Buton

Buton

Son dakika buton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buton gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 buton haberi bulunmuştur. Tüm buton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar…
Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar… Instagram'ın dolandırıcıları engellemek için kullanılan takipçi listesinde 'Gözden geçir' yazısını gören kullanıcılar, bu özelliği, erkekler üzerinde denemeye başladı. Peki, Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar…
12.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Taksilerde "akıllı tepe lambası" tartışması
Taksilerde "akıllı tepe lambası" tartışması İBB UKOME toplantısında kabul edilen, taksilere yönelik 'akıllı tepe lambası' uygulaması tartışma yarattı. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Zaten var olan bir uygulamayı, yeniden getiriyorlar. Anlaşılan, kurallara riayet edilmiyor. Kötü niyetli sürücüler bu sistemi suistimal edebilir" dedi. İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan ise, "Mevzuatta akıllı tepe lambası, öncesinde sadece sarı renkli zemin üzerinde 'Taksi' yazan bir tepe lambasıydı. Bunun dışındaki kullanımlar yasaktı. Taksicinin bu sisteme dışarıdan herhangi bir müdahale şansı yok" diye konuştu. Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ise, "Bu konuyu suistimal eden taksiciler olursa İBB ve polis hassas denetimler yapabilir" dedi.
30.01.2023 Gündem
İstanbul'da taksilerde 'rezerve' dönemi
İstanbul'da taksilerde 'rezerve' dönemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin "Taksi Taşımacılığında Kullanılan Tepe Lambası Düzenlenmesi Teklifi" bugün UKOME toplantısında görüşülecek. Teklif kabul edilirse İstanbul'daki taksilerde taksimetrelere bağlı olan akıllı tepe lambaları yer alacak. Lambalarda araçta yolcu varsa 'dolu' yolcu yoksa 'boş' yazacak. Taksiciler yolcu almaya gidiyor ise lambalarda 'rezerve' yazısı yazacak. Böylelikle uygulama sonucunda taksilerde 'yolcu seçme, yolcu almama' gibi yaşanan sorunların ortadan kaldırılması planlıyor. Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu toplantıda olumlu yönde oy kullanacaklarını ve uygulamanın faydalı olacağını belirtti. İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan ise tepe lambalarının İstanbullular yararına olacağını ve böylelikle yolcu seçimin ortadan kalkacağını ifade etti.
26.01.2023 Gündem
UKOME servis ücretleri! Okul servis ücreti hesaplama nasıl yapılır? UKOME servis ücreti hesaplama ve okul servis ücretleri 2022
UKOME servis ücretleri! Okul servis ücreti hesaplama nasıl yapılır? UKOME servis ücreti hesaplama ve okul servis ücretleri 2022 Okul servis ücretleri 2022 hakkındaki aramalar arttı. Servis ücreti hesaplama ve UKOME servis ücretleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplantısında servis ücretleri sonrası yoğunluk kazandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala servis ücretlerini görüşmek için toplandı. İBB UKOME'de yapılan toplantı sonucunda okul ve personel servislerine yüzde 19.20 zam teklifi kabul edildi. Peki, Okul servis ücreti hesaplama nasıl yapılır? UKOME servis ücretleri ve UKOME servis ücreti hesaplama ile ilgili detaylar…
24.08.2022 Eğitim
e-Devlet'ten yapılacak! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor...
e-Devlet'ten yapılacak! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor... Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Bakan Soylu duyurdu. Kapanma sürecinde geçerli olacak. Çalışanların yoğun talebi söz konusu. Fakat birçok kişi e-Devlet'ten yapılacağını bilmiyor, kaymakamlıklara akın ediyor. Tam kapanma sürecinde çalışması gereken vatandaşlar izin belgelerini e-Devlet üzerinden alabilecekler.
29.04.2021 Gündem
Tam kapanmada çalışmak zorunda olanlar dikkat! e-başvuruyla olacak
Tam kapanmada çalışmak zorunda olanlar dikkat! e-başvuruyla olacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın 19.00 itibarıyla başlayacak tam kapanma süreciyle ilgili kritik bir bilgi verdi. Soylu, çalışmak zorunda olanların e-başvuruyla izin alabileceğini açıkladı.
