Cammu Keşmir

Cammu Keşmir

Son dakika cammu keşmir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cammu keşmir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cammu keşmir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cammu Keşmir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cammu keşmir gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 cammu keşmir haberi bulunmuştur. Tüm cammu keşmir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kartal 1-A ile gözdağı! 900 kilometreden tam isabetle vurdu
Kartal 1-A ile gözdağı! 900 kilometreden tam isabetle vurdu Pakistan ordusu, karadan karaya atış yapma kapasitesine sahip 900 kilometre menzilli "Kartal 1-A" füzesinin denemesinin başarıyla yapıldığını duyurdu.
26.03.2021 Dünya
Twitter, Cammu Keşmir'de yayın yapan haftalık derginin hesabını askıya aldı
Twitter, Cammu Keşmir'de yayın yapan haftalık derginin hesabını askıya aldı Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinde yayın yapan haftalık çoklu-ortam dergisi "KashmirWalla"nın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabı, "topluluk kuralarını ihlal ettiği" gerekçesiyle askıya alındı.
2.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünya genelinde koronavirüste son durum!
Dünya genelinde koronavirüste son durum! Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 83 milyon 448 bini, salgında hayatını kaybedenlerin sayısı 1 milyon 819 bini, iyileşenlerin sayısı 59 milyon 109 bini geçti.
31.12.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye net mesaj!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye net mesaj! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 75. Genel Kurula video konferans ile katılıyor. "KOVİD-19'la mücadeleye destek vermekte kararlıyız." diyen Erdoğan, "Hangi ülkede üretilirse üretilsin, kullanıma hazır hale getirilecek aşılar, insanlığın ortak istifadesine sunulmalıdır. Rekabet konusu yapılmamalıdır." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Kimi devletler sığınmacıların ve göçmenlerin haklarını ihlal ediyor. BM'nin tavır almasının vakti geldi" diye konuştu.
22.09.2020 Siyaset
Pakistan dünyaya ilan etti! İşte yeni harita
Pakistan dünyaya ilan etti! İşte yeni harita Pakistan Başbakanı İmran Han, Cammu ve Keşmir'i sınırları içinde gösteren yeni bir harita açıkladı. Söz konusu yeni haritanın Pakistan Bakanlar Kurulu, muhalefet ve Keşmir liderliği tarafından onaylandığını vurgulayan Han, bunun ülke için tarihi bir gün olduğu belirtti.
4.08.2020 Dünya
Cammu Keşmir’de Kovid-19 vaka sayısı 1500'ü geçti
Cammu Keşmir’de Kovid-19 vaka sayısı 1500'ü geçti Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) vaka sayısı 1500'ü aştı.
23.05.2020 Corona Virüsü
Cammu Keşmir'de corona virüs vakalarında rekor artış
Cammu Keşmir'de corona virüs vakalarında rekor artış Hindistan kontrolündeki Cammu Keşmir'de bir günde en fazla yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakasına rastlandı.
16.05.2020 Corona Virüsü
Gerilim tırmanıyor! "İlan edilmemiş savaş" suçlaması
Gerilim tırmanıyor! "İlan edilmemiş savaş" suçlaması Pakistan kontrolündeki Azad Cammu ve Keşmir Cumhurbaşkanı Serdar Mesud Han, Keşmir'deki Kontrol Hattı'nın Hindistan tarafından sivillere ateş açılmasını şiddetli bir şekilde kınadığını bildirdi.
20.10.2019 Dünya
Çarpıcı uyarı: Ortalık kan gölüne döner
Çarpıcı uyarı: Ortalık kan gölüne döner Pakistan Başbakanı İmran Han, Hindistan'ın Cammu Keşmir'de sürdürdüğü abluka karşısında Birleşmiş Milletler ve uluslararası kamuoyunu harekete geçmeye çağırarak, "Burada söylüyorum; Keşmirliler karşılık verecek ve iki nükleer güç Hindistan ile Pakistan karşı karşıya gelecek. Bunun sorumluluğu BM'nin omuzlarında. 1,3 milyarlık Hindistan pazarının yanında mı olacaksınız adalet ve insan haklarının mı?" dedi.
27.09.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyalanacak bir ülke değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyalanacak bir ülke değildir Güvenli bölge için takvimin işlediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Uçaklarımız da bölgede uçmak suretiyle zaten bu sürece devam etmekte olduğumuzun sinyallerini verdiler. Bu basit bir seyrüsefer de değil. Döndükten sonra da hemen ne gibi adımlar atacağımızı daha önceki planlarımız çerçevesinde uygulamaya koyacağız” dedi.
26.09.2019 Siyaset
Ülkede şok! 13 bin genç erkek kayboldu
Ülkede şok! 13 bin genç erkek kayboldu Hint kadın örgütlerinin Hindistan kontrolündeki Cammu Keşmir'de yaptığı araştırmaya göre bölgenin özel statüsünün kaldırıldığı 5 Ağustos'tan bu güne 13 bin genç erkek kayboldu.
26.09.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir şey kabul edilemez!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir şey kabul edilemez! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta 'Nefret Söylemiyle Mücadele' temalı etkinlikte "İslam'ı terörle bir araya getirmek ahlaksızlıktır, böyle bir şey kabul edilemez." dedi.
