Can Yılmaz

Can Yılmaz

Son dakika can yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan can yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını can yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.289 can yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm can yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti İstanbul'un Kağıthane İlçesinde cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi. Olanları güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
9.04.2024 Gündem
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini resmen açıkladı. Almanya'yı seçebileceği konuşulan Uzun, 'Kalbimin sesini dinledim' diyerek Türkiye'yi tercih ettiğini duyurdu.
4.03.2024 Futbol
6 kişinin yaralandığı doğal gaz patlamasında, 14 daire hasar gördü
6 kişinin yaralandığı doğal gaz patlamasında, 14 daire hasar gördü Kars'ta 5 katlı apartmanın 3'üncü katındaki dairede doğal gaz sıkışmasından kaynaklanan patlamada yaralanan 6 kişiden 5'i taburcu edildi. Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 14 dairede hasar oluştuğunu tespit etti.
21.12.2023 Gündem
Kontrolden çıkan otomobil, park halindeki iki otomobile çarptı!
Kontrolden çıkan otomobil, park halindeki iki otomobile çarptı!  Kadıköy’de seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil, park halindeki iki otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.
25.09.2023 Yaşam
bizz@kampüs’te 790 takım yarıştı
bizz@kampüs’te 790 takım yarıştı Üniversitelerin 3., 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinin yarıştığı ‘bizz@kampüs’te, “InnoTeam” takımı “Ülker Dankek” için hazırladığı projeyle birinciliğe layık görüldü. 115 farklı üniversiteden 790 takım ve 1800’den fazla öğrencinin başvurduğu yarışmada, ilk 3’e giren takımlar toplam 127 bin 500 TL ödül ve uzun süreli staj yapma hakkı kazandı.
25.05.2023 Eğitim
6 kez bıçakladı, mahkemede 'Eşimi çok seviyorum' dedi
6 kez bıçakladı, mahkemede 'Eşimi çok seviyorum' dedi Bursa'da, ayrı yaşadığı eşi Yüce Can Yılmaz'ı (39) dövüp, karın ve kalça bölgesinden 6 bıçak darbesiyle yaralayan Kenan Yılmaz'ın (42) yargılandığı davada karar çıktı. Duruşmada eşini kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle bıçakladığını söyleyerek, "Eşimi hala çok seviyorum" diyen Yılmaz, haksız tahrik indirimiyle 'Eşe ve kadına karşı kasten öldürmeye' teşebbüs suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırdı.
18.05.2023 Yaşam
Eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Beni makasla yaraladığında affettim, o da affetsin'
Eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Beni makasla yaraladığında affettim, o da affetsin' Bursa’da, 3 yıllık eşi Yüce Can Yılmaz’ı (39), 6 yerinden bıçaklayan Kenan Yılmaz (42), ‘Tasarlayarak kadına karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davada yazılı savunma sundu. Yılmaz savunmasında, “Eşim bir sefer beni makasla yaraladı, ben onu o zaman affettim, o da beni affetsin. Çok pişmanım” diyerek, tahliyesini ve beraatini talep etti. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteleyerek, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
18.04.2023 Yaşam
100 milyon dolar değerleme ile yatırım
100 milyon dolar değerleme ile yatırım Hopi, Param ile önemli bir ortaklığı hayata geçirdi. Cem Boyner, “ Anlaşmamız kapsamında Param, 100 milyon dolar değerleme üzerinden Hopi’ye yatırım yaptı“ dedi.
7.04.2023 Ekonomi
Saros Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor?
Saros Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor?  Marmara Denizi’nin içerisinden devam edip Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinden geçen ve Saros Körfezi’nin içerisine devam eden fay hattının, Kuzey Anadolu Fay hattının devamı niteliğinde olduğunu vurgulayan jeoloji mühendisi Can Yılmaz, “Bu hattın Edirne genelinde en yakın yeri Saros Körfezi sahil şeridinin 5 kilometre uzağında olduğu görülmektedir. Enez ilçemiz de bu hatta 25-30 kilometre yakınlıkta yer almaktadır” dedi. Peki, Saroz Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor? 
