Çalık Holding

Çalık Holding

Son dakika Çalık Holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çalık Holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çalık Holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalık Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalık holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 çalık holding haberi bulunmuştur. Tüm çalık holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından "Altın Işıklar Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı Yüce Kordonu" ile taltif edildi.
12.11.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Afrika ülkelerine aşı yardımı yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Afrika ülkelerine aşı yardımı yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son 2 yıllık sürece baktığımızda batılı ülkeler başta olmak üzere gelişmiş devletlerin salgın sürecini adalete ve hakkaniyete uygun yönetmediklerini görüyoruz. Afrika halkı salgın sürecinde yalnız bırakılmıştır. TURKOVAC aşımız devreye girdiğinde örnek bir davranış sergileyeceğiz. Kar eksenli yaklaşılmasını doğru bulmuyoruz. Kıta ülkelerine aşı yardımı da yapacağız." dedi
22.10.2021 Siyaset
Taksim Camii mimarları kimdir? Mimar Şefik Birkiye ve Selim Dalaman kimdir?
Taksim Camii mimarları kimdir? Mimar Şefik Birkiye ve Selim Dalaman kimdir? Taksim'de yapımına 2017 yılında yapımına başlanan camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. Mimarlar Şefik Birkiye ile Selim Dalaman imzasını taşıyan camide pek çok açıdan ilkleri bünyesinde barındırıyor. Pek çok kişi bu tarihi günde Taksim Camii mimarları Şefik Birkiye ve Selim Dalaman'ın kariyerini jmerak ediyor. Peki, Taksim Camii mimarları Mimar Şefik Birkiye ve Selim Dalaman kimdir? İşte Taksim Camii mimarları hayatı, eserleri ve kariyeri hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç kimse pişman olmamıştır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç kimse pişman olmamıştır! Pakistan İş Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdiye kadar ülkemize güvenen, Türkiye’nin yatırım potansiyeline inanan, Türkiye’ye yatırım yapan hiç kimse pişman olmamıştır. Pakistanlı kardeşlerimizin de ülkemize, Türk ekonomisine, Türkiye’nin geleceğine itimat etmelerini istiyoruz” dedi.
14.02.2020 Siyaset
Türk-ABD İş Konseyi 100 milyar dolarlık ticaretin yol haritasını sunacak
Türk-ABD İş Konseyi 100 milyar dolarlık ticaretin yol haritasını sunacak Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından düzenlenen Türkiye Yatırım Konferansı’nın 10'uncusu, 25 Eylül’de New York’ta gerçekleştirilecek.
21.09.2019 Ekonomi
Türk iş dünyası prenses ağırladı
Türk iş dünyası prenses ağırladı Türk bayraklı ojesi ve Ata’ya saygı duruşu ile gündem olan Japonya Prensesi Akiko Mikasa, Güler Sabancı’nın ev sahipliğinde iş dünyasıyla bir araya geldi. Güler Sabancı, iki ülke arasındaki dostluk köprüsünün kültür ve sanatla daha da sağlamlaşacağını söyledi
14.09.2018 Ekonomi
Hermès hem ev alıyor hem mağaza açıyor
Hermès hem ev alıyor hem mağaza açıyor Dünyanın en değerli markalarından Hermès’in patronu Xavier Hermès, yatırımını Türkiye’ye yapıyor. “İstanbul’un lüks perakende merkezi olacağına inancım tam” diyen Hermès, hem Beyoğlu’ndan ev alacak hem de burada yeni Hermès mağazası açacak.
3.09.2018 Ekonomi
Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Modeli'ni açıkladı
Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Dolmabahçe'de düzenlenen toplantıda Yeni Ekonomi Modeli'nin çerçevesini açıkladı. Bakan Albayrak, daha etkili iletişim, Merkez Bankası'nın bağımsızlığı, sürdürülebilir sistem, bütçe disiplini, kamuda tasarruf ve verimlilik, vergi sistemindeki dönüşüm başlıkları altında maddeleri tek tek duyurdu. İşte detaylar...
10.08.2018 Ekonomi
O ismi bakanlığa transfer etti!
O ismi bakanlığa transfer etti! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ile birlikte ilk yurtdışı ziyaretini G-20 toplantıları için Arjantin’e yapıyor. Bakan Albayrak, öncesinde de Turkcell’in CFO’su Bülent Aksu’yu bakanlığa transfer etti.
