Büyük Tehlike

Büyük Tehlike

Son dakika büyük tehlike haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük tehlike ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük tehlike haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Tehlike

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük tehlike gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.410 büyük tehlike haberi bulunmuştur. Tüm büyük tehlike haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meyveli sodalardaki tehlike: C vitaminiyle birleşince mide deliyor!
Meyveli sodalardaki tehlike: C vitaminiyle birleşince mide deliyor! Meyveli sodalar, havaların ısınmasıyla birlikte sık tercih edilen içeceklerin başında geliyor. Ancak bu sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. En masum haliyle raflardaki yerini alan meyveli sodaların ardında büyük tehlike yer alıyor.
17.04.2024 Yaşam
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu Antalya'nın Manavgat ilçesinde yeşil deniz kaplumbağası ölüsü kıyıya vurdu.Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve (DEKAFOK) Danışmanı Prof. Dr. Cengiz Deval, boynundan aldığı yara nedeniyle öldüğünü vurguladı.
3.04.2024 Gündem
Akdeniz'de büyük tehlike! Balıkçı ağlarını yırtıp geçiyor, balık sayısı azaldı
Akdeniz'de büyük tehlike! Balıkçı ağlarını yırtıp geçiyor, balık sayısı azaldı Akdeniz'de son günlerde geçişleri devam eden, yüksek popülasyona sahip denizanaları, doldurdukları balıkçı ağlarını ağırlıkları nedeniyle yırtıyor. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Denizanaları için ortam oluşmuş durumda. Bu bir uyarıdır. Nasıl Marmara müsilaj ile bizi uyardı, bu olay da Akdeniz için bir uyarı" dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde büyük tehlike!  'Yeniden göreceğiz'
Marmara Denizi'nde büyük tehlike! 'Yeniden göreceğiz' Her hafta Marmara Denizi’ne dalarak denizin durumunu gözlemleyen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, son durumu anlattı.
6.03.2024 Gündem
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor Kadınların özellikle son yıllarda talep gösterdiği kalıcı makyaj uygulamalarının cilt sağlığına zararlı olduğunu söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Eda Yıldırım, “Estetik açıdan pratik gözükse de bu uygulamalar cilt sağlığına zararlı. Yoğun alüminyum içeren kimi ürünler, vücut üzerinde ciddi yan etkilere ve hastalıklara neden oluyor, sağlığı tehdit ediyor" dedi.
22.02.2024 Yaşam
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Murat Delibaş'ın Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile ilgili açıklamaları ses getirdi.
20.02.2024 Beşiktaş
Galatasaray derbisi öncesi büyük tehlike! Gedson, Semih Kılıçsoy...
Galatasaray derbisi öncesi büyük tehlike! Gedson, Semih Kılıçsoy... Konyaspor'u kendi sahasında 2-0 yenerek moral bulan Beşiktaş'ta İstanbulspor maçına 8 oyuncu sarı kart sınırında çıkacak. Söz konusu siyah-beyazlı futbolcular kart görmesi halinde Galatasaray maçında olmayacak.
20.02.2024 Beşiktaş
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
En büyük tehlike Okan Buruk! Tatil fotoğrafı paylaşıp takımın motivasyonunu bozamazsın
En büyük tehlike Okan Buruk! Tatil fotoğrafı paylaşıp takımın motivasyonunu bozamazsın Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı. Maç sonu Okan Buruk ve yıldız isim eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...
12.01.2024 Galatasaray
Skuterler Antalya’da da sabırları taşırdı
Skuterler Antalya’da da sabırları taşırdı Antalya'da usulsüz kullanılan, kazalara sebep olan skuterlerle ilgili valilik harekete geçti. Vali Hulusi Şahin, "Bu usulsüz kullanıma asla müsaade etmeyeceğiz. Usulüne uygun olmayan, protokolüne uygun olmayacak sayıda, fazlaca konuşlandırmış şirketler var. Bunlara tahammül etmeyeceğiz. Cezai işlemleri en sert şekilde yapacağız. Bu işi zapturapt altına alacağız" dedi.
28.12.2023 Gündem
Esenyurt'ta yıkım sırasında bina caddeye çöktü
Esenyurt'ta yıkım sırasında bina caddeye çöktü Esenyurt'ta 6 katlı binanın kontrollü yıkımı sırasında çökme meydana geldi. Bina caddeye çökerken yoldakiler büyük tehlike atlattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.12.2023 Gündem
Asteroit Nedir, Özellikleri Nelerdir? Asteroitlerin Kimyasal Yapıları...
Asteroit Nedir, Özellikleri Nelerdir? Asteroitlerin Kimyasal Yapıları... Hem Güneş sisteminde hem de birçok farklı sistemde asteroidler bulunmaktadır. Bunların sayısının rakamla ele almak dahi mümkün olmaz. Ancak asteroidler meteorlar ile beraber ayrıca gezegenlerden farklı bir yapıya sahiptir. Küçük Güneş sistemi cisimleri olarak da ifade edilen bu sistemler, aynı zamanda bir gezegeni alt üst edecek güce ve boyutlara sahiplerdir.