21.02.2023 Gündem
Jeoloji mühendisi, 'Tehlikenin en büyük olduğu yerlerden biri' diyerek uyardı
Jeoloji mühendisi, 'Tehlikenin en büyük olduğu yerlerden biri' diyerek uyardı Edirne’nin Saros Körfezi’nden başlayıp, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki Aras Vadisi’ne kadar uzanan Kuzey Anadolu Fay hattının devamı niteliğindeki hattın Saros Körfezi sahil şeridinin 5 kilometre uzağında olduğunu belirten Jeoloji Mühendisleri Odası Edirne temsilcisi ve jeoloji mühendisi Can Yılmaz, “Bu bölgelerin oluştuğu alanlar alüvyon düzlüklerden dolayı ve depreme yakınlığını dikkate aldığımızda tehlikeli durumunun en büyük olduğu yerlerden bir tanesi” açıklamasında bulundu.
21.02.2023 Gündem
Ayrı yaşadığı eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Çağırdım, geldiğinde vurdum'
Ayrı yaşadığı eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Çağırdım, geldiğinde vurdum' Bursa’da Yüce Can Yılmaz, bir süredir ayrı yaşadığı, 3 yıllık eşi Kenan Yılmaz tarafından 6 yerinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan 1 çocuk annesinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Tutuklanan Yılmaz'ın, ilk ifadesinde, "Telefonla aradığımda, otelde erkek arkadaşıyla olduğunu söyledi. Çok sinirlendim. Eve çağırdım, geldiğinde de vurdum" dediği öğrenildi.
17.01.2023 Yaşam
Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı Ankara'nın Altındağ ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, seyyar el arabasıyla kağıt toplayan yabancı uyruklu bir kişi, iki otomobilin arasında kaldı. Kazada, kağıt toplayıcısı ve otomobillerde bulunan 4 kişi yaralandı.
3.12.2022 Gündem
İsveç, 11 Eylül'de sandık başına gidiyor
İsveç, 11 Eylül'de sandık başına gidiyor Demokrasi, insan hakları ve siyasi özgürlük odağında çalışan sivil toplum kuruluşu Freedom Houseun özgür ve adil seçimlere, güçlü bir çok partili sisteme sahip parlamenter monarşi olarak tanımladığı İsveç, 11 Eylülde sandık başına gidiyor. Sivil toplum kuruluşları ülkedeki göçmen kökenli topluluğunun seçime katılımını teşvik etmek için bir kampanyaya imza atıyor.
6.09.2022 Dünya
Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı
Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı Cem Yılmaz’ın canlandırdığı sevilen karakterlerden Erşan Kuneri dizi olarak izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. GORA ve Arif V 216’nın karakterlerinden olan Erşan Kuneri, erotik film yapımcısı olarak filmlerde yer almış, kısa rolüne rağmen büyük beğeni toplayan karakterlerden olmuştu. Dijital platformda yayınlanancak Erşan Kuneri dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak edilirken, diziden yeni fotoğraflar da paylaşıldı. Peki, Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? Erşan Kuneri kimdir? Erşan Kuneri konusu ne? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı…
4.05.2022 Kültür Sanat
Engelli Edanur'un ormanda cesedi bulunmuştu! Sevgilisi öldürmüş
Engelli Edanur'un ormanda cesedi bulunmuştu! Sevgilisi öldürmüş Mersin'de boşanma aşamasındaki işitme ve konuşma engelli Edanur Esendere'nin (20) ormanda cesedi bulundu. Esendere'nin birlikte yaşadığı kendisi gibi işitme ve konuşma engelli sevgilisi Mehmet Can Yılmaz (22) tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf eden Yılmaz ile kendisini yönlendirdiğini öne sürdüğü Ramazan Acun, tutuklandı.