20.07.2018 Ekonomi
‘Bu pastadan daha  fazla pay almalıyız’
‘Bu pastadan daha fazla pay almalıyız’ Özel sermaye fonlarının 10 yılda 15 trilyon dolarlık bir büyüklüğe ulaşmasının beklendiğini söyleyen Erdoğan, “Bu pastadan daha fazla pay alabilmek için hem ümit vadeden girişimcilere hem de başarılı fon yöneticilerine ihtiyacımız var” dedi
9.12.2017 Ekonomi
Türkiye’nin meselesi ‘teknoloji’ açığıdır
Türkiye’nin meselesi ‘teknoloji’ açığıdır 5. Türkiye İnovasyon Haftası, İstanbul Kongre Merkezi’nde başladı. Açılışa katılan Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Faruk Özlü, “Türkiye’nin asıl meselesi, teknoloji açığıdır. Teknoloji açığını kapatırsak, cari açığı ve dış ticaret açığını kapatırız” diye konuştu
8.12.2016 Ekonomi
Başbakan Yıldırım: Ekonomisi sağlam olmayan bir ülke...
Başbakan Yıldırım: Ekonomisi sağlam olmayan bir ülke... Başbakan Binali Yıldırım, iş dünyası temsilcileriyle Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir araya geldi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in de katıldığı toplantıda Başbakan Yıldırım, "Ekonomisi sağlam olmayan bir ülke bu olayların 10’da birini yaşamış olsa altından kalkamazdı." dedi.
29.09.2021 Gündem
Avrupalı çekildi, yeni pazar Balkanlar oldu
Avrupalı çekildi, yeni pazar Balkanlar oldu Garanti Koza, Balkanlar’a odaklandı. 2008 krizi sonrası Avrupalı şirketlerin Balkanlar’dan çekilmesiyle pazara odaklanan Garanti Koza, 650 milyon euro yatırımla 2 proje geliştirecek.
7.09.2016 Ekonomi
Türk öğrencilere Sancar desteği
Türk öğrencilere Sancar desteği Nobel ödüllü bilim adamı Aziz Sancar’ın ABD’de hayata geçireceği Sancar Türk Kültür Merkezi projesi Çalık Holding ev sahipliğindeki bir davetle kamuoyuna tanıtıldı...
25.05.2016 Magazin
Berat Albayrak kimdir?
Berat Albayrak kimdir? AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, yeni Bakanlar Kurulu listesinin onaylanmasının ardından Ömer Çelik'in kim olduğu merak edilmeye başlandı? 64. Kabinede Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev yapan Berat Albayrak yeni kabinede de aynı görevi sürdürecek. Peki Berat Albayrak Kimdir? İşte ayrıntılar..
29.09.2021 Gündem
Mehmet Şimşek MKYK'ya giremedi, gözler Berat Albayrak'ta
Mehmet Şimşek MKYK'ya giremedi, gözler Berat Albayrak'ta AK Parti'nin 2. olağanüstü kongresinde Binali Yıldırım'ın MKYK listesi belli oldu. Uzun yıllardır ekonominin dümeninde yer alan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek liste dışı kaldı.
29.09.2021 Gündem
Altı Sigma ile yönetimsel problemler kalmıyor
Altı Sigma ile yönetimsel problemler kalmıyor Dinamikliği ve karmaşıklığı giderek artan piyasa ortamında, müşteri beklentilerini sürekli karşılayarak ayakta kalmak kuruluşlar için çok önemli bir gündem madeesi.
1.12.2015 Eğitim
Ekonominin başına o isim geçti
Ekonominin başına o isim geçti Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı kabinede Mehmet Şimşek Başbakan Yardımcısı olarak yer aldı. Ekonomi Bakanı ise Mustafa Elitaş oldu.
29.09.2021 Gündem
Güneştekin’in başarısı kutlandı
Güneştekin’in başarısı kutlandı Ahmet Güneştekin’in son dönem eserlerinin Marlborough Gallery tarafından Contemporary Istanbul’da sergilenişi Çalık Holding ev sahipliğinde özel bir davetle kutlandı...
10.11.2015 Magazin
"Bütün istediğimiz şehrin yenilenmesi"
"Bütün istediğimiz şehrin yenilenmesi" Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda bütün istediklerinin şehri yenilemek olduğunu söyledi.
3.09.2015 Arşiv
Arap yatırımcılara örnek proje
Arap yatırımcılara örnek proje Türk Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu’nda, Tarlabaşı360 Arap yatırımcılara ‘örnek proje’ olarak tanıtıldı.
1.09.2015 Arşiv
'NTV'den kovuldum, onur duydum'
'NTV'den kovuldum, onur duydum' Ünlü haber ve program sunucusu Suna Vidinli, NTV'de işine son verildiğini açıkladı.
16.12.2014 Televizyon
Sabri Ülker Çevre Ödülü sahibini buldu
Sabri Ülker Çevre Ödülü sahibini buldu Bu yıl ikincisi düzenlenen TURMEPA Sabri Ülker Çevre Ödülü yarışmasının büyük ödülü, Harran Ovası’nda dengesiz sulamadan kaynaklanan çölleşmeyi engellemek için geliştirdiği Akıllı Sulama Sistemi AKUATİK ile GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü mühendisi Murat Aydoğdu’ya gitti...
5.11.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çalık Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalık holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.