Can Ataklı

Can Ataklı

Son dakika Can ataklı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Can ataklı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Can ataklı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Ataklı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can ataklı gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 can ataklı haberi bulunmuştur. Tüm can ataklı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Can Ataklı'ya 10 bin 110 lira adli para cezası
Gazeteci Can Ataklı'ya 10 bin 110 lira adli para cezası Uzaktan eğitim veren başörtülü bir öğretmene yönelik sözleri nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan yargılanan gazeteci Can Ataklı, 10 bin 110 lira adli para cezasına çarptırıldı.
6.07.2022 Gündem
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv, dikkat çeken atılımlar yapıyor. Şimdiye kadar anlaştığı çarpıcı isimlerle gündeme gelen Flash Tv, rakiplerinin karşısına bir magazin programı yayına almaya hazırlanıyor.
28.10.2021 Magazin
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor!
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor! 2019 yılında yayın hayatına son veren Flash TV billboardlardaki yerini aldı. Billboardda kanalın yeni logosu ve kadrosu belli oldu. Peki, Flash TV açıldı mı?
5.10.2021 Gündem
İSPARK ile ilgili flaş 'konkordato' iddiası
İSPARK ile ilgili flaş 'konkordato' iddiası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İSPARK'ın zarar etmesinin ardından konkordato ilan edilebileceği iddiası ortaya atıldı.
3.09.2021 Ekonomi
RTÜK'ten o televizyon kanallarına ceza!
RTÜK'ten o televizyon kanallarına ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 6112 sayılı yasada geçen yayın ilkelerini ihlal eden televizyonlara yaptırım uyguladı.
11.08.2021 Gündem
RTÜK'ten 5 televizyon kanalına ceza!
RTÜK'ten 5 televizyon kanalına ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Halk TV, TV 100, Tele 1 ve KRT'ye yaptırım uyguladı.
7.07.2021 Televizyon
AK Parti'den Başbuğ, Sağlar ve Ataklı hakkında suç duyurusu
AK Parti'den Başbuğ, Sağlar ve Ataklı hakkında suç duyurusu AK Parti, eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ, Gazeteci Can Ataklı ve Fikri Sağlar için savcılıklara giderek 81 ilde suç duyurusunda bulundu.
6.01.2021 Siyaset
AK Parti'den İlker Başbuğ, Can Ataklı ve Fikri Sağlar'a suç duyurusu!
AK Parti'den İlker Başbuğ, Can Ataklı ve Fikri Sağlar'a suç duyurusu! AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, teşkilat adına, CHP'li eski bakan Fikri Sağlar, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ ve gazeteci Can Ataklı hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçunu işledikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
6.01.2021 Siyaset
Can Ataklı için istenen ceza belli oldu
Can Ataklı için istenen ceza belli oldu Can Ataklı hakkında bir televizyon programında deprem vergileri üzerine kullandığı ifadeleri nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Ataklı hakkında 1 yıl 2 aydan 4 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.
26.08.2020 Gündem
RTÜK'ten Halk TV ve Tele 1'e uygulanan müeyyidelerle ilgili açıklama
RTÜK'ten Halk TV ve Tele 1'e uygulanan müeyyidelerle ilgili açıklama Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yayın ilkelerinin ihlal edilmesi sebebiyle Halk TV ve Tele 1'e uygulanan 5 gün yayın durdurma müeyyidelerine ilişkin kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla, alınan kararların içeriğini paylaştı.
4.07.2020 Gündem
Can Ataklı hakkında istenen ceza belli oldu
Can Ataklı hakkında istenen ceza belli oldu Gazeteci Can Ataklı hakkında EBA TV’de eğitim veren başörtülü öğretmene yönelik sözleri nedeniyle yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılıkça hazırlanan iddianamede, Ataklı’nın ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapsi talep edildi.
9.05.2020 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Can Ataklı hakkında suç duyurusu
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Can Ataklı hakkında suç duyurusu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), gazeteci Can Ataklı hakkında başörtülü öğretmene yönelik ifadeleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
25.03.2020 Gündem
Can Ataklı hakkında suç duyurusu
Can Ataklı hakkında suç duyurusu EĞİTİMCİLER Birliği Sendikası'nca (Eğitim-Bir-Sen) televizyon programında, Eba TV'de ders anlatan başörtülü öğretmen hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle gazeteci Can Ataklı hakkında suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı.
24.03.2020 Gündem
Can Ataklı hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma  başlatıldı
Can Ataklı hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma başlatıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bir televizyon programındaki ifadeleri nedeniyle gazeteci Can Ataklı hakkında ''Cumhurbaşkanına hakaret'' suçundan soruşturma başlattı.
26.02.2020 Gündem
MHP’den o iddiaya sert tepki: Asılsız, mesnetsiz...
MHP’den o iddiaya sert tepki: Asılsız, mesnetsiz... “MHP üyeleri ve adaylarının bir başka parti lehinde propaganda çalışması yapmasının kesin ihraç sebebi olduğu” iddiasına MHP'den sert tepki geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Bu iddialar, kesinlikle mesnetsiz ve asılsızdır” dedi.
3.12.2018 Siyaset
Tansu Çiller'in referandum kararı!
Tansu Çiller'in referandum kararı! MHP'li Meral Akşener, eski Başbakan Tansu Çiller'in referandumda "evet" diyeceğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
İşte Meclis'in gazeteci vekilleri
İşte Meclis'in gazeteci vekilleri Parlamento yıllardır her meslekten siyasete ilgi duyanların hayalindeki yerlerden biri...
8.06.2015 Siyaset
Meclis'in gazeteci vekil adayları
Meclis'in gazeteci vekil adayları 7 Haziran genel seçiminde Meclis'e gidecek isimler arasında hukukçular ve doktorlar kadar gazeteciler de dikkat çekici bir sayıya ulaştı. CHP listelerinden eski genel yayın yönetmenleri, AK Parti ve MHP'de ise köşe yazarları ön planda.
29.09.2021 Gündem
CHP listesini yayınladı
CHP listesini yayınladı Cumhuriyet Halk Partisi, 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde aday gösterilenlerin listesini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
CHP'de seçim öncesi kriz
CHP'de seçim öncesi kriz 7 Haziran seçimlerinde özellikle Doğu ve Güneydoğu’da oylarını artırmak isteyen CHP, yüzde 30 bandını aşmak için geniş bir aday yelpazesiyle seçime katılacak...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da sürpriz toplantı!
İstanbul'da sürpriz toplantı! Merkez sağın önemli siyasetçilerinden eski Meclis Başkanı Hüsamettin Cindoruk; merkez sağ ve solda yer alan 30 isimle bugün İstanbul'da düzenlediği siyasi toplantıda buluşacak...
29.09.2021 Gündem
Ünlü isimlerden suç duyurusu!
Ünlü isimlerden suç duyurusu! Nurseli İdiz, Gülgün Feyman ve Can Ataklı, Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu
29.09.2021 Gündem
CHP’li küskünler DSP’ye yaradı
CHP’li küskünler DSP’ye yaradı CHP’nin aday göstermediği belediye başkanlarının DSP’ye geçmeye başlaması bu partide hareketlilik yarattı...
15.02.2014 Siyaset
İşte Can Ataklı'nın yeni partisi!
İşte Can Ataklı'nın yeni partisi! Can Ataklı, DSP Beşiktaş Belediye Başkanı adayı oldu
14.02.2014 Siyaset
Meydana iniyor!
Meydana iniyor! Aday adaylığını resmen açıklayacak
28.11.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Can Ataklı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can ataklı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.