25.09.2019 Siyaset
Türkiye dahil 50'den fazla ülkeden Hindistan'a çağrı
Türkiye dahil 50'den fazla ülkeden Hindistan'a çağrı BM'de Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 50'den fazla ülke, Cammu Keşmir'deki insan hakları ihlallerini durdurması için Hindistan'a çağrıda bulundu.
10.09.2019 Dünya
Pakistan'dan Erdoğan'a teşekkür
Pakistan'dan Erdoğan'a teşekkür Pakistan Dışişleri Bakanı Şah Mahmud Kureyşi, Hindistan'ın Cammu Keşmir'in özel statüsünü kaldırmasının ardından yaşanan krizde Pakistan'a verdiği destek dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
27.08.2019 Dünya
"Hindistan ile konuşmanın bir anlamı yok"
"Hindistan ile konuşmanın bir anlamı yok" Pakistan Başbakanı İmran Han, Cammu Keşmir'e özel statü tanıyan anayasa maddesini iptal eden Hindistan ile konuşmanın bir anlamı olmadığını, Yeni Delhi yönetimiyle diyaloğa girme çabalarının sonuçsuz kaldığını belirtti.
22.08.2019 Dünya
Ruhani açık açık tehdit etti: Deniz yolları güvende olmaz!
Ruhani açık açık tehdit etti: Deniz yolları güvende olmaz! İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesinin petrol ihracatının tamamen engellenmesi halinde uluslararası deniz yollarının eskisi gibi güvenli olmayacağını söyledi.
21.08.2019 Dünya
Hindistan Cammu Keşmir'e 125 bin kişilik ilave güvenlik gücü konuşlandırdı
Hindistan Cammu Keşmir'e 125 bin kişilik ilave güvenlik gücü konuşlandırdı Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesine 125 bin ilave paramilis güç konuşlandırdığı bildirildi. The News sitesinin askeri bir kaynağa dayandırdığı haberine göre, Hindistan hükümeti, Cammu Keşmir'de 125 bin takviye paramilis gücü daha görevlendirdi.
21.08.2019 Dünya
Pakistan Hindistan sınırında Hint askerleri ateş açtı: 2 ölü
Pakistan Hindistan sınırında Hint askerleri ateş açtı: 2 ölü Pakistan ve Hindistan arasındaki Cammu Keşmir Kontrol Hattı'nda Hint askerlerinin ateş açması sonucu iki sivil hayatını kaybetti, bir sivil yaralandı.
19.08.2019 Dünya
Türkiye'den BM'ye Keşmir çağrısı
Türkiye'den BM'ye Keşmir çağrısı Türkiye, Birleşmiş Milletler'e Cammu Keşmir sorununun çözümünde daha aktif rol alması çağrısında bulundu.
17.08.2019 Gündem
Pakistan Başbakanı'ndan 'Keşmir' konusunda sert çıkış
Pakistan Başbakanı'ndan 'Keşmir' konusunda sert çıkış Pakistan Başbakanı İmran Han, Hindistan hükümetinin "faşist taktiklerinin, Keşmirlilerin kurtuluş mücadelesini bastıramayacağını" ifade etti.
16.08.2019 Dünya
Cammu Keşmir Kontrol Hattı'nda bir Pakistan askeri öldü
Cammu Keşmir Kontrol Hattı'nda bir Pakistan askeri öldü Pakistan, Hint askerlerinin Cammu Keşmir bölgesinde Kontrol Hattı'na açtığı ateşte bir Pakistan askerinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
16.08.2019 Dünya
Pakistan Başbakanı Han'dan uluslararası topluma uyarı
Pakistan Başbakanı Han'dan uluslararası topluma uyarı Pakistan Başbakanı İmran Han, Hindistan'ın Cammu Keşmir politikaları nedeniyle uluslararası toplumu uyardı. Pakistan Başbakanı Han, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Hindistan'ın son haftalarda Cammu Keşmir bölgesine yönelik kısıtlamalara tepki gösterdi.
15.08.2019 Dünya
Pakistan Cumhurbaşkanından Hindistan'a sert tepki
Pakistan Cumhurbaşkanından Hindistan'a sert tepki Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, Hindistan'ın Cammu Keşmir'in özel statülü yapısını değiştirme kararını eleştirerek, "Müslümanlar savaş istemiyor ancak savaşa zorlanırsak geri adım atmayız." dedi.
14.08.2019 Dünya
Yeni kriz! Ticari ilişkilerini askıya aldılar
Yeni kriz! Ticari ilişkilerini askıya aldılar Pakistan, Hindistan'ın Cammu Keşmir'e ayrıcalık tanıyan anayasa maddesini iptal ederek bölgenin özel statülü yapısını ortadan kaldırması üzerine bu ülke ile ticari ilişkilerini resmi olarak askıya aldı.
10.08.2019 Dünya
'Durum kötüleşirse tüm dünya acı çekecek'
'Durum kötüleşirse tüm dünya acı çekecek' Pakistan Başbakanı İmran Khan, Cammu Keşmir anlaşmazlığı kötüleşirse tüm dünyanın acı çekeceğini ve olası bir Hindistan-Pakistan savaşının kazananı olmayacağını söyledi.
6.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cammu Keşmir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cammu keşmir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.