Ateş ve Deniz arasında buzlar eriyor!
Ateş ve Deniz arasında buzlar eriyor! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi dün akşam 3. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Ateş'in yaptığı son hamleyle Deniz yumuşuyor. İşte detaylar...
6.04.2023 Magazin
Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi!
Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi! Ünlü popçu Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiğinin ortaya çıkmasının ardından kardeşi Derya Açıkgöz ve ablası Hülya Açıkgöz'le sorunlar yaşamıştı. Hülya Açıkgöz ile Hadise arasındaki buzlar eridi.
13.12.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses-Dilan Çıtak Tatlıses buzları eritti!
İbrahim Tatlıses-Dilan Çıtak Tatlıses buzları eritti! İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak’ın kızı olduğunu yıllar sonra kabul etmişti. 31 yaşındaki şarkıcı, açtığı davayla ‘Tatlıses’ soyadını kullanmaya hak kazanmıştı. Usta sanatçı ile kızı Dilan Çıtak, aylar sonra bir araya geldi.
27.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri