Buse İskenderoğlu

Buse İskenderoğlu

Son dakika Buse İskenderoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Buse İskenderoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Buse İskenderoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buse İskenderoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buse iskenderoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 buse iskenderoğlu haberi bulunmuştur. Tüm buse iskenderoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şevval Şahin lüks otelleri bırakıp çadır kampına geçti!
Şevval Şahin lüks otelleri bırakıp çadır kampına geçti! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Murat Kazancıoğlu, arkadaşları 2016 Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu’nu da alarak Marmaris’e tatile gitti. Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu gündüzleri resim çizip yoga yapıyor. Ünlü isimler lüks otelleri bırakıp çadır kampı yaptılar.
30.04.2023 Magazin
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Son olarak Milano’da iki ay kalan model yeniden yurt dışına gitmek için vize işlemleriyle uğraştığını belirterek, "Ben modellik yapıp Avrupa’da birkaç ünlü marka ile çalışmak istiyorum. En zor şeyi seçtim galiba" açıklamasında bulundu.
6.02.2023 Magazin
Buse İskenderoğlu sevgilisini sır gibi saklıyor!
Buse İskenderoğlu sevgilisini sır gibi saklıyor! 2016 yılında Miss Turkey seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, bir süredir birlikte olduğu kişiyi sır gibi saklıyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle verdiği pozu Instagram hesabında paylaşan İskenderoğlu sevgilisinin yüzünü değil sırtını paylaştı.
27.09.2022 Magazin
Buse İskenderoğlu beyaz bikinisi ile dikkat çekti!
Buse İskenderoğlu beyaz bikinisi ile dikkat çekti! 2016 yılında Miss Turkey seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, kız arkadaşlarıyla tatil sezonunu Çeşme’de açtı. Dalyan’da görüntülenen İskenderoğlu beyaz bikinisi ile dikkat çekti. Deniz sonrası duş alarak locasına döndü.
10.07.2022 Magazin
Buse İskenderoğlu'nun bikinili paylaşımı mest etti: 'Bronzlaşma mevsimi'
Buse İskenderoğlu'nun bikinili paylaşımı mest etti: 'Bronzlaşma mevsimi' Ünlü sunucu Buse İskenderoğlu'nun 'bronzlaşma mevsimi' notuyla paylaştığı bikini fotoğrafları binlerce beğeni aldı.
1.06.2022 Magazin
Buse İskenderoğlu gazetecileri görünce ne yapacağını şaşırdı!
Buse İskenderoğlu gazetecileri görünce ne yapacağını şaşırdı! 2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, Çeşme tatiline devam ediyor. Önceki gün duş alırken görüntülenen İskenderoğlu, muhabirleri görünce ne yapacağını şaşırdı.
21.08.2021 Magazin
Buse İskenderoğlu, yiyip kilo almamasının sırrını açıkladı!
Buse İskenderoğlu, yiyip kilo almamasının sırrını açıkladı! Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu, şu sıralar Amerika Miami'de tatilde. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken 24 yaşındaki model, rejim yapmadığını söylerken, formunu nasıl koruduğunu anlattı.
22.05.2021 Magazin
Buse İskenderoğlu koronavirüse yakalandı
Buse İskenderoğlu koronavirüse yakalandı Koronavirüs salgını sürecinde yalı partilerine katıldığı haberleriyle sık sık gündeme gelen manken ve sunucu Buse İskenderoğlu, sonunda koronavirüse yakalandı. Katıldığı yalı partisi hakkında açıklama yapan manken, "Abartıldığı kadar bir şey yok" demişti.
28.11.2020 Magazin
Buse İskenderoğlu: Hafif sallanınca panik atak oluyorum
Buse İskenderoğlu: Hafif sallanınca panik atak oluyorum 2016 Miss Turkey güzeli Buse İskenderoğlu, İzmir depreminden çok etkilendiğini söyledi.
9.11.2020 Magazin
Güzel isimden tepki: Artık konu kapansın!
Güzel isimden tepki: Artık konu kapansın! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın verdiği partiye katılan isimlerden Buse İskenderoğlu, geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaydı. Partiye katılan bazı kişilerin koronavirüse yakalandığı hatırlatılan model, konuyla ilgili konuşmak istemedi.
22.09.2020 Magazin
Miss Turkey birincilerine Covid engeli!
Miss Turkey birincilerine Covid engeli! Miss Turkey 2016 birincisi Buse İskenderoğlu ve Miss Turkey 2019 birincisi Simay Rasimoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
26.08.2020 Magazin
Şevval Şahin Tunus'u fethetti!
Şevval Şahin Tunus'u fethetti! Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin Tunus'ta kankalarıyla tatilde tatilde.
5.08.2019 Magazin
Buse İskenderoğlu: Zeka ve mizah beni etkiler
Buse İskenderoğlu: Zeka ve mizah beni etkiler 2016 Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu 'İstanbul+' dergisine verdiği röportajda ''Türkiye güzelini etkilemek zor mu?'' sorusunu şöyle cevaplamış:
24.06.2019 Magazin
Top model Bar Refaeli Antalya'da
Top model Bar Refaeli Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show'un açılış defilesinde baş manken olarak podyuma çıkacak olan Bar Refaeli, kente geldi.
12.06.2019 Magazin
RASHID'in kraliçeleri!
RASHID'in kraliçeleri! RAŞİT Bağzıbağlı 11 Eylül’de Zorlu PSM’de Mercedes Benz İstanbul Fashion Week kapsamında yapılacak RASHID hazır giyim markasının defilesi için 4 Miss Turkey güzeliyle poz verdi.
5.09.2018 Magazin
Dünyanın en güzeli Stephanie
Dünyanın en güzeli Stephanie Miss World 2016 birincisi önceki akşam Washington’da gerçekleşen törenle belli oldu...
19.12.2016 Magazin
Dünya güzeli olmaya gidiyor
Dünya güzeli olmaya gidiyor 19 yaşındaki Miss Turkey 2016 güzeli Buse İskenderoğlu 10 Aralık'ta Washington’da düzenlenecek Miss World'de Türkiye'yi temsil edecek. İskenderoğlu yarışmadaki amacının Türkiye'ye olan ön yargıyı kırmak olduğunu söylüyor
19.11.2016 Arşiv
Türkiye’nin en güzeli Buse!
Türkiye’nin en güzeli Buse! MIss Model of Turkey 2016 Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması önceki gün Belek Regnum Carya Golf Otel’de sonuçlandı...
29.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buse İskenderoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buse iskenderoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.