Büyük Tepki

Büyük Tepki

Son dakika büyük tepki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük tepki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük tepki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Tepki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük tepki gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.710 büyük tepki haberi bulunmuştur. Tüm büyük tepki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cengiz Ünder'e güle güle! Son hareketi sabırları taşırdı, Ali Koç biletini kesecek
Cengiz Ünder'e güle güle! Son hareketi sabırları taşırdı, Ali Koç biletini kesecek Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertli taraftarlardan büyük tepki gören Cengiz Ünder hakkında şok bir haber geldi. Milli yıldız son hareketiyle sabırları taşırdı. Ali Koç yönetimi kararını verdi. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Söz konusu olayın gündem olmasının ardından Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, atiswiss kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi kim?
22.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Şampiy10
İsmail Kartal'ın prensine büyük tepki!
İsmail Kartal'ın prensine büyük tepki! Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Şampiy10
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan skandal el hareketi!
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan skandal el hareketi! Bordo-mavili takımın dün akşam Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada Umut Bozok'un yaptığı el hareketi büyük tepki çekti.
13.04.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki!
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki! Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası futbol yorumcuları siyah-beyazlı ekibin oyununu ve karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Şampiy10
Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan'da sabırları taşırdı! Kendi bile beklemiyordu: Git artık
Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan'da sabırları taşırdı! Kendi bile beklemiyordu: Git artık Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanşında Al Nassr ile Al Ain karşı karşıya gelmişti. 1-0 rövanşında 90 dakikayı 3-2 üstün tamamlayan Al Nassr, müsabakayı uzatmalara ve penaltılara götürmüştü ancak elenmekten kurtulamamıştı. Karşılaşmanın 61. dakikasında Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo'nun kaçırdığı gol, görenleri şaşkına çevirmişti. Al-Nassr'ın Asya Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından taraftarlar hedef tahtasına Portekizli yıldızı koydu.
13.03.2024 Futbol
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da yaptığı hareket pahalıya patladı
Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da yaptığı hareket pahalıya patladı Al Nassr'ın deplasmanda Al Shabab'ı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada tribünlere uygunsuz bir harekette bulunan Cristiano Ronaldo'nun aldığı ceza belli oldu. İşte detaylar...
29.02.2024 Futbol
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti Adana'nın Kozan ilçesinde Deliçay Deresi fabrika atıkları nedeniyle siyah ve mor aktı. Yapılan incelemeden sonra dereyi kirleten fabrika belirlenerek para cezası uygulandı.
15.02.2024 Adana
Simitte fahiş fiyata dur denildi
Simitte fahiş fiyata dur denildi Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Ankara'da simitin fiyatının 15 liraya çıkması ve sonrasında fahiş fiyat uygulandığı için zammın geri alınmasına ilişkin açıklama yaptı. Gürcan "Simit satan esnafımızın fahiş fiyat denetimi ve cezai uygulamadan mağdur olmaması ve vatandaşımızı fahiş ve haksız fiyat uygulamalarından korumak için Ticaret Bakanlığı olarak çalışmalarımız her alanda devam edecektir" dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Kerem Aktürkoğlu'na büyük tepki! Taraftarı yok saydı, Okan Buruk hareketini affetmedi
Kerem Aktürkoğlu'na büyük tepki! Taraftarı yok saydı, Okan Buruk hareketini affetmedi Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar adeta direkleri dövdüğü maçta zor da olsa 3 puanı çıkardı. 5 kez direğe takılan Cim Bom'a galibiyeti getiren golleri 71'de Wilfried Zaha ve 89'da Barış Alper Yılmaz kaydetti. Öte yandan mücadelede tribünlerden Kerem Aktürkoğlu'na tepkiler yükseldi. İşte detaylar...
30.01.2024 Galatasaray
Türk bayrağını indiren şahsa ev hapsi cezası
Türk bayrağını indiren şahsa ev hapsi cezası Eskişehir'de bir evin camında asılı olan Türk bayrağını alarak, topladığı geri dönüşüm atıklarının içine koyan şahıs hakkında ev hapsi kararı verildi.
