Ashley Graham İnstagram

Ashley Graham İnstagram

Son dakika Ashley Graham instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ashley Graham instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ashley Graham instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ashley Graham İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ashley graham instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 ashley graham instagram haberi bulunmuştur. Tüm ashley graham instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zayıflayınca tepki çekti!
Zayıflayınca tepki çekti! Büyük beden moda kavramına yeni bir soluk getiren Ashley Graham, Instagram'da paylaştığı fotoğrafla hayranları arasında tartışma başlattı.
15.10.2018 Magazin
Ashley Graham sosyal medyayı yine salladı!
Ashley Graham sosyal medyayı yine salladı! Büyük beden manken Ashley Graham, geçtiğimiz gün instagram hesabından bikinili paylaşımda bulundu.
10.11.2017 Magazin
Ashley Graham: Giyecek elbise bulamadım, o yüzden...
Ashley Graham: Giyecek elbise bulamadım, o yüzden... Büyük beden mankeni olarak üne kavuşan Ashley Graham, geçtiğimiz yılki Met Gala törenine elbise bulamadığı için katılamadığım açıkladı.
10.08.2017 Magazin
Ashley Graham'dan şoke eden itiraf!
Ashley Graham'dan şoke eden itiraf! Büyük beden model Ashley Graham, 17 yaşında katıldığı bir fotoğraf çekiminde yaşadığı cinsel istismarı anlattı.
6.06.2017 Magazin
Ashley Graham'dan itiraf: Lise yıllarımda...
Ashley Graham'dan itiraf: Lise yıllarımda... Büyük beden model Ashley Graham, şimdilerde kendisini üne kavuşturan kıvrımlarının, lise yıllarında alay konusu olduğunu açıkladı.
30.05.2017 Magazin
Ashley Graham'dan bomba itiraf!
Ashley Graham'dan bomba itiraf! Ashley Graham, 'zayıf olma baskısı' hakkında samimi itiraflarda bulundu.
10.05.2017 Magazin
Ashley Graham geri döndü!
Ashley Graham geri döndü! Uzun zamandır herhangi bir paylaşımda bulunmayan Ashley Graham, sosyal medyadaki sessizliğini bozdu.
12.04.2017 Magazin
Ashley Graham bu defa transparan!
Ashley Graham bu defa transparan! Son döneme damgasını vuran modellerden Ashley Graham, 3.3 milyon takipçisi bulunan instagram'da cesur paylaşımlar yapmaya devam ediyor.
1.03.2017 Magazin
Ashley Graham'dan çırılçıplak paylaşım!
Ashley Graham'dan çırılçıplak paylaşım! Büyük beden model Ashley Graham, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çok cesur bir paylaşımda bulundu.
15.02.2017 Magazin
Bacaklarıyla mutlu!
Bacaklarıyla mutlu! Model Ashley Graham Elle dergisine verdiği pozlar sonrası kendini savundu.
2.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ashley Graham İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ashley graham instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.