Call Of Duty

Call Of Duty

Son dakika Call of Duty haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Call of Duty ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Call of Duty haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Call Of Duty

haberleri sayfasında son dakika yaşanan call of duty gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 call of duty haberi bulunmuştur. Tüm call of duty haberleri aşağıda listelenmiştir.
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, realme 11'i tanıtarak mobil oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirdi. realme 11, segmentinin en iyi oyun telefonu olma iddiasını güçlü oyun odaklı performans özellikleriyle destekliyor.
5.02.2024 Advertorial
Call of Duty: Vanguard'daki görüntüler tepki çekti Activision-Blizzard Müslümanlardan özür diledi!
Call of Duty: Vanguard'daki görüntüler tepki çekti Activision-Blizzard Müslümanlardan özür diledi! Oyun sevenlerin merakla beklediği Call of Duty: Vanguard piyasaya sürüldü. Oyundaki bazı görüntüler Müslümanların tepkisini çekince oyun firmasından açıklama geldi.
13.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Skandal cinsel istismar! Dev şirkete faturası ağır oldu
Skandal cinsel istismar! Dev şirkete faturası ağır oldu Oyun devi Activision Blizzard, cinsel taciz ve zorbalık suçlamalarıyla gündeme gelmişti. Taciz davası çözüldü ve şirketin 18 milyon dolar ödemesine karar verildi.
30.09.2021 Gündem
Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir?
Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir? Apex Legends oyun meraklılarının yakından takip ettiği oyunlardan başında geliyor. Hayatta kalma ve stratejik çatışmaların yaşandığı ve en yeni oyunlardan olan Apex Legends’in sistem gereksinimleri pek çok kullanıcı tarafından merak ediliyor. Peki, Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir? Apex Legends kaç Gb, bilgisayarım açar mı? İşte Apex Legends hakkında merak edilenler...
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Video oyun harcamaları salgın döneminde yüzde 60 arttı
Video oyun harcamaları salgın döneminde yüzde 60 arttı Uluslararası e-spor organizasyon şirketi ESL'nin Türkiye Genel Müdürü Gökhan Kazar, salgın döneminde video oyun harcamalarının geçen yıla göre yüzde 60 arttığını belirterek, "Oyun tüketiminde yaşanan bu artış, sektörü küresel ölçekteki ekonomik durgunluğun etkilerinden korudu." dedi.
11.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi Milyonlarca kayıtlı kullanıcısı ile çevrimiçi ve çevrimdışı PC, konsol ve mobil oyunlarda “oyuncuyu esas alan” bir dijital platform olan Oyunfor, 2019 yılı için Türkiye’deki oyun dünyasıyla ilgili istatistiklerini paylaştı.
13.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Google Play 2019 ödülleri belli oldu
Google Play 2019 ödülleri belli oldu Google Play mağazasında 2019 yılı için yapılan halk oylaması sonuçlandı. 'Oyna Kazan' uygulaması, bu yıl yerli olarak ödül alan tek yapım oldu.
4.12.2019 Bilim ve Teknoloji
En fazla savaş oyunu oynuyoruz
En fazla savaş oyunu oynuyoruz Üniversite öğrencileri ve profesyonel oyun oynayanlar arasında yapılan ‘İnternet Oyun Oynama Bozukluğu’ araştırmasında, savaş oyunları ilk sırada, kelime oyunu ve okey ikinci sırada yer alıyor
27.08.2019 Gündem
Dünyanın en çok satan konsol oyunları
Dünyanın en çok satan konsol oyunları Dünyanın en çok satan konsol oyunları belli oldu. PlayStation 4'ten Nintendo Switch'e ve Xbox One'a kadar işte yıllar içinde kapış kapış satan o oyunlar...
5.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Yeni 'Call of Duty' resmen geliyor
Yeni 'Call of Duty' resmen geliyor Oyun dünyasının son 16 yılına damgasını vuran, unutulmaz hikâyeleriyle ölümsüzleşen Call of Duty serisi özüne döndü. 2007’de piyasaya sürülen serinin 4. oyunu Modern Warfare, adeta küllerinden doğru. Baştan aşağıya değişen yeni Call of Duty: Modern Warfare resmen tanıtıldı.
31.05.2019 Bilim ve Teknoloji
COD Battle Royale'e yeni harita
COD Battle Royale'e yeni harita Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Battle Royale modu için yeni bir harita hazırlandı. Alcatraz adındaki harita ilk olarak Playstation için çıkacak.
3.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Bilgisayarınızdan hemen kaldırın!