14.12.2023 Eğitim
UEFA ülke puanı sıralamasında büyük tehlike! Şampiyonlar Ligi fırsatı kaçabilir
UEFA ülke puanı sıralamasında büyük tehlike! Şampiyonlar Ligi fırsatı kaçabilir Avrupa'daki temsilcilerimizin son haftalarda aldığı sonuçların ardından UEFA ülke puanında 9. sıradaki yerimiz tehlikeye girdi.
2.12.2023 Galatasaray
Saç maşalarında büyük tehlike! Sık kullananlarda görülüyor
Saç maşalarında büyük tehlike! Sık kullananlarda görülüyor ABD'de bir üniversitedeki bilim insanları yaptıkları araştırmayla dünyada milyonlarca kadının kullandığı saç maşalarıyla ilgili ilginç bir tespiti de ortaya koydu.
30.11.2023 Yaşam
Galatasaray, U19 maçında Manchester United'ı devirdi
Galatasaray, U19 maçında Manchester United'ı devirdi Galatasaray 19 Yaş Altı Futbol Takımı, UEFA Gençlik Ligi A Grubu’nda Manchester United U19 takımı ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip mücadeleden 1-0 galip ayrılmayı başardı.
29.11.2023 Galatasaray
Mauro Icardi'nin gol müziği değişti! Yeni şarkısı belli oldu
Mauro Icardi'nin gol müziği değişti! Yeni şarkısı belli oldu Galatasaray'dan Manchester United maçı öncesi dikkat çeken bir hamle geldi. Mauro Icardi'nin gol müziği değişti.
29.11.2023 Galatasaray
Ferdi Kadıoğlu depremi! Fenerbahçe'de büyük tehlike, kadroda kimse kaldı, şimdi de çim alarmı
Ferdi Kadıoğlu depremi! Fenerbahçe'de büyük tehlike, kadroda kimse kaldı, şimdi de çim alarmı Fenerbahçe'nin Nordsjaelland maçı kamp kadrosu belli oldu. Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin Nordsjaelland maçı öncesi kötü haber geldi. Kadroda yedi eksik bulunuyor. Sarı-Lacivertliler'de Nordsjaelland maçı öncesinde büyük bir endişe hakim. İşte detaylar...
29.11.2023 Fenerbahçe
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Vitamin takviyelerinde büyük tehlike! Bu iki vitamin kullananı zehirliyor
Vitamin takviyelerinde büyük tehlike! Bu iki vitamin kullananı zehirliyor Gıda takviyeleri özellikle pandemide birçok kişi tarafından kullanılmaya başlandı. Vücutta yetersiz olduğunda kullanılan takviyeler son derece yararlıyken gereksiz yere kullanılanlar da bir o kadar zararlı ve insan sağlığı açısından tehlikeli. Probiyotikler, demir, magnezyum, çinko gibi mineraller, multivitaminler derken her gün bir avuç takviye yutan var. Ancak uzmanlar bazı takviyelerin bilinçsiz kullanımının düşük miktarlarda bile sağlık sorunlarına yol açabileceği konusunda uyarıyor. İşte ayrıntılar...
22.11.2023 Yaşam
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum Türkiye'yi dehşete düşüren olay 23 Mart 2023 günü Bahçelievler’de meydana gelmişti. Kaldırım taşıyla öldürdüğü sevgilisinin cesedini parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan sanık hakkında karar açıklandı. Mahkeme sanık Rıza Beler’in ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Öte yandan verilen cezada indirim uygulanmadı.
2.11.2023 Gündem
Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk komşularıyla mahkemelik oldu
Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk komşularıyla mahkemelik oldu Cihangir'in ünlü binalarından Taray Apartmanı'nın riskli olduğunun tespit edilmesi sonrasında nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, komşusu olan diğer apartman sakinleriyle mahkemelik oldu. Komşuları yapının güçlendirilmesi için dava açarak yıkılmaması için ihtiyati tedbir kararı aldırdı. 18 daireli apartmanda 6 dairesi bulunan ünlü yazar ise ihtiyati tedbirin kaldırılarak binanın yıkımına karar verilmesini istedi. İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmaya katılan Pamuk, "Binanın 5'te 2'sinin sahibiyim. Sağlamlaştırmaya karşıyım. Çoğunluğun sağlanması mümkün değildir. Apartmanın çürük olduğu sabittir. Tedbir kararı kaldırılsın" dedi. Yıkımın durdurulmasına yönelik tedbirin devamına karar veren mahkeme, Taray Apartmanı'nda keşif yapacak.
1.11.2023 Gündem
Karadeniz'de büyük tehlike! Deniz suyu sıcaklığı hamsi, palamutu bitirdi
Karadeniz'de büyük tehlike! Deniz suyu sıcaklığı hamsi, palamutu bitirdi Küresel ısınma sebebiyle bu yıl Karadeniz’de deniz suyunun ani ısınması ve ani düşmesi sebebiyle balıklar, havyarlarını denize bırakamadı. Bilinçsiz avlanmanın da getirdiği sorunlar sebebiyle bu yıl Karadeniz’de balık neredeyse yok denilecek kadar azaldı.
1.11.2023 Yaşam
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Tehlike ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük tehlike haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.