554 yıllık Kapalıçarşı’da 10 yıl sürecek restorasyon başladı. İlk aşamada adeta bir klima ve çanak anten tarlası haline gelen çatı yeniden düzenlenecek.
14.07.2016 Yaşam
PKK’nın sığınağında doğum kontrol hapları ele geçirildi
PKK’nın sığınağında doğum kontrol hapları ele geçirildi BİNGÖL’ün Kiğı ile Yayladere ilçelerinde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda, PKK terör örgütüne ait 10 sığınak bulundu. Sığınakların içinde ele geçirilenlerin arasında, parfüm, şampuan ve doğum kontrol haplarının bulunduğu görüldü.
29.09.2021 Gündem
Memur-Sen açlık sınırını açıkladı
Memur-Sen açlık sınırını açıkladı Memur-Sen tarafından her ay düzenli olarak yapılan “açlık-yoksulluk” araştırmasına göre Türkiye’deki 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 1...
6.01.2016 Ekonomi
Televizyonu internetten izleyenlerin sayısı artıyor
Televizyonu internetten izleyenlerin sayısı artıyor Uydu Elektronik İletişim İş İnsanları Derneği (TUYAD) Başkanı Hayrettin Özaydın, Türkiye'de internet üzerinden televizyon izleme oranının giderek arttığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Öz kızına fuhuş yaptırırken yakalandı
Öz kızına fuhuş yaptırırken yakalandı Adana'da öz kızına fuhuş yaptırdığı iddia edilen kadın ile ona yardım eden 2 kişi gözaltına alındı...
21.10.2015 Yaşam
Artık antene ve internete ihtiyacınız kalmayacak!
Artık antene ve internete ihtiyacınız kalmayacak! İznik'te üretilen uydu cihazı, çanak anten, LNB, kablo ve internete gereksinim duyulmadan, tüm televizyonların izlenmesine imkan sağlıyor.
8.07.2015 Bilim ve Teknoloji
Marmaris'i dolu vurdu
Marmaris'i dolu vurdu MARMARİS’te etkili görülen sağanak yağış, doluya dönüştü.
14.03.2015 Yaşam
Çanak antenler tarihe karışıyor
Çanak antenler tarihe karışıyor Evlerde kullanılan ve görüntü kirliliği oluşturan çanak antenlerin boyutu küçültülerek estetik hale getirilecek.
31.12.2014 Arşiv
Çözülemeyen ‘kablo’ bilmecesi
Çözülemeyen ‘kablo’ bilmecesi Uzmanlar Telekom aracılığıyla kurum içindeki kalın kablolardan çıkan uçların nerelere bağlandığını tespit etmeye çalışıyor...
29.09.2021 Gündem
Yine gündemde! Tarihe karışıyor
Yine gündemde! Tarihe karışıyor Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Prof...
27.10.2014 Yaşam
İşte yeni frekanslar
İşte yeni frekanslar Geçen 14 Şubat'ta fırlatılan, 15 Temmuz'da tam hizmete girmesi planlanan ancak son anda ertelenen Türksat 4A uydusu, devreye girdi.
29.09.2021 Gündem
Kapalıçarşı’da alarm zilleri
Kapalıçarşı’da alarm zilleri DÜNYANIN en büyük ve en eski alışveriş merkezi, 553 yıllık Kapalıçarşı alarm veriyor...
24.07.2014 Yaşam
Dinleme çiftliği!
Dinleme çiftliği! Yasadışı dinleme iddialarına ilişkin TİB’de inceleme yapan müfettişler kurumdaki bir görevlinin mahkeme kararı olmaksızın eşini 3 ay boyunca dinlediğini tespit etti...
29.09.2021 Gündem
O soruya yanıt vermedi!
O soruya yanıt vermedi! Gazeteciler ısrar etti ama...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çanak Anten ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çanak anten haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.