Bilgisayarınızdan hemen kaldırın! Microsoft'un zaman zaman güncellemeleriyle sorun çıkaran işletim sistemi Windows 10, bir dizi oyunda performans kaybı yaşamaya başladı.
16.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Avrupa'nın en çok satan oyunu belli oldu
Avrupa'nın en çok satan oyunu belli oldu 2018 yılını geride bıraktık; ancak pek çok müthiş oyunla da geçen yıl tanıştık. Peki oyun satışları ne durumda?
21.01.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte 2018'in en çok satan oyunları
İşte 2018'in en çok satan oyunları Amazon, 2018 yılına damga vuran ve en çok sattığı oyunları açıkladı. Bakın ilk sırada hangi oyun var?
3.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Zorunlu ortaklık! Vatandaş paylaşım ekonomisine yöneldi
Zorunlu ortaklık! Vatandaş paylaşım ekonomisine yöneldi Dövizdeki aşırı yükseliş ithal teknolojik ürünleri vurdu. Tüketiciler dijital platformlarda yüksek faturalarla karşılaşmaya başlayınca bireysel abonelikten vazgeçti. Danaya girer gibi ortak oyun almaya, platformlara 4-5 kişi ortak üye olmaya başladı
23.10.2018 Ekonomi
Serinin en çok satanı belli oldu!
Serinin en çok satanı belli oldu! Activision ve Treyarch işbirliğiyle geliştirilen Call of Duty Black Ops 4 nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Serinin yeni oyunu son derece başarılı bir satış performansına imza attı.
16.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Sır gibi saklanan Call of Duty Mobile sızdı
Sır gibi saklanan Call of Duty Mobile sızdı PUBG Mobile'ın en büyük rakibi olması beklenen Call of Duty Mobile'ın görüntüleri internete sızdırıldı.
4.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Cinsel tacizin faturası: 39 milyon dolar!
Cinsel tacizin faturası: 39 milyon dolar! Geçtiğimiz yıl Hollywood'u sarsan cinsel taciz skandalının baş aktörlerinden olan ve kariyeri hızla dibe vuran Kevin Spacey, Netflix'i de büyük bir zarara uğrattı.
24.01.2018 Magazin
Türkiye'nin mücadelesi sonuç verdi!
Türkiye'nin mücadelesi sonuç verdi! Türkiye dijital oyunlardaki İslamofobik öğelerin kaldırılması için yürüttüğü mücadelenin sonucunu aldı.
26.11.2017 Ekonomi
Black Friday indirimi PlayStation için geliyor!
Black Friday indirimi PlayStation için geliyor! Ünlü Black Friday indirimi bu defa PlayStation için geliyor. Birçok oyunda yüzde 60'a varan indirimler oyun severler için büyük bir fırsat oluşturacak.
23.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Ünlü aktörden itiraf! 14 yaşındayken taciz etmiş ve...
Ünlü aktörden itiraf! 14 yaşındayken taciz etmiş ve... 58 yaşındaki, Olağan Şüpheliler ve Amerikan Güzeli filmleriyle Oscar'ı kazanan Kevin Spacey, twitter hesabından yaptığı açıklamalarla, yıllar sonra bir gerçeği açıklığa kavuşturdu.
30.10.2017 Dünya
Kalaşnikof ilk kez bir oyunda lisanslı olarak kullanılacak
Kalaşnikof ilk kez bir oyunda lisanslı olarak kullanılacak Bilgisayar oyunlarını seven ortalama bir oyuncu AK 47 silahını kesinlikle bilir. Özellikle savaş oyunlarının neredeyse tamamında yer alan Kalaşnikof silahı ilk kez bir oyunda lisanslı olarak kullanılacak.
28.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Ülkede GTA yasağı: Değerlere tehdit!
Ülkede GTA yasağı: Değerlere tehdit! Özbekistan, 34 bilgisayar oyununun yer aldığı yasak listesi yayınladı. Yasak dahilindeki GTA ve Sims gibi oyunların, 'toplumsal değerlere ve istikrara tehdit olması' gerekçe gösterildi.
30.05.2017 Dünya
Call of Duty: WWII resmen duyuruldu
Call of Duty: WWII resmen duyuruldu Call of Duty her yıl karşımıza çıkıyor ve dolayısıyla duyuruların pek bir önemi kalmıyor gibi görünebilir. Fakat bu yıl diğerlerinden biraz daha farklı. Zira uzun yıllardır ilk oyunları mumla aranan seri bu yıl nihayet köklerine dönüyor. Daha önce hakkında birçok iddia ortaya atılan yeni Call of Duty, resmen onaylandı.
22.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Call of Duty: WW II görselleri sızdırıldı!
Call of Duty: WW II görselleri sızdırıldı! Call of Duty sonunda sevenlerinin sözüne geldi. İkinci Dünya Savaşı temalı Call of Duty oyunu geliyor.
25.03.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Call Of Duty ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki call of duty haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.