17.02.2022 Yaşam
Eski istihbaratçı Altaylı'ya 23 yıl 4 ay hapis cezası
Eski istihbaratçı Altaylı'ya 23 yıl 4 ay hapis cezası Eski istihbaratçı Enver Altaylı'nın da yargılandığı FETÖ/PDY davasında karar açıklandı. Altaylı'ya 'siyasi ve askeri casusluk' suçundan 13 yıl 4 ay, 'örgüt üyeliği'nden ise 10 yıl hapis cezası verildi.
8.11.2021 Gündem
Cem Yılmaz 'Üzüldüğüm bir haber' diyerek duyurdu!
Cem Yılmaz 'Üzüldüğüm bir haber' diyerek duyurdu! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 31 Ekim 2021 tarihinde Londra'da gerçekleşmesi planlanan 'CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus' adlı gösterisinin pandemi önlemleri kapsamında iptal edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
29.09.2021 Magazin
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken paylaşım!
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken paylaşım! Ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını dolandırıcılık konusunda uyardı. Cem Yılmaz, kendi adı ve ağabeyi Can Yılmaz adına çeşitli yerlerden para istendiği uyarısında bulunarak "Lütfen böyle telefon, mesaj ve dm vs. itibar etmeyin. Enteresan ama varmış bu" dedi.
18.09.2021 Magazin
Rasim Öztekin hayatını kaybetti!
Rasim Öztekin hayatını kaybetti! Kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin hayatını kaybetti. Öztekin'in vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı. Erdoğan, "Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.
8.03.2021 Gündem
Halka arz edilecek hisseler! Halka arzlar ne zaman? Halka arz tarihleri...
Halka arz edilecek hisseler! Halka arzlar ne zaman? Halka arz tarihleri... Yatırımcılar merak ediyordu. Şirketler tek tek açıkladı. Borsa İstanbul'da şirketler halka arz için sıraya girerken yatırımcı da halka arz tarihlerini merak ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye başladı. Başta gıda şirketleri olmak üzere enerji piyasasında yer alan şiketler de hisselerinin halka arzı için çalışmalarına başladı. Selva Gıda, İzdemir Enerji, Matriks, Galata Wind ve Param halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu. Peki, Halka arzlar ne zaman? En yakın halka arz ne zaman? İşte yeni halka arz olacak hisseler ve halka arz tarihleri...
19.02.2021 Ekonomi
Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti
Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti Cem Yılmaz filmleriyle tanıdığımız oyuncu Muhittin Korkmaz koronavirüsten öldü. Acı haberi Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu.
24.11.2020 Yaşam
Böbrek Nakli Akademisi'nden “Hayata İz Bırak” kampanyası!
Böbrek Nakli Akademisi'nden “Hayata İz Bırak” kampanyası! Hastalar, hasta yakınları ile sağlık çalışanlarına yönelik eğitimlerini dijitale taşıyan ve Türkiye’deki tüm hastalara ulaşmaya hazırlanan Böbrek Nakli Akademisi, üç dilde eğitim programları yaparak tüm dünyaya hizmet vermeyi hedeflediklerini açıkladı. Akademi, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası’nda “Hayata İz Bırak” kampanyası ile herkesi organ bağışına destek olmaya çağırdı.
9.11.2020 Sağlık
İzmir'de sahte içkiden ölenlerin  sayısı 32'ye yükseldi
İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 32'ye yükseldi İzmir'de sahte içki sebebiyle fenalaşan 2 kişi hayatını kaybetti. Sahte içki sebebiyle ölenlerin sayısı, İzmir'de 32 oldu.
25.10.2020 Yaşam
Her karanlık olayın altında onunu ismi çıkıyor! Enver Altaylı kimdir?
Her karanlık olayın altında onunu ismi çıkıyor! Enver Altaylı kimdir? FETÖ sebebiyle cezaevinde bulunan Enver Altaylı hakkında çok önemli bilgiler ortaya çıktı. FETÖ ile sıkı bağlantıları olduğu ortaya çıkan Altaylı'nın Türkiye’de iktidarı devirmek için ‘halkı sokağa dökmek’ planının arkasındaki isim olduğu ifade ediliyor.
22.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Can Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.