Büyük Beden Model

Büyük Beden Model

Son dakika büyük beden model haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük beden model ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük beden model haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Beden Model

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük beden model gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 büyük beden model haberi bulunmuştur. Tüm büyük beden model haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ashley Graham mayokinili pozuyla nefes kesti!
Ashley Graham mayokinili pozuyla nefes kesti! Büyük beden model Ashley Graham cesur paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Ünlü isim mayokinili pozuyla nefes kesti. Graham, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.
14.07.2023 Magazin
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu!
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu! Kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham, Cannes Film Festivali'ne katıldı. Ünlü model şeffaf elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.
22.05.2023 Magazin
Ashley Graham açıkladı: Çocuk yapmaya son!
Ashley Graham açıkladı: Çocuk yapmaya son! Büyük beden modellerden Ashley Graham moda dünyasında kalıpları yıkan bir isim. Ünlü model özel hayatını sergilemekten de kaçınmıyor. Üç tane çocuğu olan Graham aile sırrını açıkladı. İşte detaylar...
19.03.2023 Magazin
Ashley Graham ölümden döndü! 'Evde doğum yaparken neredeyse ölüyordum'
Ashley Graham ölümden döndü! 'Evde doğum yaparken neredeyse ölüyordum' Ocak ayında ikiz çocuklarını kucağına alan büyük beden model Ashley Graham, zorlu doğum süreciyle ilgili açıklamada bulundu. Evde doğum yapan Graham, kan kaybından neredeyse öleceğini paylaştı.
23.05.2022 Magazin
Büyük beden model, çıplak fotoğrafını paylaştı!
Büyük beden model, çıplak fotoğrafını paylaştı! Cinsellik itiraflarıyla sık sık yabancı basında gündem olan manken Ashley Graham, son paylaşımıyla yine konuşulmayı başardı.
28.08.2019 Magazin
Büyük beden model cinsel yönelimini açıkladı!
Büyük beden model cinsel yönelimini açıkladı! Büyük beden modellik yaparak farkındalık yaratan, cesur pozlarıyla Instagram'da fenomene dönüşen Tess Holliday, cinsel yönelimi ve özel hayatına dair açıklamalar yaptı.
7.07.2019 Magazin
Kendine uygun bikini bulamayınca...
Kendine uygun bikini bulamayınca... Büyük beden model Ashley Graham, piyasada kendine uygun "seksi" ve "destekleyici" bikini, mayo bulamadığı için tasarımcılığa yöneldiğini söyledi.
17.03.2019 Magazin
Iskra Lawrence yine büyüledi
Iskra Lawrence yine büyüledi Sosyal medyadaki hemen her paylaşımıyla gündem olmayı başaran Iskra Lawrence, yeni saç rengiyle büyük beğeni topladı.
24.01.2019 Magazin
Ünlü model itiraf etti: Erkeklerle hemen yattım ve kaybettim
Ünlü model itiraf etti: Erkeklerle hemen yattım ve kaybettim Büyük beden model olarak adını duyuran Ashley Graham özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken "Flört ettiğim her erkekle çok kısa sürede yatağa girdiğim için hep kaybettim'' şeklinde itirafta bulundu.
17.11.2018 Magazin
Ashley Graham'dan şoke eden itiraf!
Ashley Graham'dan şoke eden itiraf! Büyük beden model Ashley Graham, 17 yaşında katıldığı bir fotoğraf çekiminde yaşadığı cinsel istismarı anlattı.
6.06.2017 Magazin
Ashley Graham'dan itiraf: Lise yıllarımda...
Ashley Graham'dan itiraf: Lise yıllarımda... Büyük beden model Ashley Graham, şimdilerde kendisini üne kavuşturan kıvrımlarının, lise yıllarında alay konusu olduğunu açıkladı.
30.05.2017 Magazin
Ashley Graham'dan bomba itiraf!
Ashley Graham'dan bomba itiraf! Ashley Graham, 'zayıf olma baskısı' hakkında samimi itiraflarda bulundu.
10.05.2017 Magazin
Tess Holliday'dan olay paylaşım ve itiraf!
Tess Holliday'dan olay paylaşım ve itiraf! İkinci kez anne olan büyük beden model Tess Holliday, son paylaşımı ile sosyal medyanın gündemine oturdu.
13.04.2017 Magazin
'Her fırsatta seksi olduğumu söylüyor'
'Her fırsatta seksi olduğumu söylüyor' Büyük beden model Tess Holliday, farklı vücut tiplerine uygun mayo ve bikinilerin tanıtıldığı koleksiyon için poz verdi.
9.03.2017 Magazin
Ashley Graham bu defa transparan!
Ashley Graham bu defa transparan! Son döneme damgasını vuran modellerden Ashley Graham, 3.3 milyon takipçisi bulunan instagram'da cesur paylaşımlar yapmaya devam ediyor.
1.03.2017 Magazin
Ashley Graham'dan çırılçıplak paylaşım!
Ashley Graham'dan çırılçıplak paylaşım! Büyük beden model Ashley Graham, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çok cesur bir paylaşımda bulundu.
15.02.2017 Magazin
Ünlü model sahilleri yaktı geçti!
Ünlü model sahilleri yaktı geçti! Ünlü model Iskra Lawrence, Santa Monica sahillerini yaktı geçti...
2.11.2016 Magazin
İlk kez "Yılın Kadını" ödülü bir erkeğe verildi
İlk kez "Yılın Kadını" ödülü bir erkeğe verildi Glamour Dergisi’nin geleneksel “Yılın Kadını” ödül töreninin adı Bono için değiştirildi...
2.11.2016 Magazin
Büyük bedendi, tığ gibi oldu
Büyük bedendi, tığ gibi oldu Büyük beden model olarak üne kavuşan ABD’li manken zayıflamış haliyle görenleri şaşkınlığa uğrattı
13.04.2012 Yaşam
Kendimi en çok iç çamaşırlarıyla seksi hissediyorum
19.02.2011 Arşiv
MEB yazı gönderdi! Öğrencileri yakından ilgilendiriyor
MEB yazı gönderdi! Öğrencileri yakından ilgilendiriyor Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin illere gönderilen yazıda, okullarda obezite ve dijital bağımlılıkla mücadele edileceği, öğrencilere sınıflara geçmeden önce kültürfizik hareketleri yaptırılacağı, velilere maddi külfet oluşturmamak adına okul kıyafetlerinde değişiklik yapılmayacağı belirtildi.
21.08.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu ve Bakan Kurum Atletizm Pisti'nin açılışını gerçekleştirildi
Bakan Kasapoğlu ve Bakan Kurum Atletizm Pisti'nin açılışını gerçekleştirildi İslam ülkeleri arasında düzenlenen en büyük spor organizasyonu olan İslami Dayanışma Oyunları’nın beşincisine hazırlanan Konya’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şehre kazandırılan atletizm pistinin açılışı yapıldı.
18.06.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Beden Model ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük beden model haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.