26.01.2024 Gündem
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur"
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur" İstanbul'da en büyük problemlerinden biri de otopark sorunu. İSPARK otoparklarının yanı sıra özel işletmelerin son zamanlarda yaptıkları zamlar sürücülerinin tepkisini çekiyor. Laleli'de özel bir otoparkı kullanmak isteyen otomobil sürücüleri 2 saate kadar 340 lira, cip ve minibüs sürücüleri ise 470 lira ödemek zorunda. Otomobillerin günlük park ücreti ise 1020 lira. Aynı otoparkta otomobiller için aylık 10 bin lira abonman talep ediliyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu otopark fiyatlarına bir standart getirilmesi gerektiğini belirtiyor. Ağaoğlu, "Bunlar fiyat belirlerken hiçbir ölçü tanımıyorlar. Ölçü yok çünkü. Mutlaka bir ölçü getirilmeli" dedi.
23.01.2024 Ekonomi
Suçun sorumlusu İsmail Kartal! Herkes şaşırdı, İrfan Can Kahveci, Dzeko, Tadic bardağı taşırdı
Suçun sorumlusu İsmail Kartal! Herkes şaşırdı, İrfan Can Kahveci, Dzeko, Tadic bardağı taşırdı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Samsunspor beraberliği ile sahasında önemli puanlar kaybeden Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal kadro tercihi ve değişiklikleriyle herkesi şaşırttı. Tecrübeli çalıştırıcı taraftardan da ilk kez bu kadar büyük tepki gördü. İşte detaylar...
23.01.2024 Fenerbahçe
Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül yanıt verdi
Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül yanıt verdi Bülent Ersoy, 1996 senesinde vefat eden sanatçı Zeki Müren hakkında geçtiğimiz günlerde yaptığı kıskançlık açıklamasının etkisi devam ediyor. Ersoy, Zeki Müren hakkında; "Acımasız ve kıskançtı, bana olan kıskançlığından öldü" yorumunda bulunmuştu. Bülent Ersoy’un bu yorumu büyük tepki çekerken, Yılmaz Morgül konuya dahil oldu ve Bülent Ersoy’un sözlerine yanıt verdi.
17.01.2024 Magazin
Altay Bayındır'ı yıkan haber! Onana gitmedi, taraftardan büyük tepki
Altay Bayındır'ı yıkan haber! Onana gitmedi, taraftardan büyük tepki Andre Onana, Afrika Uluslar Kupası kadrosunda yer almasına karşın Kamerun milli takımına henüz katılmadı, Altay Bayındır'a forma şansı gelmeyince taraftar tepki gösterdi.
9.01.2024 Fenerbahçe
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. Dev maçın ne zaman oynanacağı merak konusu olurken Süper Kupa’nın akıbeti netleşmeye başladı. Maçın oynanacağı tarih için 2 ihtimal bulunuyor. İşte detaylar...
1.01.2024 Fenerbahçe
Merih Demiral'a büyük tepki! Suudi Arabistan kararını verdi, terk ediyor
Merih Demiral'a büyük tepki! Suudi Arabistan kararını verdi, terk ediyor Suudi Arabistan'da düzenlenmesi planlanan Süper Kupa finalinin iptal olması sonrasında sessiz kaldığı gerekçesiyle büyük tepki toplayan Merih Demiral flaş bir karar aldı.
1.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan gol! Fenerbahçe'den büyük tepki
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan gol! Fenerbahçe'den büyük tepki Kadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, sahasında oynadığı derbide Beşiktaş JK United Payment'ı 3-2 mağlup ederken karşılaşmanın son anlarında gelen gol tartışma yarattı. Maçın ardından Fenerbahçe cephesinden de hakem kararlarına tepki gösterildi.
21.11.2023 Şampiy10
Szymanski'yi yerin dibine soktular! Taraftarlar çıldırdı, hepsini yok saydı
Szymanski'yi yerin dibine soktular! Taraftarlar çıldırdı, hepsini yok saydı Sebastian Szymanski'ye büyük tepki. Taraftarlarla karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Sebastian Szymanski, performansını gün geçtikçe daha da çok arttırıyor. Szymanski'nin milli takım kampında yaptığı hareket büyük tepki topladı.
16.11.2023 Fenerbahçe
Cenk Tosun'tan bomba Burak Yılmaz hamlesi
Cenk Tosun'tan bomba Burak Yılmaz hamlesi Beşiktaş'taki görevinden ayrılan Burak Yılmaz ve Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun sosyal medya hesaplarında birbirlerini takipten çıktı.
14.11.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Tepki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük tepki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.