28.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: İstanbul'da katliam önlendi
İçişleri Bakanı Soylu: İstanbul'da katliam önlendi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, NTV özel yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, İstanbul otogarında PKK'lıların bir aracın altına yerleştirdiği 5 kilo patlayıcının ele geçirildiğini, 2 kişinin yakalandığını bildirdi.
28.04.2021 Gündem
Twitch nedir, nasıl kullanılır? Twitch nasıl yayın açılır ve para kazanılır?
Twitch nedir, nasıl kullanılır? Twitch nasıl yayın açılır ve para kazanılır? Twitch ya da Twitch.tv, elektronik spor ve video oyunu odaklı canlı görüntü akışı platformu. Haziran 2011'de Justin.tv kurucuları Justin Kan ve Emmett Shear tarafından kurulmuştur. Haziran 2011'de genel ilgi alanı olan yayın platformu Justin Tv'nin bir yan ürünü olarak sunulan site, öncelikle video oyunlarının canlı akışına odaklanıyor. Her ay 43 milyondan daha fazla izleyiciye hizmet vermektedir. Ortalama izlenme süresi ise 1,5 saattir. Şubat 2014'te ABD'de internet trafiğinin en büyük dördüncü kaynağı olarak belirlenmiştir. Peki, Twitch nasıl kullanılır?
5.01.2021 Gündem
Eczanelerde temas ve bulaş riskini azaltacak cihaz tasarladı
Eczanelerde temas ve bulaş riskini azaltacak cihaz tasarladı Ordulu girişimci Fatih Gündüz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine yönelik sosyal mesafeyi korumak, temas ve bulaş riskini azaltmak amacıyla "temassız sıramatik" cihazı tasarladı.
22.09.2020 Bilim ve Teknoloji
ANASİS (Örgün Öğrenci Sistemi) kayıt yenileme: AÖF kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?
ANASİS (Örgün Öğrenci Sistemi) kayıt yenileme: AÖF kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır? AÖF, “2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Duyurusu” yayımladı. Üniversite eğitimini dışarıdan tamamlayan öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği AÖF kayıt yenile başladı. Kayıt yenile yapabilmek için ise öncelikle harçların yatırılması gerekiyor. AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenilme ne zaman sona ediyor? AÖF kayıt yenileme hakkında merak edilen detaylar...
27.01.2020 Eğitim
Google Temmuz'dan itibaren iki servisini ayırıyor
Google Temmuz'dan itibaren iki servisini ayırıyor Google, kullanıcılardan gelen geri bildirimleri dikkate alarak iki popüler servisinin entegrasyonunu kaldırmaya karar verdi.
14.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Lise öğrencileri, gözlüğe monte edilen "mouse" geliştirdi
Lise öğrencileri, gözlüğe monte edilen "mouse" geliştirdi Hataylı liseli öğrencileri, fiziksel engellilerin bilgisayar kullanımını kolaylaştırmak amacıyla gözlüğe monteli baş hareketleriyle kullanılabilen "engelsiz mouse" yaptı.
14.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Twitter'dan bomba özellik!
Twitter'dan bomba özellik! Twitter, iOS uygulaması için bomba bir özellik test etmeye başladı.
1.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Acun Ilıcalı sözünü tuttu! İlk kez uçağa binecekler
Acun Ilıcalı sözünü tuttu! İlk kez uçağa binecekler Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin kırsal mahallerinden Yemişalan'daki çocukların 'O Ses Türkiye' yarışmasını köy şartlarına uyarladığı görüntüler sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın İstanbul'a davet ettiği 50 çocuk, ilk kez uçağa binecek ve denizi görecek olmanın heyecanını yaşıyor.
31.10.2018 Magazin
Huawei Mate 10 kullanıcılarına Pie müjdesi!
Huawei Mate 10 kullanıcılarına Pie müjdesi! Huawei, dün gerçekleştirilen etkinlik kapsamında duyurduğu Mate 20 ailesinden sonra Mate 10 kullanıcılarını da unutmadı.
17.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Armani de akıllı saat pazarındaki yerini aldı
Armani de akıllı saat pazarındaki yerini aldı Birçok ünlü moda markasının akıllı saat pazarına girmesiyle birlikte Armani de akıllı saat pazarına girerek ilk akıllı saat modelini duyurdu. Armani’nin ilk akıllı saati Armani Exchange Connected, Wear OS işletim sistemi ile çalışıyor.
25.09.2018 Bilim ve Teknoloji
LGS sonucunu öğrenmek için sisteme girdi, hayatının şokunu yaşadı!
LGS sonucunu öğrenmek için sisteme girdi, hayatının şokunu yaşadı! Zonguldak'ta, Mimar Sinan Ortaokulu ve özel yetenekli öğrencilerin alındığı Bilim Sanat Merkezi'nde eğitim gören Aleyna Üşenmez (14), LGS'de 327 puanla okul 3'üncüsü olmasına rağmen, sistem hatası nedeniyle 'özel eğitime ihtiyacı olan öğrenci' olduğu belirtilerek bir okula yerleştirilmedi. Milli Eğitim Bakanlığı'na dilekçeyle başvuran aile, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.
2.08.2018 Gündem
‘Mektup çok hoş ama okumadım’
‘Mektup çok hoş ama okumadım’ ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile daha önce planlandığı gibi 12 Haziran’da Singapur’da bir araya geleceğini açıkladı. Kendisine gönderdiği mektubu çok ilginç bulduğunu söyledi, içeriği sorulunca ‘okumadım’ dedi
2.06.2018 Dünya
Milletvekili adaylığı için internetten başvurular başladı
Milletvekili adaylığı için internetten başvurular başladı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 24 Haziran’daki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçiminde, milletvekilliğine aday adayı olacakların bugün itibari ile internetten başvuru yapabileceklerini söyledi.
24.04.2018 Gündem
Survivor'da yeni dönem: Açlık butonu!
Survivor'da yeni dönem: Açlık butonu! Dün akşam Survivor'un yeni sezon 2. bölümünde Açlık butonu için yarışan takımlar, hafta içerisinde en aç olduğu dönemlerde bu butona basarak karınlarını doyurabilme hakkı kazandı. Ödülü Gönüllüler kazandı.
12.02.2018 Magazin
WhatsApp'a beklenen güncelleme sonunda geldi
WhatsApp'a beklenen güncelleme sonunda geldi WhatsApp kullanıcılarını sevindiren güncelleme sonunda geldi. Popüler mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp'ta bundan sonra 'Bahsedenler' özelliği aktif.
7.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Kayseri'de bin 420 paket kaçak sigara ele geçirildi
Kayseri'de bin 420 paket kaçak sigara ele geçirildi Kayseri'de bir tırda buton ile açılan özel bölmede bin 420 paket kaçak sigara ele geçirildi.
5.02.2018 Yaşam
'ABD'nin Kuzey Kore politikasında değişiklik yok'
'ABD'nin Kuzey Kore politikasında değişiklik yok' ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ABC televizyonunda katıldığı "This Week" programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
7.01.2018 Dünya
Trump'tan Kim'e nükleer buton yanıtı
Trump'tan Kim'e nükleer buton yanıtı Trump"Kuzey Kore lideri Kim Jong-un 'nükleer silah butonunun her zaman masasında olduğunu' açıklamış. Ona, tükenmiş ve açlık çeken rejiminden biri benim de nükleer silah butonumun olduğunu söylesin! Ancak bu, onunkinden çok daha büyük ve güçlü bir buton ve bu çalışıyor" dedi
3.01.2018 Dünya
"Nükleer savaş her zamankinden yakın"
"Nükleer savaş her zamankinden yakın" ABD'nin eski Genelkurmay Başkanı Mike Mullen, ABD ile Kuzey Kore arasında nükleer bir savaş olasılığının her zamankinden fazla olduğunu bildirdi.
1.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Buton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.